Den tidligere verdensmester i svÊrvÊgt Anthony Joshua gÄr i ringen den 8. marts mod MMA-fighteren Francis Ngannou. Det kan blive Ärets stÞrste kamp og du kan her se bookmakernes bedste odds pÄ boksebraget.

Anthony Joshua's svÊrvÊgtsbrag mod Francis Ngannou finder sted fredag den 8. marts i Kingdom Arena i Riyadh, Saudi-Arabien og det forventes, at bokserne gÄr i ringen omkring kl. 23.00 dansk tid.

Anthony Joshua er storfavorit hos bookmakerne

Francis Ngannou har vundet masser af kampe i UFC/MMA, og han viste ogsÄ rigtig gode takter i boksekampen mod Tyson Fury tilbage i oktober.

Der er stor respekt omkring englÊnderen Anthony Joshua, der indtager en massiv favoritrolle. De to boksere gÄr i ringen i Riyadh fredag den 8. marts 2024 kl. 23:00.

Vinder HĂžjeste odds Bookmaker
Anthony Joshua 1,22
Francis Ngannou 4,33

Se mere om kampen i vores MatchCenter.

Kampen er sat til 10 omgange, men det kan vÊre interessant at se nÊrmere pÄ oddsene for Over/Under-linjen.

Special HĂžjeste odds Bookmaker
Over 6,5 omgange 1,92
Under 6,5 omgange 1,84

boksning odds Joshua vs Ngannou

Har Ngannou en chance mod Joshua?

Hvad fÄr en succesfuld MMA-kÊmper som Francis ŽThe Predator` Ngannou til at skifte til boksning og kan den franske fighter slÄ til i bokseringen?

Det hele begyndte med, at Ngannou ikke kunne blive enige med UFC-prÊsidenten Dana White om en ny aftale. SÄ da kontrakten udlÞb var Ngannou fri til at skifte til bokseringen og megastjernen Tyson Fury inviterede i oktober Francis Ngannou til en opvisningskamp.

Det var yderst tÊt pÄ, at vi fik en kÊmpe sensation, da Tyson Fury kom i store problemer og blev sendt i gulvet. Tyson Fury endte med at vinde kampen, hvilket var en kende kontroversielt, da Francis Ngannou nok burde have vundet.

Francis Ngannou fik skabt sÄ meget rÞre i bokseverdenen at han nu fÄr chancen for at mÞde Anthony Joshua. Og han vil uden tvivl give Joshua kamp til stregen, da ŽThe PredatorŽ denne gang kommer bedre forberedt og kan tage en masse med fra Fury-kampen.

Joshua - Ngannou: Over 6,5 runder til odds 1,92 hos Unibet*

Anthony Joshua kommer nu nok til at dominere kampen, men man skal ikke forvente en nem kamp for ŽThe Predator` har vist, at han kan bÄde give og tage imod i ringen.

Ofte stillede spÞrgsmÄl

Herunder finder du en liste over ofte stillede spÞrgsmÄl om kampen mellem Anthony Joshua og Francis Ngannou.

🔎HvornĂ„r er kampen Anthony Joshua - Francis Ngannou?

Anthony Joshua skal mÞde Francis Ngannou fredag den 8. marts 2024 i Riyadh, Saudi-Arabien.

🔎Hvem er favorit mellem Anthony Joshua og Francis Ngannou?

Anthony Joshua er klar favorit hos bookmakerne til at vinde kampen.