18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Bromwich Albion - Southampton: (AH: 0,0) 1

Match center
12. april 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
The Hawthorns    Simon Hooper
11. apr. 2021 kl. 14:16 (Opdateret 12. apr. 2021 kl. 20:57) 11/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (9)

WBA tager hjemme imod Southampton, i denne runde 31. I en kamp, hvor Southampton måske har mere fokus på FA-Cuppen i næste runde, og hvor WBA har tro på tingene, og ikke mindst hårdt brug for point.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 30-30-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 3-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
 • Southampton har klaret frisag, og ligger nr.14 med 36 point (10 point ned til stregen). Det betyder at de reelt har udspillet deres rolle i PL, og derfor tror jeg de sætter alle sejl ind på FA cuppen, hvor de er i semifinalen, og Leicester venter d.18 altså 6 dage efter denne kamp.
 • WBA SKAL vinde, hvis de vil gøre sig forhåbninger om overlevelse, og motivation må altså helt klart være størst hos hjemmeholdet. Med en sejr i dette opgør vil de i skrivende stund være på 5 point op til stregen, og det tror jeg de vil gå benhårdt for.
 • WBA har tro på tingene efter en imponerende 5-2 sejr over Chelsea, og man kan sige kampen blev mudret af det tidlige røde kort til Chelsea, men ikke desto mindre scorede WBA nogle flotte mål, og kørte kampen igennem nogle gode angreb, som må give dem tro på, at de også kan drille Sputhampton.
 • Defensivt har WBA vist fremgang, og kigger man på deres seneste 8 kampe, så har de tilladt et xGA der i snit hedder 1,26 hvilket er markant lavere end deres normale snit på 1,68, og kigger man så på de modstandere de har haft (Tottenham, Chelsea, Man. Utd) så er det godt gået.
 • Defensivt så har Southampton over de seneste 8 kampe, ikke været så imponerende hvor de har tilladt en xGA på 1,41 som ligger over deres normale snit på 1,34.
 • Southampton har i denne sæson bøvlet med mange skader, og jeg tror ikke de tager chancer med nogen af deres stjernespillere når FA-Cup semifinalen venter lige om hjørnet. Det kunne godt betyde at folk som Ings, Redmond m.fl. får en pause, så de er klar til kampen mod Leicester.
Hold øje med
 • WBA har i år haft problmer med at få skabt chancer, og scorer mål. Det er blot blevet til 25 mål på 30 kampe, og de har det dårligste xGF i PL, hvor de snitter 0,75, så det er ikke det offensive fodbold de lever højt på. Kun når de spiller mod Chelsea hvor de har scoret 32% af deres PL mål!
 • Southampton har fået lidt gang i spillet igen, efter en lang periode med dårlige præstationer i PL. De vandt i sidste runde over Burnley efter de var bagud 2-0, og det kan give tro på tingene, og styrke moralen.
 • Offensivt har gæsterne også fået gang i målscoringen igen, hvor de har scoret 8 mål i de seneste 4 kampe. Kan WBA lukke ned for de gode offensive spillere fra Southampton kan jeg være i tvivl om.
 • Hvis WBA overlader initiativet til Southampton, så kan det blive en lang kamp, for det at have bolden passer rigtig fint til Southampton, og den måde de spiller på. WBA skal ikke stille sig for lavt, for så kan det hurtigt blive spil til et mål.
Oddsmarked

Jeg er gået på WBA sejr i dette opgør, hvor indsatsen ryger retur ved et X. Man kan eventuelt afvente de to holdopstillinger før man placere sit kryds, da det kan få stor indvirkning på spillet.

Jeg har også kigget lidt på linjen, hvor odds 1,82 på under 2,5 er tæt på spilbart, i min optik. Det kunne sagtens blive en taktisk forestilling, hvis ikke WBA kommer frem på banen. 

Holdene:

West Bromwich Albion:
Der har været snak om O'Shea, og om han skulle være klar til dette opgør, men Allardyce har sagt, at det burde han være. Derudover er Ivanovic (reserve 13 kampe) ude med en skade til dette opgør, det giver følgende startopstilling:

Johnstone; O'Shea, Bartley, Ajayi; Furlong, Gallagher, Maitland-Niles, Townsend; Robinson, Diagne, Pereira.

Jeg er lidt usikker på, hvilken talformation WBA vil starte i. Senest mod Chelsea spillede de i en 5-4-1 men de har for vane at stille med 4-1-4-1, jeg kunne dog også sagtens se WBA stille i en 4-2-3-1 til dette opgør, hvor de måske vil kunne skabe flere muligheder.

Southampton possible starting lineup:
Her er Walker-Peters (fast mand 22 kampe) tvivlsom, og derudover er Romeu (fast mand 22 kampe) ude med en skade. 
Jeg er usikker på om Hasenhuttl vil kører alle mand fra start 11'eren ind her, men umiddelbart tror jeg der vil blive sparet et par folk. 
Ikke desto mindre har jeg fundet andre bud på en start 11'er som den nedenunder.

Forster; Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand; Armstrong, Diallo, Ward-Prowse, Walcott; Redmond, Ings

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback