18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - SPAL 2013: 1

Match center
5. juli 2020 kl. 19:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Piero Giacomelli
2. jul. 2020 kl. 13:15 (Opdateret 5. jul. 2020 kl. 21:27) 02/07
411
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 54-26-20%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 3-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Sampdoria er favoritter og har efter pausen ikke fået de fortjente point efter spil og chancer. Spal fik senest uafgjort mod Milan og er tvunget frem, det er et must win opgør for begge, men Doria bør have større kvalitet og gode chancer for sejr.
Det taler for
 • Sampdoria er favoritter og bør have gode muligheder for tre point, man var uheldige mod Roma og blev bortdømt i den senest hjemmekamp mod Bologna, og vandt fortjent senest i Lecce med 2-1.
 • Kigger man på de to mandskaber er der mere kvalitet hos hjemmeholdet, og Sampdoria kan med en sejr rykke endnu længere væk fra tredjesidstepladsen, og derfor må man forvente et Doria mandskab som vil prøve at sætte sig på opgøret fra start og være spillestyrende.
 • Spal ligner et mandskab som er på vej ned i Serie B, man tabte de to første opgør efter coronapausen, og spillede senest 2-2 hjemme mod Milan, men hvor det mere var Milan som var dårlige end det var Spal som var gode.
 • Det tyder på at Sampdoria får Quagliarella og Linetty tilbage begge vigtige brikker som sad ude senest i Lecce.
 • Sampdoria er normalt stærkest hjemme på Stadio Luigi Ferraris, hvor man henter de fleste point, og gæsterne har ikke været skræmmende på udebane i denne sæson, man har nemlig tabt elleve ud af femten opgør.
 • Hjemmeholdet har haft et godt tag på Spal og har vundet de tre seneste indbyrdes opgør i Genova, to gange i Serie A og en gang i Coppa Italia og vandt det første opgør i efteråret i Ferrara med 1-0.
 • Det er alvorens time for Sampdoria hvis man ikke vil en tur ned i Serie B, man har Atalanta ude næste gang hvor man sandsynligvis ikke får point, ergo er dette et vital opgør hvor man skal hente tre point.
 • Spal er tvunget frem og jagte tre point, da et point ikke rækker langt i øjeblikket i tabellen, og det bør give hjemmeholdet gode muligheder i det offensive.
Hold øje med
 • Sampdoria har tabt tre af de første fire opgør efter coronapausen.
 • Spal fik uafgjort mod Milan i onsdagens hjemmekamp i Ferrara, det har måske givet en lille smule selvtillid og tro på overlevelse.
 • Hjemmeholdet har savnet Fabio Quagliarella i angrebet i de første opgør efter coronapausen, og det har gjort at man har manglet kvalitet i det offensive og ikke mindst ikke har udnyttet chancerne.
 • Gæsterne kommer ikke til Genova for underholde, de vil med stor sandsynlighed prøve at ramme Sampdoria på omstillingerne.
 • Sampdoria har tabt syv af sæsonens indtil videre femten hjemmekampe i Genova.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 2,01 hos Nordicbet, og er nu i odds 1,95, mens oddset er faldende hos både Bet365, Bethard og Bwin og det kan risikere at falde yderligere indn kickoff søndag aften.

SAMPDORIA: Det eneste som talte i onsdagens udekamp i Lecce var at vinde og få tre point med hjem fra opgøret, og det lykkes efter to straffesparksmål fra Gaston Ramirez og med den sejr kom Sampdoria fire point foran netop Lecce som er tredjesidst i tabellen, og søndag gælder det så Spal endnu et vigtigt opgør og hvor man skal have tre point.

Man tabte ude mod Inter i det første opgør efter coronapausen og hvor man gjorde en ganske god figur, derefter blev det til et 2-1 nederlag i Rom mod Roma, hvor man ellers var foran ved pausen og med en smule held burde have været foran med 2-0 ved pausen, men sådan gik det ikke, og senest blev man bortdømt i 1-2 nederlaget hjemme mod Bologna, hvor man bestemt også havde fortjent at få point.

Sampdoria har underpræsteret i denne sæson samtidig med at man ikke har handlet godt nok ind, og derfor er man placeret nede i den tunge ende af tabellen i denne sæson, men mandskabet bør være stærke nok til at komme ud af denne situation, og så længe træner Claudio Ranieri har troen på tingene så bør mulighederne være ganske fin for en overlevelse.

Hjemmeholdet er favoritter mod Spal og det er et must win opgør, og for alt i verden et opgør hvor man ikke må tabe, og da Lecce samtidig skal på en svær udebane i Sassuolo så kan tingene komme til at ændre sig markant i tabellen for Sampdoria i denne weekend med tre point.

Sampdorias hjemmebanestatistik:  4-4-7, målscore 17-24.

Trupnyt: Sampdoria har med stor sandsynlighed Quagliarella og Linetty tilbage til opgøret, Quagliarella starter dog med stor sandsynlighed på bænken, da han kun er på 98% udtalte Ranieri efter opgøret i Lecce, Vieira(fast) på midtbanen er ude til opgøret, og norske Thorsby(reserve-fast) på midtbanen er i karantæne.

Sampdorias forventede startopstilling:  4-4-1-1: Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Ekdal, Depaoli, Bertolacci, Jankto- Ramirez- Gabbiadini.

SPAL: Gæsterne fra Ferrara var foran 2-0 mod Milan i onsdagens hjemmekamp mod Milan, men måtte til sidst tage til takke med et point, og set over hele opgøret så var det mere på grund af Milans dårlige præstation at Spal fik point end det var fordi den lille klub fra Ferrara spillede godt. 

Man scorede på den første chance man havde i opgøret, og herefter kom man på 2-0 på et drømmemål fra 30 meter af Floccari, og herefter fik D´Alessandro det rødekort kort før pausen, hvilket gjorde opgøret vanskeligt i anden halvleg med en mand i undertal, og til sidst scorede man selvmål i det 94 minut, og det som lignede tre point ti minutter før tid blev til en mareridtsaften.

Det ligner forsat en tur ned i Serie B for Spal de er ikke prangende i denne sæson, og tingene fungere bare ikke, hvilket man også så i opgøret mod Milan, hvor man virkede usikker defensivt sidst i opgøret, og det ligner en vanskelig opgave igen søndag aften mod et hjemmehold som har fået blod på tanden efter tre vigtige point i Lecce, og gæsternes noget dårlige form på udebane ligner det en umiddelbart en vanskelig opgave i Genova.

Spals udebanestatistik: 3-1-11, målscore 10-27.

Trupnyt: Berisha(fast) i målet er forsat skadet, og har endnu ikke spillet efter pausen, det samme gælder Di Francesco(fast) venstremidtbane som ligeledes er ude, D´Alessandro(reserve) venstremidtbane er i karantæne efter det rødekort mod Milan, Felipe(fast) i midterforsvaret vender tilbage efter at have siddet ude senest.

Spals forventede startopstilling: 4-4-2: Letica- Cionek, Vicari, Felipe, Reca- Castro- Missiroli, Murgia, Sala- Floccari, Petagna. 

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, sampdoria.it, ilsecoloxix.it, spalferrara.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback