18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Borussia Dortmund: (AH: -1,5) 1

Match center
6. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Etihad Stadium    Ovidiu Hațegan
4. apr. 2021 kl. 13:03 (Opdateret 6. apr. 2021 kl. 22:52) 04/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

DORTMUND ER AFHÆNGIG AF HÅLAND, DER IKKE HAR SCORET I 4 KAMPE MOD MEGET NEMMERE MODSTANDERE

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 47-0-53%
Betvalue: 104,81%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-1
888sport Spil nu hos 888sport

Englands suverænt bedste hold varmede op til denne kamp med en sejr på 2-0 ude over Leicester med flere reserver på holdet, som blev helt eller delvis sparet til denne kamp.

Manchester City går som vanligt efter at få det afgjort allerede i første opgør, som mod et lignende tysk hold (i den nuværende form) Mönchengladbach, hvor begge kampe blev vundet 2-0. I hjemmekampen havde de allerede et forspring fra udekampen og lukkede den hurtigt med 2 mål efter 18 minutter og kørte derefter på safe control. 

I kampen mod Leicester sad spillere som topscorer Gundogan, Sterling på bænken sammen med 20-årige Foden for ikke at glemme Silva samt Torres. Alligevel vandt de en fuldt fortjent sejr.

Håland er måske i en mindre målkrise, i hvert fald har han ikke scoret for Norge i 3 kampe, hvor man burde forvente et par mål. I kampe mod GIBRALTAR OG MONTENEGRO uden scoring taler sit eget sprog. I weekendens kamp mod Frankfurt, som Dortmund tabte var han ikke i nærheden af at score. Han er for Dortmund en MEGET vigtig ung mand, der er noteret for 21 af 55 mål.

Noget kunne tyde på at det faktum at hans far sammen med en agent suser rundt i privatjet og forhandler med først Barcelona og derefter Real Madrid påvirker Håland. Uanset hvad, trods han har kontrakt til 2024, er det pløkumuligt for en 20-årig knægt bare slå ud af hovedet, selv om uden tvivl prøver.

Manchester City (Pep Guardiola) kan vælge frit på alle hylder og udtage de bedste på dagen også med tanke på det engelske mesterskab i princip er vundet. Mens Terzic har bekymkringer idet en masse vigtige spillere er skadet; eksempelvis vice topscorer Sancho, hvilket lægger ekstra pres på Hålands skuldre. Sancho er ligeledes assistkongen med 9 assist. Også i forsvaret har Terzic bekymkringer uanset om en spiller som Can skulle blive klar til kampen

Bemærk jeg kan ikke ramme noget som helst pt.

Bemærk naturligvis også unge Håland er og bliver en giftig ung mand uanset forventet klubskifte til . A..A...A er mit gæt.

Får Dortmund et relativt hurtigt mål er der pæn chance for de parkerer bussen og så kan det blive svært for Manchester City at score 3 eller flere, på trods at Dortmund ikke er specielt kampøvede i denne form for fodbold.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback