18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vaalerenga - Brann: Over 11,5 Hjørnespark

Match center
31. oktober 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Intility Arena    Svein Moen
31. okt. 2021 kl. 10:31 (Opdateret 7. nov. 2021 kl. 20:38) 31/10
82
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Norge, Eliteserien runde 25.

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 16
Bet365 Spil nu hos Bet365
Brann har fået mindst 9 hjørnespark i sine sidste 4 ude og 9 sidste tosifret. VIF kan ikke skryte af det, men 6/7 af sidste i hvert fald tosifret. To klubber med størst potensiale i Norge, men som sliter fælt. Kan sagtens blive en kaos-kamp i aften.
Det taler for
 • Brann får mange hjørnespark. Sidste 8 kampe har de fået mindst 7.
 • Ingen kan matche Brann nåværende snitt på udebane, med 39 hjørnespark i de sidste 4 kampe.
 • VIF er inde svag periode, men hjemme har de spillet OK og fået mindst 7 hjørnespark i 4/5 sidste.
 • VIF er næppe stærke nok til at holde et desperat Brann hold væk fra eget felt, men bør også være dygtige nok til at Brann i perioder kommer under præs.
 • Brann har hele 8 poeng op til sikker plads og må jagte en sejer her. VIF har 10 poeng op til medalje og alt andet end sejer kan ikke bruges til noget som helst. Faktisk er de kun 6 poeng over Sarpsborg som har den sidste overlevelsespladsen.
Hold øje med
 • Kun Molde med over 4 hjørnespark som udehold i Oslo i de 5 sidste kampe hos VIF.
 • Brann nar holdt Odd/TIL nede på 1 og 2 hjørnespark i i et par af Brann sidste udekampe.
 • VIF har solgt ud i efteråret og mangler nu kantspillere med fart og som skaffer hjørnespark.
Oddsmarked

Svært høj linje her. Alle bookmakere ligger på samme nivå med Bet365 højest. Spil den evt live og når den går ned til 11.0.

To klubber som skuffer gevaldigt. Brann var ikke ventet i bund. VIF skulle bygge videre på nogle fine sæsoner med ny manager og forbedre 3.pladsen. Brann går mod play offs, VIF sin sæson er nærmest over. De når næppe noget som helst, men det betyder en del for videre projekt om de ender som nummer 10 eller 4. 

Det er to klubber med solid opbackning fra fansen. VIF har i årevis sagt at de har den bedste supportergruppen i landet og det er to klubber som spiller i de to største byerne i Norge. De burde begge kæmpe med om medalje, men er ikke i nærheden. Brann er helt kaos og de må bare redde ny sæson. VIF har i det mindste endelig fået styr på økonomien efter flere salg i efteråret hvor de fik ind 60 millioner+.

Det er aftens sene kamp og det forvæntes igen god stemning som ofte når VIF spiller hjemme. 

Begge hold kommer i en slags 433. VIF nærmere 4231, mens Brann holder fast i en offensiv 433 og de er ubesejret sidste 4 udekampe så de kan sagtens tage med sig en vigtig sejer med sig hjem og håb om at slippe play offs. 888sport ligger langt over resten af markedet på udesejeren(4,4 vs. 3,4)

VIF mangler en af sine vigtigste spillere på højreback og en fast stopper. Det skaber problemer for dem da mangler erstattere, men det er og et minus at de ikke har med sin offensive back som slår mange indlæg og uden en god højreving så kan det give færre VIF cornere. De har en af ligaens farligste boksspillere som helst skal have indlæg.

Udeholdet mangler tre spillere - alle i defensiven, men kun en fast.

Kilder

vif.no, brann.no, dagbladet.no, vgd.no soccerway.com, betbrain.com.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback