18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM i ishockey TV guide og live stream

Opdateret
Frank Pilantra Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Snart lyder startfløjtet til en af de ypperste turneringer indenfor ishockey, når A-VM i ishockey skydes i gang med gruppespillet den 12. maj. Ishockey er en ekstremt populær sportsgren i Danmark og især landsholdet har i de senere år oparbejdet en større fanskare ovenpå de seneste mange års fantastiske resultater. Siden oprykningen fra B-VM i 2002 har det danske ishockeylandshold fristet en tilværelse i det absolut bedste ishockey-selskab. A-VM er det ypperste et landshold kan opnå indenfor sporten, og Danmark kan med stolthed sige, at man nu har præsteret snart 20 år i eliten indenfor international ishockey.

Igen i år står den derfor på A-VM for det danske landshold, og for alle danske ishockey-interesserede vil det være muligt at følge det danske landsholds bestræbelser på at spille sig videre fra gruppespillet. For dem der elsker at følge VM-kampene på TV eller streaming følger her en samlet oversigt over alle de kampe, der kan streames eller ses på TV under slutrunden.

VM i ishockey på TV

Før internettet overhovedet eksisterede var VM i ishockey naturligvis stadig en kæmpe publikum og TV-seer magnet. Vi har set de store VM kampe ved A-VM lige så lang tid dansk TV har haft rettigheder til at vise opgørene fra de respektive slutrunder. Og TV er heldigvis stadig en mulighed i dag trods den eksplosive digitale udvikling.

I Danmark er det TV2, der indtil videre sidder på retten til at kunne sende kampene ved VM i ishockey. Det betyder, at man vil kunne blænde og for blandt andet alle Danmarks kampe via sit TV derhjemme. Det kræver naturligvis et abonnement, da alle Danmarks kampe vises på TV2 Sport.

Hvis du ønsker det forkromede overblik over samtlige kampe i slutrunden, så kan du altid bruge vores samlede kampprogram for VM i ishockey , hvor du her vil kunne få info om spilletidspunkter for alle kampe samt en nærmere analyse af de respektive hold og grupper ved VM.

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Se VM i ishockey gratis

Hvis man ikke har et abonnement til en TV-udbyder eller streaming-tjeneste, der viser VM kampene i ishockey, så er der også andre metoder at følge. Den billigste måde at se VM i ishockey er naturligvis ved at spore sig frem til diverse streaming platforme eller online bookmakere, som viser kampene. Man vil kunne se ishockey VM gratis, hvis man er kunde hos en sportsbetting-udbyder, der har rettigheder til at streame kampene. Der kan ofte være et krav om, at man enten skal have spillet på den pågældende kamp eller at man har penge stående på sin spillekonto.

Det er også ofte muligt at finde flere forskellige uofficielle streaming-platforme, der på finurlig vis formår at samle live streaming links til de respektive kampe i turneringen. A-VM i ishockey er den ypperste ishockey-turnering i verden, så der er stor interesse på globalt plan og der er derfor også en lang række udbydere, som viser kampene.

TV-rettigheder til VM i ishockey

Præcist som med andre store sportsbegivenheder og slutrunder i sportens verden, så er der også rift om rettighederne til at vise de vilde og intense kampe ved A-VM i ishockey. Der er ekstremt mange penge på højkant, når rettighederne udbydes til køb. TV-selskaber verden over forsøger her at overgå hinanden i store budrunder, medmindre den aktuelle rettighedsindehaver accepterer prisen for en fornyelse af rettighederne. TV penge i ishockey VM overgår naturligvis ikke de store fodboldaftaler, men de er stadig en kæmpe faktor.

For Danmarks vedkommende er det i år TV2, som ejer rettighederne til at sende samtlige kampe ved VM i ishockey 2023. Fra 2024 har den store koncern Viaplay Group sikret sig rettighederne. Det betyder at VM i ishockey 2024 skal ses på mange af Viaplays kanaler og tjenester som for eksempel TV3 Sport, TV3+, TV3 Max samt Viaplay Sport streaming.

VM i ishockey live stream

VM i ishockey byder også ind med rige muligheder for live betting på de respektive kampe. Under hver slutrunde ved A-VM vil markedets mange online sportsbetting-udbydere byde ind med en bred vifte af live odds markeder på stort set alle kampe i turneringen. Lige fra gruppespil til finalerunderne vil her være dækket ind med ishockey odds i form af både pre-match markeder såvel som live markeder.

Som nævnt vil man også ofte kunne streame ishockey kampe ved VM hos de respektive sportsbetting-udbydere og her vil live bettingen således gå op i en højere enhed i det man både kan følge live oddsene og selve kampen på en og samme tid.

Er det ikke muligt at finde en livestreaming af kampene hos den respektive bookmaker, så kan du altid følge samtlige kampe live via streaming på TV2 Play. TV2 Play streamer samtlige kampe ved det kommende A-VM.

Spørgsmål og svar - VM i ishockey på TV

Hvem sender VM i ishockey på TV?
Du kan følge samtlige kampe ved VM i ishockey på TV2. Det er nemlig TV2, der ejer rettighederne til VM-kampene i 2023. Derfor vil du kunne se samtlige af turneringens kampe live på TV2 og TV2 Play.

Hvor kan jeg se ishockey VM i TV?
VM i ishockey er stort set altid blevet vist på TV, men det handler i sidste ende altid om hvem der har rettighederne til turneringen. I år er det TV2 der har købt rettighederne, og det er derfor via TV2s kanaler og streaming-tjenester at man kan følge A-VM i ishockey 2023. De danske kampe vil alle blive vist på TV2 Sport, mens man kan streame alle øvrige kampe i turneringen på TV2 Play.

Hvem har rettighederne til VM i ishockey?
Til det kommende VM i ishockey i 2023 er det TV2, der har rettighederne til at vise kampene. Det udnytter TV2 naturligvis til fulde ved blandt andet at vise alle Danmarks kampe på TV-kanalen TV2 Sport samt alle øvrige kampe i Gruppe A og Gruppe B via streaming på TV2 Play.

Hvilken tv-kanal viser VM-ishockeykampene i TV?
Hvis du skal se VM i ishockey på dansk TV, så er det TV2 du skal blænde op for. Her vises blandt andet de danske kampe ved A-VM og der vil tilmed blive vist flere af de større opgør ved slutrunden. Du snydes ikke for de øvrige opgør ved VM, for alle kampe i begge grupper og samtlige finalekampe kan streames live på TV2 Play.

Hvem har TV-rettighederne til VM i ishockey?
TV2 har sikret sig tv-rettighederne til VM i ishockey 2023 i Finland og Letland. Det betyder, at TV2 har eneret på at vise alle opgør, og det er lige præcist hvad den danske TV-kanal vil gøre. Samtlige kampe kan streames på TV2 Play, mens det danske ishokceylandsholds kampe også kan ses på TV2 på TV. Fra næste år vil Viaplay Group have overtaget rettighederne. Dermed vil man skulle streame ishockey VM i 2024 på kanaler som TV3+, TV3 Sport og Viaplay.

Feedback