18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Bayern München: Franck Ribéry scorer

Match center
1. april 2014 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Old Trafford
Opdateret
0
Redaktør for BetXpert 2004-2019. BetXpert-skribent om fransk fodbold med mere 2002-2019. Halvstuderet journalist (2,5 af 4 år på DJH før jeg sprang fra for at gå på universitet). Bachelor i italiensk, litteraturvidenskab og engelsk oversættelse. Ex-dansklærer, ex-boghandler. Spurs-fan. Bettingdinosaurus og -ronkedor.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance: 35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
Kvartfinale, indledende opgør. Old Trafford, Manchester.

Tiden er tung for United der kun er nr 7 i PL, og her er modstanderen verdens bedste klubhold. Men odds 1,5 for Bayern-sejr på Old Trafford? Lige lavt nok. Jeg ser dog værdi i et sats på målfarlige Ribéry der møder en svækket United-højreside.

DET TALER FOR TIPPET

 • Bayerns driblestærke venstrefløj Ribéry blev kåret som verdens tredjebedste spiller i 2013. Han er god til at skære ind i banen og afslutte udefra.
 • I 2013/14 er han noteret for 9 mål/19 ligakampe, 1 mål/2 pokalkampe, 4 mål/8 landskampe, 1 mål/1 supercup, 3 mål (1 på straffe)/6 CL-kampe.
 • Franskmanden scorede senest sidste tirsdag i en liga-udekamp mod Hertha Berlin.
 • United har tvivl om sine tre førstevalg på højrebacken: Smalling, Rafael og Valencia.
 • United kan meget vel være nødt til at stille med Ferdinand (rutineret, men langsom og ikke så veltimet som tidligere) i midterforsvaret.
 • United mangler topscorer van Persie, venstreback Evra, kreatør Mata (må ikke spille CL) og nok også midterforsvarer Evans.
 • I seneste hjemmekamp mod en god modstander, Manchester City, tabte United 0-3. Samme cifre mod Liverpool for 2 uger siden.
 • Bayern (regerende CL-vinder og klub-verdensmester) har vundet sine seneste 7 udekampe i Champions League.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • United har vundet 4 ud af 4 hjemmekampe i denne CL-sæson og kun lukket mål ind i 1 af dem.
 • Således blev det 3-0 over Olympiakos i 1/8-finalen (efter 0-2-tab i Grækenland).
 • Bayern har den stærke midterforsvarer Dante i karantæne - pladsen udfyldes nok af midtbanereserve Martinez.
 • Bayern-midtbanen mangler Thiago (spanieren med det gode overblik startede inde i begge Arsenal-kampe i seneste CL-runde).
 • Bayern måtte nøjes med 3-3 hjemme mod Hoffenheim i lørdags (sparede dog, helt eller delvist, 8 forventede Old Trafford-startere).
 • United vandt 4-1 hjemme over Aston Villa i lørdags (7 forventede startere mod Bayern blev sparet, helt eller delvist).
 • Ribéry spillede 76 minutter i lørdags. Han starter nok, men det kan være han udskiftes undervejs.
 • Uanset om United bruger fysisk stærke Phil Jones i midterforsvaret eller den defensive midtbane, vil han nok have fokus på at hjælpe sine backs. 

SPILLET
Hos Ladbrokes: Klik dig ind til kampen og scroll ned til ”Målscorer i kampen”

Regler: Alle spillere, der deltager i kampen, tæller.

http://www.betxpert.com/artikel/maalscorerspil-pas-paa-reglerne

CHANCEVURDERINGER
1X2: 13-22-65

Over/Under 2,5 mål: 60-40

BRUGERTIP
Se mickkruses Bayern-tip

BUD PÅ OPSTILLINGER

United:
De Gea - Rafael/Smalling, Ferdinand, Vidic, Büttner - Jones - Valencia, Carrick, Kagawa - Rooney - Welbeck

Bayern:

Neuer - Rafinha, Martinez, Boateng, Alaba - Schweinsteiger, Lahm - Robben, Kroos, Ribéry - Müller

MINDER
http://www.betxpert.com/artikel/kanon-kvartfinaler-i-champions-league#united

TRUPNYT (foreløbigt)
Kilder: manutd.com, fcbayern.de, uefa.com, kicker.de, guardian.com, sportinglife.com, holdnyt.dk

MANCHESTER UNITED

Foreløbig trup
De Gea, Lindegaard, Rafael, Jones, Ferdinand, Vidic, Smalling, Evans, Buttner, Giggs, Carrick, Nani, Young, Fletcher, Valencia, Kagawa, Fellaini, Januzaj, Rooney, Hernandez, Welbeck

Fravær
Evra (venstreback - idealtstarter - ude siden 25/3 - karantæne)
van Persie (centreforward - idealstarter - ude siden 19/3)

Mata (offensiv midtbane/hængende angriber - idealtstarter i PL, ikke CL-spilleberettiget)

Tvivlsomme

Evans (midterforsvar - idealstarter - ude siden 1/2)
Smalling (højreback/midterforsvar - idealstarter - ude siden 8/3)
Rafael (højreback - andetvalg - blev skadet og udgik halvvejs mod Aston Villa)
Valencia (højrekant - normalstarter i CL og ofte starter i PL - manglede mod Aston Villa pga knæproblemer)

Cleverly (midtbane - starter/reserve)

Noter

Hvordan stiller United op i denne kamp? 3-0-sejren i seneste rundes hjemmekamp mod Olympiakos var fin, men modstanderen var noget mere overkommelig og defensivt indstillet end Bayern nok vil være. Desuden er angriber van Persie (hattrick mod grækerne) ukampdygtig nu.

Man kunne så bruge Rooney helt i front - det gik fint så sent som i weekenden mod Aston Villa hvor han scorede 2 (1 på straffe) - men hans fighterånd og aggresivitet har United nok brug for lidt længere tilbage (som hængende angriber) hvor han kan stresse Bayern-midtbanen når tyskerne har bolden. Og hvor han kan bibringe noget af den kreativitet der mangler fordi Mata ikke må spille CL for United.

Frontangriber er nok snarere Welbeck, hurtig og god til at løbe i hullerne. Han lå til venstre mod Olympiakos, men dér kan man bruge arbejdsomme og kreative Kagawa. Et alternativ er Januzay, men det unge stortalent har været meget svingende på det seneste. Han havde et fint indhop mod Aston Villa, og det er nok også den rolle han indtager mod Bayern. Der er også Ashley Young, men han spillede hele kampen mod Aston Villa, og Kagawa (spillede 68 minutter) virker som et mere logisk valg.

Til højre var Valencia virkelig god mod Olympiakos, og han starter nok også inde her. Hvis han altså er klar, men det tror jeg han er - Moyes sparede ham Aston Villa pga ”a bit of tendinitis in his knee”.

Der er dog fare for at Valencia skal udfylde højrebacken hvor Rafael blev lårskadet mod Aston Villa. Brasilianeren er (endnu) ikke meldt ude til Bayern-kampen, men han missede mandagens træning. Men med til træningen var derimod det egentlige højreback-førstevalg Smalling der har været skadet siden 8/3 (og fik en ørefigen for en druktur 24/3), og det er meget muligt at han sendes i kamp. Hvis han altså vurderes helt klar.

Midterforsvarer Evans var også tilbage i normal træning denne mandag, men han har været ude siden start-februar og er næppe klar til en kamp som denne.

Endnu en midterforsvars-start til Phil Jones, ved siden af Vidic eller Ferdinand? Tjah. Som jeg ser det, er der brug for Jones på den defensive midtbane, så hvis de gamle hoveder Ferdinand (ikke med i weekenden) og Vidic er klar, tror jeg faktisk de får makkerskabs-tjansen.

På venstrebacken har Evra karantæne, og starttjansen går nok til Büttner der også spillede mod Aston Villa. Hollænderen er på papiret mindst lige så god som Evra (der ikke er hvad han har været), men er naturligt nok ikke så rutineret - og det kan blive et problem med dygtige Robben.

På midtbanen var gode, gamle Giggs - gravet frem til lejligheden - god mod Olympiakos, sammen med Carrick. Og så er det vel oplagt at bruge waliseren mod Bayern (som han var med til at slå i 1999)? Det synes jeg ikke. Bayern vil sandsynligvis give Giggs (ikke så kvik og hurtig som han var engang) meget mindre tid end grækerne gjorde, og dér tror jeg at der er mere brug for en aggressiv og fysisk stærk type som Phil Jones (ligesom da United spillede lige op med Cristiano Ronaldo og Real i Madrid for et år siden). Midtbanemakker er nok Carrick (kun en halvleg mod Villa) der både er defensivt solidt og offensivt kreativ.


Hvad med Fellaini? Stor og stærk - og Moyes kan godt lide at bruge ham (de kender jo også hinanden fra Everton). Men det gik altså slet ikke med Cleverly, Carrick og Fellaini på midtbanen mod City for en uge siden, og Fellaini er næppe defensivt stabil nok til at kunne være med i en 2-mands centralmidtbane mod et hold som Bayern.

Bud på opstilling 
De Gea - Rafael/Smalling, Ferdinand, Vidic, Büttner - Jones - Valencia, Carrick, Kagawa - Rooney - Welbeck

Heraf spillede Smalling, Ferdinand og Valencia ikke i weekenden. Rafael og Carrick spillede en halvleg, Kagawa 68 minutter, Rooney 75.

BAYERN MÜNCHEN

Fravær

Thiago (midtbane - starter/reserve - startede inde i begge Arsenal-kampe - nyt fravær)
Dante (midterforsvar - idealstarter - nyt fravær/karantæne)
Badstuber (midterforsvar/venstreback - 0 kampe i denne sæson)

Contento (venstreback - reserve)

Noter
I fraværet af karantæneramte Dante er det nok den fleksible defensiv-midtbanemand Javi Martinez der agerer midterforsvarer. Alternativet (eftersom Badstuber stadig er langtidsskadet) er gamle og tunge Van Buyten, og i det lys ligner spanieren klart det bedste valg. Van Buyten spillede desuden i weekenden, mens Javi Martinez blev sparet, og det taler også for spansk start på Old Trafford. Nok sammen med normalstarter Boateng der også blev sparet i weekenden.

Javi Martinez har i øvrigt svært ved at få spilletid på den defensive midtbane hvor ideal-makkerparret er de rutinerede tyske landsholdsspillere Schweinsteiger og Lahm. Sidstnævnte er egentlig back (angrebsdygtig), men har i denne sæson virket særdeles effektivt som midtbanemand.

Lahm skulle egentlig have været sparet i weekenden, men blev skiftet ind efter 25 minutter for en knæskadet Thiago. Trist for spanieren der startede inde i begge kampe mod Arsenal i seneste CL-runde, men Bayern har diverse muligheder. Dels (som nævnt) på den defensive midtbane, dels på den offensive hvor alternativerne umiddelbart er Kroos, Götze og såmænd også den fleksible Müller.

Det ser dog ud til at Müller starter helt i front på Old Trafford - det mener i hvert fald sportsavisen Kicker der typisk har fingeren på pulsen. Og mon så ikke kreatørpladsen går til Kroos der blev sparet i weekenden?

Bud på opstilling (kicker.de)
Neuer - Rafinha, Martinez, Boateng, Alaba - Schweinsteiger, Lahm - Robben, Kroos, Ribéry - Müller

Heraf spillede Neuer, Martinez, Boateng, Alaba, Kroos og Müller ikke i weekenden. Robben spillede kun 14 minutter, Lahm 75,

 • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback