18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Burnley - Crystal Palace: Under 4,0 Kort

Match center
20. november 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Simon Hooper
20. nov. 2021 kl. 12:13 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 17:51) 20/11
26
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (over-præcis-under): 35-15-50%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,70
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Sidste sæson spillede de to hold imod hinanden, hvor Burnley vandt begge opgør. I de kampe kom der 0 og 2 gule kort, og sæsonen før blev det til 2 opgør med 2 kort. Så det er ikke opgør den kan karakteriseres som hadfyldte opgør.
 • Dommeren til dagens opgør er Simon Hooper. Han har i år dømt 8 kampe og givet 28 kort, hvilket giver et snit på 3,5. Han har dømt to PL kampe i år som er endt med 2 og 3 gule kort. Og sidste sæson gik han under de 4 kort i 9 ud af 12 PL kampe som han dømte og 2 af dem gav han 4 kort, hvilket betyder at han kun i et af opgørene sidste sæson gav over 4 kort.
 • Ift. frispark begået så er det ikke to hold jeg vil karakterisere som hårdt spillende. Burnley har i år begået 103 frispark hvilket faktisk er i den "høflige" ende af PL, og Crystal Palace ligger på 123 hvilket er relativt højt, men ikke i Watford eller skalaen.
 • Kigger vi på kort så har Burnley i de første 11 kampe fået 26 kort og Crystal Palace er nede på 18, det er relativt højt for Burnley, men igen så fik de 4 i sidste runde mod Chelsea som selvfølgelig trækker pænt op.
 • Jeg kunne godt forestille mig at denne kamp bliver lidt taktisk, og måske ikke for alvor bliver det festfyrværkeri som mange måske håber på. Crystal Palace ligger godt til i tabellen, og har ikke i samme grad som Burnley brug for de 3 point, og Burnley er bare ikke et særligt boldfikseret hold, så det kan godt gå hen og blive en rodet affære, hvor det offensvie bold ikke er første prioritet.
Hold øje med
 • Begge mandskaber har fået forstærket deres offensiver, og det kan gøre en forskel for kortspillet. Cornet og Edouard klæder de to holds offensiver, og derudover så har de to hold også andre gode offensive profiler der kan trække kort.
 • Crystal Palace har nogle hardhittere jeg godt kan være nervøs for trækker et kort. Her tænker jeg især på Kouyaté, og hvis Burnley får udfordret over fløjene kan Ward også være en god kandidat til at hive et kort.
 • Hos Burnley har de også en nogle standhaftige folk i midterforsvaret samt på den centrale midt. Her er jeg især nervøs for Westwood, Tarkowski og Brwnhill som alle står noteret for 4 kort.
 • Bliver det en kamp der bølger meget frem og tilbage, så kan det betyde mange omstillinger, og der er begge hold gode, og har dygtige offensive folk, som er svære at bremse med lovlige midler.
Oddsmarked

Spillet her går på at der skal komme under 4.0 kort asian til odds1,80 hvilket vil sige, at man får indsatsen retur ved de 4 kort. 
Man kan også gå den lidt mere risikofyldte vej og spille under 3,5 kort til odds 2,20 som er det højeste jeg har fundet ved samme bookmaker.

Holdene:

Burnley:
Hjemmeholdet må se bort fra Stephens og derudover er Barnes (fast mand/reserve) tvivlsom til dette opgør. Det betyder at de muligvis stiller op i en 4-4-1-1 med følgende folk:

Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor; Gudmundsson, Brownhill, Cork, McNeil; Cornet, Wood

Crystal Palace:
Gæsterne er uden McArthur (fast mand) og Ferguson (reserve) og det betyder at de stiller i en 4-3-3 med følgedne folk:

Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Kouyate, Milivojevic; Zaha, Benteke, Edouard

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback