17. september 2017 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
EverBank Field
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 44-56%
Betvalue: 107,52%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport
Titans er det stærkeste hold af de to. Jaguars’ præstation, ikke mindst på forsvaret, i sidste uge aftvinger respekt, men en kombination af skader og en forestående tur til London, opvejer hjemmebanefordelen.

DERFOR SKAL DU FØLGE SPILLET

 • Nederlaget til Raiders i sidste uge var lidt skuffende for Titans, men det bør ikke få folk til at ændre holdning omkring Titans som det bedste hold i divisionen
 • Titans’ offensive linje er på papiret meget stærkere end den Texans-linje, som Jaguars totalt dominerede i sidste uge
 • Jaguars’ receiverkorps er svækket uden skadede Allen Robinson (og Dede Westbrook), mens CB Jalen Ramsey ventes at spille trods en skade mod en stærk gruppe af Titans-pass catchers.
 • Allerede i næste uge skal Jaguars spille deres årlige kamp i London. Historisk har hold underpræsteret ugen inden en kamp i London.
 • Jaguars selv er 0-4 i kampe ugen inden de har spillet i London – herunder 0-3 på hjemmebane

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Jaguars har været et helt andet hold under HC Doug Marrone end under Gus Bradley – første kamp under Marrone var en 38-17-sejr over netop Titans (der kostede Titans en slutspilsplads)
 • Tilføjelsen af rookie-RB Leonard Fournette løftede angrebet i sidste uge og tog presset af QB Blake Bortles
 • Selvom Titans’ offensive linje er bedre end Texans’, står den stadig overfor et forsvar, der samlede hele 10 sacks sammen i søndags
 • På papiret er Titans det stærkeste hold, anført af QB Marcus Mariota – Mariota har dog blot kastet ét TD i sine seneste fire kampe
 • Titans er holdt under 20 point i fem af de seneste seks kampe, hvor Mariota har spillet
 • Begge hold bør være svært motiverede til kampen, men hvad vægter højest? At Jaguars kan tage en vigtig 2-0-start og sætte Titans to kampe bagud, eller Titans’ revanche og vilje til at undgå 0-2?

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener markedet/oddssætterne overser/fejlvurderer

ODDSET

Find spillet: 888sport -> NFL

Markedsoversigt:

1,92 er lidt i underkanten af hvad der kan findes hos de toneangivende licensløse bookmakere, men stikker til gengæld fint ud på det danske marked, hvor 1,86 ellers er det højeste.

Også værdi:

888sport og Unibet fører an med de 1,92 på udesejren. Der kan findes værdi på størstedelen af det øvrige danske marked (1,86 hos Betsafe og Nordicbet, 1,85 hos bwin, 1,83 hos Bet365, 1,82 hos Danske Spil og 1,81 hos Jetbull), men slet ikke i samme omfang som de 1,92.

Der kan findes værdi i handicaplinjen (variende fra Titans -1 til Titans -2,5), med Betsafe og Nordicbet på 2,15 på Titans -2,5 som bedste spil. Værdien ligger tæt på det anbefalede moneyline-spil, måske en tand højere, men er også mindre sandsynligt.

Oddsudvikling:

Odds har været stigende på Titans henover ugen, men har stabiliseret sig de seneste dage

CHANCEVURDERINGER

ML: 44-56

AH -2,5: 49-51

SKADER/FRAVÆR

Jacksonville Jaguars:

WR Allen Robinson – Out (IR)

S Calvin Pryor – Out

WR Dede Westbrook – Out

CB Jalen Ramsey – Questionable (ventes at spille)

Fraværet af Robinson er mærkbart. Han er Jaguars’ bedste receiver, og det efterlader receiverkorpset tyndt besat, især med også Westbrook ude. Rashad Greene er i forvejen ude for sæsonen, så det efterlader Marqise Lee og Allen Hurns som de etablerede pass catchers i gruppen, mens den uprøvede rookie Keelan Cole og veteranen Arrelious Benn (5 catches sidste år – efter at have været ude af ligaen siden 2012) giver uinspirerende dybde.

Ramsey ventes at spille, men er næppe på 100%, og mens han er virkelig dygtig og også har været effektiv når han har kæmpet sig gennem skader tidligere, er det et slag for kasteforsvaret mod et Titans-angreb med flere dygtige pass catchers

Tennessee Titans:

CB Tye Smith – Out

S Johnathan Cyprien – Out

Fraværet af Cyprien kan ramme løbeforsvaret en smule, hvilket er lidt bekymrende mod et Jaguars-hold, der løb bolden godt i sidste uge (og Titans havde det ganske svært med Raiders’ løbeangreb). For kasteforsvaret skal det ikke afvises at De’Norris Searcy viser sig som en lille opgradering over Cyprien.

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback