18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sampdoria - Genoa: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
30. april 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Fabio Maresca
26. apr. 2022 kl. 08:00 (Opdateret 30. apr. 2022 kl. 20:02) 26/04
73
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Begge mandskaber kæmper hårdt for overlevelse og har store problemer med, at scorer og skabe chancer. Genoa kan kun bruge tre point og er presset frem, men opgørene er tit meget jævnbyrdige og målfattige og det dufter af et chancefattigt opgør.
Det taler for
 • Begge Genova mandskaber har i denne sæson haft store problemer med, at scorer og ikke mindst skabe chancer, og det er uden tvivl også grunden til de begge i øjeblikket er placeret i den nederste del af tabellen.
 • Genoa er det mindst scorende mandskab i Serie A i sæsonen med kun 25 mål i 34 opgør, og elleve opgør i de sidste tolv spillerunder er alle gået Under 2,5 mål.
 • Sampdoria har heller ikke været sprudlende i foråret, og kommer målene ikke fra Francesco Caputo så er det svært, at se hvor målene skal komme fra, og Genoa har stået rigtig stærkt defensivt efter Alexander Blessin er kommet til som ny træner i klubben, og forsvaret bliver igen afgørende i dette opgør og hvis man skal have point.
 • Genova derbyet er kendt for at være hårdt spillet, og ikke mindst med masser af frispark og stop i spillet, hvilket betyder at rytmen og tempoet i opgørene bliver slået i stykker, og begge mandskaber har igennem det mest af sæsonen haft store problemer med og have en spillestil, og hvor meget kommer på tilfældigheder.
 • Med den situation begge mandskaber står i og i bunden af tabellen, så ligner det et opgør hvor frygten for blottelser og ikke mindst, at tabe ikke kan undgå og spille ind.
 • De seneste ti Derby Della Lanterna er otte af opgørene gået Under 2,5 mål.
 • Begge mandskaber kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste, og hvilket bør gøre opgøret endnu mere jævnbyrdigt.
Hold øje med
 • Det omvendte opgør tilbage i december sluttede 3-1 til Sampdoria.
 • Genoa kan ikke bruge et point til ret meget i dette opgør, og hvis man skal overleve i denne sæson, og især med det slutprogram som man har, så er man ganske enkelt tvunget til og skal ud og jagte sejren.
 • Sampdoria mangler Genoa, Lazio ude, Fiorentina hjemme, og Inter ude i sidste spillerunde, og med Salernitanas slutprogram og den spurt de har sat ind, ja så skal Sampdoria også helst have tre point i dette opgør.
 • Jeg vil ikke blive overrasket over hvis temperamentet kommer til at være lige til spidsen i dette opgør, og som kan blive afgørende for et af mandskaberne ved eventuelt et rødtkort.
 • Uafgjort sidst i opgøret vil ingen rigtig kunne bruge til noget, og det er et opgør hvor sejren skal jagtes til det sidste.
 • Da Sampdoria har hjemmebanefordelen i opgøret betyder det, at man har flere tilhængere på Stadio Luigi Ferraris end Genoa har, og det kan blive en fordel for Sampdoria.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,75 på Under 2,5 mål, Unibet og 888sport er begge i odds 1,74, mens Bet365 og Nordicbet er nede i odds 1,72.

SAMPDORIA: Fire spillerunder tilbage af dette års Serie A og Sampdoria er lige pludselig kommet i en vanskelig situation i kampen om overlevelse, Genoa venter lørdag aften og i et must win opgør. Man mangler nemlig forsat Lazio og Inter ude, og romerne kæmper om europæiske pladser og milaneserne om mesterskabet, ergo to opgør som ikke lugter af point, og en hjemmekamp mod Fiorentina som også forsat kan være med i kampen om europæiske pladser.

Det store problem er at Salernitana som af de fleste var dømt nede i Serie B efter en miserabel sæson pludselig er begyndt at røre på sig med tre sejre i træk, og et slutprogram som kan blive til deres fordel, og samtidig med de mangler det udsatte opgør hjemme mod Venezia, og med en sejr i det opgør kan spille sig to point efter Sampdoria i tabellen.

Derfor skal Sampdoria helst hente tre point i lørdagens Derby Della Lanterna og da bysbørnene fra Genoa er presset frem i jagten på tre point og ikke kan bruge et point til ret meget så kan man blive farlige på omstillingerne, og kan gøre ondt på Genoa.

Det store problem hos Sampdoria er dog, at spillet ikke helt hænger sammen efter Marco Giampaolo er kommet til som ny træner, man har fået et par flotte og vigtige sejre mod Sassuolo, Empoli og Venezia, men især i de seneste spillerunder har det været meget fantasiløst, og man har kun hentet fire point i de seneste otte spillerunder.

Det dufter af et tæt og nervepirrende opgør mod bysbørnene fra Genoa, og hvor det kan blive en tilfældighed som kommer til og afgøre opgøret, og ikke mindst Sampdorias skæbne i denne sæson, man er favoritter i opgøret, men skal der hentes tre point så skal spillet være meget bedre end det har været det seneste lange stykke tid.

Sampdorias hjemmebanestatistik: 4-3-10, målscore 24-31.

Trupnyt: Rincon(fast) på den defensive midtbane er i karantæne til opgøret, han bliver dog afløst af Albin Ekdal og derfor er det ikke en svækkelse, da man er ganske fint garderet.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero-Berezynski, Ferrari, Colley, Murru- Candreva, Ekdal, Thorsby, Augello- Sabiri, Caputo.

GENOA: Il Grifone har tre point op til Cagliari som er fjerdesidst i tabellen, og fem point op til Sampdoria som er femsidst i tabellen, og med fire spillerunder tilbage begynder det og spidse til for Genoa mandskabet i kampen om overlevelse i denne sæson, og et Serie B spøgelse som har været tæt på de sidste par sæsoner.

Genoa hentede tre vigtige point i søndagens 1-0 sejr hjemme mod øboerne fra Cagliari, men hvor opgøret efter spil og chancer burde være sluttet 0-0 og i et opgør hvor man endnu engang så Genoas store problemer i denne sæson med, at scorer og ikke mindst skabe chancer.

Defensivt har man lukket godt af efter tyske Alexander Blessin kom til som ny træner i klubben og i de seneste tolv spillerunder er elleve af opgørene gået Under 2,5 mål, men med fire spillerunder tilbage af dette års Serie A og et slutprogram som ser meget vanskeligt ud, ja så er Genoa tvunget frem på banen i jagten på en sejr.

Det ser umiddelbart ud til at træner Alexander Blessin vælger, at starte med den startellever som gjorde det ganske fint i anden halvleg mod Cagliari senest, og hvilket betyder topscorer Mattia Destro starter inde fra start. 

Den defensive tankegang og stå kompakt har givet en del point, men umiddelbart ikke nok til man er reddet, og kommer Genoa ud med samme attitude som senest mod Cagliari så bliver det meget begrænset hvad man kommer til og skabe i det offensive af chancer, og frygten for et nederlag kan ikke undgå og spille ind da det mere eller mindre vil betyde man rykker ned i Serie B.

Genoas udebanestatistik: 1-8-8, målscore 13-31.

Trupnyt: Genoa har forsat tvivl om Vanheusden(reserve) defensive, Cambiaso(fast-reserve) defensive, Rovella(reserve) midtbane alle har dog ikke været med længe.

Genoas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Sirigu- Frendrup, Østigård, Bani, Vasquez- Sturaro, Badelj- Galdames, Portanova, Ekuban- Destro.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sampdoria.it, ilsecoloxix.it, Tuttomercatoweb.com, sportface.it, genoacfc.it, sportmediaset.mediaset.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback