Annonce

Ajax - FC København: 1

Match center
16. marts 2017 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Amsterdam ArenA    Ivan Kružliak
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 55-25-20%
Betvalue: 102,85%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Det var en jevn kamp i Parken og hjemme i Amsterdam, på en bedre bane, foran egne supportere på et stadion hvor Ajax sjældent taber - så kommer et  FCK mandskab uden to nøglespillere under større press, end i den første kampen. Ajax får også 50% af forsvaret tilbage og får med Sanchez meget mere fysikk ind, end hvad de havde med kun 17 årige Ligt.

Ajax kom under efter 26 sekunder i Parken, men dominerede største delen af banespillet efterpå. 

De følte sig selv snydt for udligningen.

De viste styrke da de ikke gik i panik efter den tidligere scoringen fra Falk, som ikke er med i aften.

Falk har været FCK sin mest kreative spiller efter jul. Youssef Toutouh har ikke helt fundet nivået han viste før jul og Kusk er god i Parken mod de svage hold, men forsvinder mod de bedre holdene.

Med Verbic sin operation og ankelskade efterpå, så er ikke han i nærheden af 100% fit - men er likevel en joker i aften.

Uansett hvordan FCK stiller opp med deres midtbane i aften så vil det være en løsning som ikke optimal. Verbic som mangler kampform, en Gregus som ikke bidrager offensivt som en af de andre kantspillerne eller et 3.alternativ med Kusk, som ikke tager ansvar defensivt, ikke går ind i duellene og som nærmest spiller angriber. Sistnevnte ligner færdig i FCK og er knapt en joker om de skal sætte ind nogen fra bænken. Pavlovic er også ude. Som han har spillet er det ingen betydning - men den tårnhøje norske angriberen som de kan vælge at sætte ind, holder vel knapt 1.div. nivå. Han kan heade, men det er vel det eneste.

Ikke overraskende kom 2-1 scoringen efter et flott raid fra Peter Ankersen og heading fra Cornelius. Ligt er ingen stærk hodespiller og med Sancez ind, får Ajax en spiller som måske ikke heeelt matcher Cornelius råe fysikk, men Sanchez er stærk han og - samt har erfaringen Ligt mangler.

Vierveger spillede sidst da han er viktig i opbygningen, men havde været skadet og har nå fået flere minutter.

Tete har spillet en del for Jong Ajax, men blev kastet ind i Parken fordi Veltman var suspenderet. Han er også tilbage og forsvaret strykes.

(Ajax træneren forsøgte Ligt/Sanchez på træningen i går - så måske Ligt likevel får prøve sig mod de fysisk stærke S/C)

Det var lagt nyt græss i Parken, men likevel brokkede Ajax sig over banen. Det bør ikke blive et problem i Arenaen. Det er meldt udsolgt og det vil være god opbackning. Det er stort for FCK at sloss om en kvartfinaleplads, men det er længe siden Ajax har været i en kvartfinale - og EL er stort der og.

FCK mangler Zanka. Det er selvfølgelig en stor svækkelse. Okore begynder at se noget tryggere ud, men  det er ingen fordel at det stærke stopperparet skilles før en så heftig kamp. Okore har sin styrker, men mangler stadig at være helt indspillet.

Augustinsson har haft flere svage kamper efter jul og det kan igen blive et problem mod Traore.

Kan FCK stå i mod et gevaldig Ajax dominans? FCK viste f.eks. nede i Portugal mod Porto - som er bedre end Ajax at de er i stand til det. Det kreves nok, foruden en enorm kollektiv indsats - hvor Zanka ville være god at ha - noget held i de situationerne som opstår i og rundt feltet. Robin Olsen skal have nok en god kamp og så skal samspillet Okore/Johansson fungere optimalt.

Ajax har ikke tabt hjemme siden august. FCK er enomt stærke i Parken, men har ikke samme nivået på udebane(naturlig da det vel er svært få hold som har det)

FCK kan stadig nå at gå videre med tab efter 90min. Taber de 2-1 får vi flere minutter - og taber de med et, men scorer mere end et mål, så går de videre.

Oddsen på Ajax har gået lidt op. Måske kan oddsen krype enda lidt højere nærmere KO.

Klaassen mangler for Ajax, men de kan sætte ind en kreativ Zieyech fra start i denne kampen og selv om de er idt svækket akkurat der, så stiller de totalt stærkere end i Parken, hvor FCK er svækket.

Mest sandynlig bliver dette uhyre spænnende og det hele kan blive afgjort på små fejl.

Alt i alt synes jeg Ajax bør have gode kort for at gå videre. FCK har haft lidt stang ind i Europa så langt.

De score rlidt for lidt og har fået en del selvmål som har hjulpet dem videre. Tidligere scoringer mod CB, Ludo og Ajax f.eks. Kan de klare det igen? Jeg tror desværre det bliver for svært.

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback