18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Swindon - Chelsea: Juan Mata scorer

Match center
24. september 2013 kl. 20:45 - Fodbold, England - England League Cup
County Ground
Opdateret
0
Blev i 2006 moderator på BetXpert ved et tilfælde, da jeg søgte en tjans som skribent på Premier League på et tidspunkt hvor ligaen var besat af eksperter jeg på daværende tidspunkt ikke kunne udfordre. I stedet blev jeg "hangaround" på ubestemt tid, og har siden da bidraget på forskellige områder i ny og næ med analyser og optakter.

Siden 2007 har jeg i privaten haft et særligt fokus på målscorerspil, som er et af de markeder hvor man oplever størst varians blandt udbyderne. Ikke alle bookmakere er gode til at "nurse" disse markeder, og kun få anvender decideret dynamiske modeller i deres oddssætning på dem. Det betyder at man vedvarende kan fange gode odds på fx. formstærke spillere, men det hænder også at nogle bookmakere ikke opdager hvis en spiller skifter position (fx. havde mange odds på Gareth Bale som om han var back flere måneder efter han var rykket frem til midtbanen. Først da han havde scoret 3-4 fra den position, blev der reageret...)

De senere år, i takt med at flere bookmakere er hoppet med på målscorer-vognen, er det over en bred kam blevet sværere at fange bookmakerne på det forkerte ben, da de fleste har fået mere fokus på dette marked som en konkurrenceparameter. Selvom de ekstreme værdier er blevet sjældnere laver bookmakerne - det øgede fokus til trods - stadig fejlvurderinger uge efter uge.

Den største private succes ligger i den spanske Primera, den tyske Bundesliga, og Champions League. Der spilles dog også på kampe fra de bedste rækker i Frankrig, England, Italien og Danmark. Research og analyse er de ultimative faktorer, for det er på netop disse punkter bookmakerne ofte fejler når det angår målscorerspil.

Men kan man virkelig følge med i så mange ligaer? Ja - hvis man har værktøjerne til det. Og er villig til at afsætte tiden til det. Over årene er den private praksis omkring overvågning af odds, nyheder, kampreferater, statistikker mv. naturligt blevet forædlet, og jeg arbejder hele tiden med at forbedre mine metoder til at skabe overblik over hvor de bedste value-spil ligger.

Hovedvægten af mine spil er funderet på statistik og form, med en skelen til offensiv/defensiv styrke på det aktuelle matchup. Kun yderst sjældent spiller jeg spil uden statistisk belæg, men opstår situationen hvor en forsvarsspiller pludselig skal agere offensiv midtbane, og bookmakerne ikke har fanget den, så skal der selvfølgelig rykkes ind.

Mentalitet: Flatbetter. Fokuserer spillemæssigt 98% på fodbold. 1% på cykling, og 1% på resten.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 36%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe
Mata er efter Mourinhos ankomst drattet ned i hierarkiet i Chelsea, men i aftenens ligacup-kamp mod Swindon fra tredjebedste række får Mata chancen fra start, og Betsafe er ude med et godkendt odds på at han kvitterer for tilliden med en scoring.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN 

 • Træner Mourinho har annonceret at Mata starter inde i aftenens kamp.
 • Mourinho har udtalt at han håber at Mata - via sin præstation - fortæller ham at han er den bedste, og at han bør spille hver gang. 
 • Stærk Chelsea-trup: Meget peger i retning af at Mourinho vil give kamptræning til nogle af "de store" spillere fremfor at sende et ungdomshold på græs. 
 • Mata havde med 2 mål og 4 assister over 5 kampe en god andel i Chelsea's semifinale-plads i sidste sæsons Capital One Cup. 
 • Gennem sæsonen 2012/13 startede Mata i 55 kampe (+9 indhop) og scorede 20 mål. 
 • Selv med et delvist B-hold på banen - og selvom vi taler engelsk pokalbold - er Chelsea niveauer over Swindons unge hold. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED 

 • Chelsea's startopstilling er svær at forudsige. 
 • Swindon har ikke tabt på hjemmebane siden februar 2013 (6 sejre, 6 uafgjorte)
 • I sidste sæson leverede Mata primært varen før nytår: 13 af hans 20 sæsonmål i sæsonen 2012/13 faldt i de første 26 starter.
 • Mata's spil under Mourinho har hidtil lidt under den manglende tillid, og hans form må betegnes som relativt lav.

TRUPNYT 
Swindon mangler tre faste folk: Ryan Harley (midtbane, skadet), Nathan Byrne (forsvar, karantæne), samt denne sæsons topscorer med 4 mål, Ryan Mason (midtbane, skadet). Ingen af disse deltog i weekendens hjemmesejr over Bristol City (3-2), så i forhold til den kamp er truppen intakt.

Swindon-holdet er generelt ungt, og anses for relativt talentfuldt. I truppen har de hele 6 unge spillere med tidligere eller aktuel tilknytning til Tottenham (købt eller lejet). I seneste ligakamp var 8 af de startende spillere 22 år eller yngre.

Bud på startopstilling (4-2-3-1): Foderingham - McEveley, Ward, Hall, N.Thompson - Yaser Kasim, Luongo - Pritchard, N'Guessan, L.Thompson - Ranger

Chelsea har ingen registrerede skader eller karantæner. Der er dermed frit valg fra alle hylder for Mourinho, som har nævnt at han vil benytte spillere der ikke spillede i weekenden mod Fulham, hvilket - udover Mata - inkluderer spillere som Essien, Luiz, Bertrand og Azpilicueta, samt muligvis Schwarzer på mål.

Bud på startopstilling (4-2-3-1): Schwarzer - Bertrand, Cahill, Luiz, Azpilicueta - Essien, van Ginkel - Willian, Mata, Schürrle - Torres

ØVRIGT

På Betfair ligger der er et begrænset beløb tilgængeligt på Mata som målscorer til odds 3,00 før kommission. Målscorer-markedet på kampen har imidlertid - i skrivende stund - ikke den store likviditet, og derfor anbefales dette spil hos Betsafe, af hensyn til dets spilbarhed, men hold evt. øje med udviklingen hos Betfair før du placerer spillet hos Betsafe.

Bemærk: Hvis Mata - mod forventning - ikke starter inde, annulleres spillet jf. Betsafe's regler.

 • Stort udvalg
 • Livebetting i toppen af markedet
 • Højt support-niveau

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback