Du kan følge den spændende NBA-sæson med direkte stream til alle kampe. Se også vores guide til, hvordan du kan livestreame NBA-kampene gratis.

Denver Nuggets med superstjernen Nikola Jokic imponerede og snuppede NBA-trofæet ved at besejre Miami Heat i finaleserien. Men hvordan kommer det til at gå i den kommende NBA-sæson?

Foto: PATRICK T. FALLON / AFP

Livestream NBA hos Bet365 

Mange bookmakere tilbyder livestream af NBA, hvis du ikke kan se NBA på dansk tv. For at du kan livestream NBA gratis hos Bet365, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen.

Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den boksen herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.


Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame NBA hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra NBA. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Det er med andre ord meget nemt at se NBA live, hvis du har en konto hos bet365. 

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Live stream NBA hos Unibet

Du har også mulighed for at livestream NBA kampene gratis hos Unibet

Proceduren er stort set den samme som ved Bet365. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos den populære bookmaker, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot ´Opret Konto´ og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer.

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne se NBA gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner.

Husk, at du som minimum skal være 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du kaste dig over en lang række livestreams til de største sportsevents.  

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se basket i TV

Livestream NBA: Spørgsmål og svar

Hvor kan jeg livestreame NBA?

Du kan livestreame NBA kampe gratis hos Bet365 og Unibet. Her finder du også masser af liveodds på kampene.

Hvad koster det at livestreame NBA?

Det koster dig ingenting at livestreame NBA. Det er dog et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men selve det at streame tager bookmakerne ikke noget for.

Er det muligt at livestreame NBA på min mobil?

Ja, du kan uden problemer livestreame NBA på din mobiltelefon. Vilkårene er helt de samme som ved PC.

Kan man livestreame i fuld skærm?

Ja, det kan du. Det giver dig dermed også mulighed for at smide skærmen over på dit fjernsyn, så du får en endnu større skærm at se på.

Er der kommentatorlyd på NBA-stream?

Du er ikke garanteret kommentatorlyd på alle kampene. I finaleserien bør der være kommentatorlyd i alle opgørene.