18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjælland - AGF: 2

Match center
4. april 2021 kl. 18:05 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Jakob Sundberg
3. apr. 2021 kl. 11:58 (Opdateret 4. apr. 2021 kl. 20:02) 03/04
332
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I første kamp af dette års mesterskabsslutspil mødes FCN og AGF. En kamp som jeg tror bliver præget af FCN's skader og karantæner, som burde giver AGF gode muligheder.

Chance (1-X-2): 25-25-50%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Det taler for
 • FCN er hårdt presset på flere positioner. (se hold info)
 • Efter 22 runder har FCN et xGA på 33, hvilket giver et snit på 1,5 og med 3 midterforsvarer skadet, og deres normale oprydder på midten med karantæne, så tror jeg ikke de får holdt deres xGA nede mod et godt AGF hold, som offensivt har mange strenge at spille på.
 • Defensivt er AGF godt kørende, og har kun lukket 22 mål ind på 22 kampe i denne sæson, og har et xGA som er det laveste i superligaen. Kan AGF fortsætte det stærke forsvarsspil, hvor de tillader få chancer til modstanderne, så får FCN det svært.
 • FCN er ikke specielt gode mod toppen af superligaen, hvor de i denne sæson har fået 9 point i deres 8 kampe mod AGF, FCM, FCK og BIF. Til det skal der nævnes at den ene sejr mod AGF var på baggrund af et rødt kort efter 6 min. Så jeg synes det tegner et billede over et FCN hold der har det bedst mod de mindre hold, og i en kamp mod AGF kan de få det svært.
 • AGF kan med en sejr, kan komme tættere på top 2, da FCM og BIF mødes, derudover er FCN et hold de skal slå hvis de vil blive i top 3, så derfor tror jeg de vil gå hårdt efter de 3 point, og jeg tror også match-uppet giver god meninger for det, hvor FCN måske er lidt presset i defensiven.
 • Fysikken må være et plus hos AGF, hvor de især har muligheder på dødbolde i alle afskyninger. Hjørnespark, indkast og frispark kan blive en ret stor chance for AGF, mod et ungt og mindre fysisk stærkt FCN hold. AGF har her Patrick Mortensen, Sanneh og Hausner der kan være en trussel, og derudover har de en fremragende frisparksskytte i Casper Højer.
Hold øje med
 • FCN har været rigtig godt kørende over de seneste 7 kampe, hvor de ikke har tabt og fået skrabet 13 point sammen, hvilket var lige akkurat nok til at bringe dem i mesterskab slutspillet. Kan FCN fortsætte nogle af de gode takter de har vist på det seneste, så får AGF det svært.
 • Offensivt har FCN nogle guldfugle, og her tænker jeg på Schjelderup og Sulemana. De to kan noget på eget hånd, og dem skal AGF være klar på fordi kommer med en masse gåpåmod, og tro på tingene, især Schjelderup der med 3 mål i hans seneste 2 kampe er spændende og kan også være en trussel på dødbolde.
 • AGF har vundet 1 ud af de seneste 5 Superliga kampe,
 • Jeg tror det er en stor byrde der er blevet taget af FCN spillerne efter nedrykningstemaet er blevet hevet væk, og det kan give de unge spillere mere frihed, og tro på tingene. Hvis de unge FCN spillere får spillet til at fungere, og de slipper håndbremsen så kan de gøre ondt på alle mandskaber.
Oddsmarked

Oddset på AGF sejr åbnede de fleste steder i de 1,90ish, og står nu til odds 2,05 hos cashpoint og comeon!
Jeg tror det bliver et tæt opgør, og det er svært at vide, hvad de to hold kommer med ovenpå en landskampspause, så jeg kan godt være nervøs for om vi får et X i denne kamp, men ikke desto mindre, så synes jeg at denne kamp står godt til AGF, og derfor er jeg gået på 2-tallet i dette opgør. 

Holdene:

FC Nordsjælland:
Her er der flere vigtige folk ude, især i bagkæden hvor Djourou (fast mand 10 kampe) Kian Hansen (fast mand 15 kampe) og Ulrik Jenssen (fast mand 19 kampe og 3 mål) alle er ude endten med skader eller karantæner. Disse tre vil normalt udgøre den 3 backkæde som FCN spiller med, og derfor kommer de til at stille ret alternativt, hvor jeg tror de vil bruge Thychosen og Woledzi, men den 3.mand er jeg meget usikker på.
Derudover er Jacob Steen Christensen (fast mand 20 kampe) ude med karantæne, og Isaac Atanga (fast mand 19 kampe 4 mål) er netop blevet sendt til Cincinnati i MLS, så der er flere ting, i min optik, der gør det nemmere for AGF at få de 3 point. 

Jeg er usikker på, hvordan FCN vil stille ovenpå en landskampspause, men på den positive side, så er Sulemana tilbage efter hans karantæne, og han kan gøre ondt på alle hold, med sin fart og sit gåpåmod.
Aflslutningsvis skal det siges at Diomande (fast mand 11 kampe 3 mål) også er ude for FCN.
 

AGF:
Her er der også nogle folk ude. Bl.a. er Tingager (fast mand 13 kampe 1 mål) og Poulsen (fast mand 18 kampe) begge ude, men derudover kan AGF stille med stort set stærkeste, og jeg vil vurdere at hvis man sammenligner de to hold, så kan AGF få betydeliger bedre rustet ind til dette opgør, end deres modstandere. 

 • Stabile odds
 • God kundeservice
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback