Den tidligere verdensmester i sværvægt Anthony Joshua går i ringen den 8. marts mod MMA-fighteren Francis Ngannou. Det kan blive årets største kamp og du kan her se bookmakernes bedste odds på boksebraget.

Anthony Joshua's sværvægtsbrag mod Francis Ngannou finder sted fredag den 8. marts i Kingdom Arena i Riyadh, Saudi-Arabien og det forventes, at bokserne går i ringen omkring kl. 23.00 dansk tid.

Anthony Joshua er storfavorit hos bookmakerne

Francis Ngannou har vundet masser af kampe i UFC/MMA, og han viste også rigtig gode takter i boksekampen mod Tyson Fury tilbage i oktober.

Der er stor respekt omkring englænderen Anthony Joshua, der indtager en massiv favoritrolle. De to boksere går i ringen i Riyadh fredag den 8. marts 2024 kl. 23:00.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Anthony Joshua 1,22
Francis Ngannou 4,33

Se mere om kampen i vores MatchCenter.

Kampen er sat til 10 omgange, men det kan være interessant at se nærmere på oddsene for Over/Under-linjen.

Special Højeste odds Bookmaker
Over 6,5 omgange 1,92
Under 6,5 omgange 1,84

boksning odds Joshua vs Ngannou

Har Ngannou en chance mod Joshua?

Hvad får en succesfuld MMA-kæmper som Francis ´The Predator` Ngannou til at skifte til boksning og kan den franske fighter slå til i bokseringen?

Det hele begyndte med, at Ngannou ikke kunne blive enige med UFC-præsidenten Dana White om en ny aftale. Så da kontrakten udløb var Ngannou fri til at skifte til bokseringen og megastjernen Tyson Fury inviterede i oktober Francis Ngannou til en opvisningskamp.

Det var yderst tæt på, at vi fik en kæmpe sensation, da Tyson Fury kom i store problemer og blev sendt i gulvet. Tyson Fury endte med at vinde kampen, hvilket var en kende kontroversielt, da Francis Ngannou nok burde have vundet.

Francis Ngannou fik skabt så meget røre i bokseverdenen at han nu får chancen for at møde Anthony Joshua. Og han vil uden tvivl give Joshua kamp til stregen, da ´The Predator´ denne gang kommer bedre forberedt og kan tage en masse med fra Fury-kampen.

Joshua - Ngannou: Over 6,5 runder til odds 1,92 hos Unibet*

Anthony Joshua kommer nu nok til at dominere kampen, men man skal ikke forvente en nem kamp for ´The Predator` har vist, at han kan både give og tage imod i ringen.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en liste over ofte stillede spørgsmål om kampen mellem Anthony Joshua og Francis Ngannou.

🔎Hvornår er kampen Anthony Joshua - Francis Ngannou?

Anthony Joshua skal møde Francis Ngannou fredag den 8. marts 2024 i Riyadh, Saudi-Arabien.

🔎Hvem er favorit mellem Anthony Joshua og Francis Ngannou?

Anthony Joshua er klar favorit hos bookmakerne til at vinde kampen.