18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

OL fodbold 2020 i Tokyo: Odds og optakt

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

OL i fodbold 2020 begynder torsdag den 22. juli. Her får du BetXperts optakt med odds til den spændende turnering. 

OL er lige på trapperne, og det er OL i fodbold derfor også. Turneringen fløjtes i gang torsdag den 22. juli klokken 09.30 til kampen mellem Ægypten og Frankrig. Frankrig kommer selvsagt med et meget stærkt hold, så der venter ægypterne en svær opgave i åbningskampen.

Brasilien er forsvarende OL-mestre, og de kommer atter med et meget stærkt hold. Bid ikke mindst mærke i, at gode, gamle Daniel Alves er med i brassernes stjernespækkede trup. Hvert land må som bekendt have op til tre spillere med, der er over 23 år gammel, hvorfor Alves og andre stjerner har fundet vej til OL-turneringen. 

I denne optakt kan du se alle holdenes trupper samt odds på den store begivenhed. 

Odds på OL fodbold 2020: Spanien er favoritter

Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på vinderen af fodbold OL 2020 i Tokyo. Bookmakernes favoritter er Spanien, men ikke mindst Brasilien kommer med et meget stærkt hold. 

Odds på fodbold OL 2020 i Tokyo - hvem vinder? Højeste odds Bookmaker
Spanien 3,00
Brasilien 4,50
Frankrig 7,00
Argentina 10,00
Tyskland 11,00
Japan 15,00
Sydkorea 34,00
Mexico 50,00
Rumænien 67,00
Elfenbenskysten 100,00
Ægypten 101,00
Australien 251,00
Honduras 501,00
New Zealand 501,00
Saudi-Arabien 501,00
Sydafrika 501,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. juli klokken 16.20.

Spanien er bookmakernes øjeblikkelige favorit til at løbe med OL-guldet i fodbold. Spanierne kommer da også med en god trup, som du kan læse mere om længere nede i artiklen. Tror du på, at de rødklædte spillere kan vinde turneringen, kan du lige nu få odds 3,00 hos Onside Betting.

Næststørste favoritter er Brasilien, som er forsvarende OL-mestre. Det store, sydamerikanske land kommer ligeledes med en stærk trup, som dog måske ikke er helt så stærk på navne, som det var tilfældet i 2016. Du får lige nu odds 4,50 på brasiliansk OL-guld hos LeoVegas. 

Bemærk, at det er top-2-holdene fra alle grupperne, som går videre til knockout-fasen. Ved kvindernes turnering går de to bedste treere også videre, men det er ikke tilfældet her. 

OBS: Vi vil i de kommende linjer præsentere alle holdene og deres trupper. De spillere, der er markeret med en stjerne, indikerer, at de er over 23 år. 

Odds på Gruppe A: Frankrig er favoritter

Gruppe A ved OL i fodbold består af Frankrig, Japan, Mexico og Sydafrika. Franskmændene er selvsagt favoritter til at vinde gruppen, men oddsene antyder, at de godt kan få kamp til stregen af japanerne. 

Vinderodds på Gruppe A ved OL i fodbold Højeste odds Bookmaker
Frankrig 1,95
Japan 3,75
Mexico 6,00
Sydafrika 23,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. juli klokken 16.15.

Spil på mexicansk gruppesejr hos NordicBet

Frankrig

Utroligt nok skal vi helt tilbage til OL i 1984 i Los Angeles for at finde Frankrig i top-3 ved et OL. Her vandt de til gengæld turneringen med en finalesejr over Brasilien. Sydamerikanerne havde blandt andre Carlos Dunga med ved den lejlighed. 

Skal man tro på bookmakernes odds på fodbold OL 2020, så kan Frankrig meget vel komme til at blande sig i top-3 igen ved disse Olympiske Lege. De er nemlig rangeret som tredjestørste favorit af flere bookmakere til at vinde turneringen. Og dette ikke uden grund. 

”Les Bleus” kommer nemlig med flere prominente navne – kombineret med flere mere ukendte af slagsen. Læg blandt andet mærke til de to over 23 år-spillere Florian Thauvin og André-Pierre Cignac. 

Førstnævnte er en af Olympique Marseilles største stjerner, mens sidstnævnte også tidligere har slået sine folder i den store, franske klub. I dag slår han sine folder i mexicanske Tigres UANL, hvilket han har gjort siden 2015. 

Frankrigs trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Paul Bernardoni, Stefan Bajic, Dimitry Bertaud.

Forsvarsspillere: Melvin Bard, Anthony Caci, Ismael Doukoure, Pierre Kalulu, Clement Michelin, Timothee Pembele, Modibo Sagnan.

Midtbanespillere: Alexis Beka Beka, Jeremy Gelin, Enzo Le Fee, Teji Savanier*, Florian Thauvin*, Lucas Tousart.

Angribere: Andre-Pierre Gignac*, Randal Kolo Muani, Arnaud Nordin, Isaac Lihadji, Nathaniel Mbuku.

Japan

”Solens Sønner” kommer ikke med mange spillere, som er bekendte for den gængse, danske fodboldfan. Der er dog et par stykker. Her tænkes der på det 20-årige Real Madrid-talent og midtbanespiller Takefusa Kubo. Han har i alt spillet 66 La Liga-kampe for Mallorca, Villarreal og Getafe, men har endnu til gode at optræde i Spaniens bedste liga for Real Madrid. 

Ovenstående skyldes, at spilleren har været udlejet, ligesiden han kom til ”Los Blancos” på en fri transfer fra FC Tokyo tilbage i 2019. Det skal blive spændende at se, om han får chancen i Real Madrid i den kommende sæson.

Herudover kommer Japan også med den tidligere Southampton-spiller Maya Yoshida. Han agerer som anfører og er én af spillerne over 23 år. 32-årige Yoshida slår i dag sine folder i Sampdoria. 

Japans trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Keisuke Osaka, Kosei Tani, Zion Suzuki.

Forsvarsspillere: Hiroki Sakai*, Yuta Nakayama, Ko Itakura, Maya Yoshida*, Reo Hatate, Takehiro Tomiyasu, Daiki Hashioka, Ayumu Seko, Koki Machida.

Midtbanespillere: Wataru Endo*, Takefusa Kubo, Koji Miyoshi, Ritsu Doan, Kaoru Mitoma, Yuki Soma, Ao Tanaka.

Angribere: Daizen Maeda, Ayase Ueda, Daichi Hayashi.

Mexico

Vi skal ikke længere tilbage end OL i 2012 i London for at finde en mexicansk sejr ved OL i fodbold. Her var det spillere som Héctor Herrera (Atlético Madrid), Giovani dos Santos (América), Raúl Jiménez (Wolverhampton) og Néstor Araujo (Celta Vigo), som var med til at besejre Brasiliens mange og store stjerner i finalen. 

Brasserne havde navne som Rafael, Thiago Silva, Juan Jesus, Sandro, Marcelo, Lucas Moura, Oscar, Neymar, Hulk, Alex Sandro og Pato, men lige lidt hjalp det; Mexico var for stærke og vandt med 2-1.

Mexicos OL-fodboldhold anno 2020 tæller næsten udelukkende spillere, som har sin daglige gang i mexicansk fodbold. Eneste undtagelse er Real Betis’ midtbanespiller Diego Lainez.

Mexicos trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Guillermo Ochoa*, Sebastian Jurado, Luis Malagon.

Forsvarsspillere: Cesar Montes, Johan Vasquez, Jesus Alberto Angulo, Jorge Sanchez, Vladimir Lorona, Adrian Mora, Luis Romo*.

Midtbanespillere: Diego Lainez, Sebastian Cordova, Carlos Rodriguez, Roberto Alvarado, Uriel Antuna, Joaquin Esquivel, Fernando Beltran, Erick Aguirre, Jesus Ricardo Angulo.

Angribere: Henry Martin*, Alexis Vega, Eduardo Aguirre.

Sydafrika

Der har i nyere tid været flere afrikanske lande, som har udmærket sig ved OL i fodbold. Sydafrika er dog ikke ét af dem. Værtsnationen for VM i 2010 kommer da heller ikke med de store navne til denne OL-turnering. 17 ud af 22 spillere har til dagligt hjemme i Sydafrika, og man har valgt kun at tage én spiller med over 23 år, nemlig målmand Ronwen Williams. 

Sydafrikas trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Ronwen Williams*, Mondli Moto, Sifiso Mlungwana.

Forsvarsspillere: James Monyane, Katlego Mohamme, Luke Fleurs, Thendo Mukumela, Sibusiso Mabiliso, Tercious Malepe.

Midtbanespillere: Teboho Mokoena, Kamohelo Mahlatsi, Nkosingiphile Ngcobo, Thabo Cele, Fagrie Lakay, Sipho Mbule, Goodman Mosele.

Angribere: Evidence Makgopa, Luther Singh, Lyle Foster, Kobamelo Kodisang.

Odds på Gruppe B: Hold øje med Sydkorea

Gruppe B ved OL i fodbold består af Sydkorea, Rumænien, New Zealand og Honduras og udgør dermed langtfra OL’s stærkeste gruppe. Sydkoreanerne er favoritter til at vinde gruppen, men det kan sagtens ende med en åben slagudveksling alle holdene imellem. 

Vinderodds på Gruppe B ved OL i fodbold Højeste odds Bookmaker
Sydkorea 2,10
Rumænien 4,33
New Zealand 6,00
Honduras 7,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. juli klokken 16.22.

Odds på sydkoreansk gruppesejr hos Danske Spil

Sydkorea

Der er ikke mange kendte ansigter i den sydkoreanske trup, men Valencias 20-årige Lee Kang-in vækker måske lidt genkendelse. Offensivspilleren optrådte 24 gange for Valencia i La Liga i 2020/2021-sæsonen. Her blev det til fire målgivende afleveringer. Ellers består truppen primært af spillere fra den hjemlige liga.

Sydkorea blev nummer tre ved OL i London i 2012, men har udover det aldrig udmærket sig med en top-3-placering til et OL. 

Sydkoreas trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Song Bum-keun, Ahn Joon-soo, An Chan-gi.

Forsvarsspillere: Lee You-hyeon, Jeong Tae-wook, Kim Jae-woo, Kim Jin-ya, Seol Young-woo, Kim Min-jae*, Kang Yoon-sung, Lee Sang-min.

Midtbanespillere: Jeong Seung-won, Kim Dong-hyun, Lee Dong-gyeong, Won Du-jae, Lee Kang-in, Kim Jin-kyu.

Angribere: Lee Dong-jun, Um Won-sang, Song Min-kyu, Kwon Chang-hoon*, Hwang Ui-jo*.

Rumænien

Mange af Rumæniens bedste spillere har ikke fået lov til at komme med til OL. Heriblandt Rangers FC-spilleren Ianis Hagi. Det er dermed et profilfattigt mandskab, som træner Mircea Lucescu kan stille med til dette OL i fodbold i Tokyo 2020. Virker trænernavnet en kende bekendt, skyldes det, at han har været træner i flere store, europæiske klubber. 

Han har tidligere stået i spidsen for Shakhtar Donetsk, Zenit Skt. Peterborg, Inter, Beşiktaş, Galatasaray med flere. Når rumæneren ikke står i spidsen for landets OL-hold, er han til dagligt træner i Dynamo Kiev. 

Rumæniens trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Mihai Aioani, Mihai Popa, Stefan Tarnovanu.

Forsvarsspillere: Radu Boboc, Andrei Chindris, Virgil Ghita, Ricardo Grigore, Alex Pascanu, Andrei Ratiu, Florin Stefan*.

Midtbanespillere: Tudor Baluta, Andrei Ciobanu, Alex Dobre, Marco Dulca, Ion Gheorghe, Valentin Gheorghe, Marius Marin, Eduard Florescu, Antonio Sefer.

Angribere: George Ganea, Andrei Sintean.

New Zealand

New Zealand kommer med to store navne. I hvert fald når vi tænker på, at det er en U23-turnering, og at det er New Zealand, vi snakker om. Burnley-angriberen Chris Wood og West Ham-forsvarsspilleren Winston Reid er nemlig begge at finde i truppen.

Foruden de to nævnte herrer er det småt med profiler og kendte navne.

New Zealands trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Michael Woud, Jamie Searle, Alex Paulsen.

Forsvarsspillere: Liberato Cacace, Callan Elliot, Dane Ingram, Nando Pijnaker, Winston Reid*, George Stanger.

Midtbanespillere: Joe Bell, Clayton Lewis, Marko Stamenic, Gianni Stensness, Ben Old, Sam Sutton.

Angribere: Joey Champness, Elijah Just, Callum McCowatt, Ben Waine, Chris Wood*, Matt Garbett.

Honduras

Honduras har aldrig tidligere nået langt ved en OL-turnering i fodbold. De skal dog have ros for, at de nu er med for fjerde gang i træk. 

Truppen består mestendels af spillere, som tjener til føden hjemme i Honduras. Der er dog få undtagelser. Angriberen Jorge Benguche er lige skiftet fra portugisiske Boavista hjem til Olimpia i Honduras. Et andet eksempel er angriberen Douglas Martínez. Han spiller til dagligt i MLS for Real Salt Lake City. 

Honduras’ trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Alex Guity, Michael Perrelo, Bryan Ramos.

Forsvarsspillere: Denil Maldonado, Wesley Decas, Carlos Melendez, Christropher Melendez, Jose Garcia, Elvin Oliva.

Midtbanespillere: Jonathan Nunez, Jose Alejandro Reyes, Edwin Rodriguez, Samuel Elvir, Carlos Pineda, Jorge Alvarez.

Angribere: Jorge Benguche*, Rigoberto Rivas, Brayan Moya*, Jose Pinto, Luis Palma, Juan Obregon Jr., Douglas Martinez.

Odds på Gruppe C: Spanien og Argentina tørner sammen

Gruppe C ved OL i fodbold består af Spanien, Argentina, Ægypten og Australien. Bookmakerne har Spanien som favoritter til at vinde gruppen, men det må forventes, at særligt Argentina har noget at skulle have sagt. 

Vinderodds på Gruppe C ved OL i fodbold Højeste odds Bookmaker
Spanien 1,65
Argentina 3,30
Ægypten 11,00
Australien 13,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. juli klokken 16.33.

Odds på argentinsk gruppesejr hos Betfair

Spanien

Vi skal fem OL-turneringer tilbage for at finde Spanien i top-3. Det var ved OL i Sydney i 2000. Ved den lejlighed prydede navne som Joan Capdevila, Gabri, Xavi, Carles Puyol og Raúl Tamudo det spanske hold. De måtte dog strække våben mod Samuel Eto’o og Cameroun i finalen. 

Det skorter heller ikke på stjerner i Spaniens OL-trup anno 2020. Faktisk er her hele seks spillere med, som også deltog ved sommerens EM-slutrunde: Pedri, Eric Garcia, Daniel Olmo, Unai Simón, Mikel Oyarzabal og Pau Torres. 

Herudover tæller truppen også navne som Mikel Merino fra Real Sociedad og Real Madrid-duoen Daniel Ceballos og Marco Asensio. Disse tre spillere udgør holdets spillere over 23 år. 

Spaniens trup til OL i fodbold 2020:

Målmænd: Alex Dominguez, Alvaro Fernandes, Unai Simon.

Forsvarsspillere: Eric Garcia, Juan Miranda, Oscar Mingueza, Oscar Gil, Pau Torres, Jesus Vallejo.

Midtbanespillere: Pedri, Bryan Gil, Martin Zubimendi, Marc Cucurella, Jon Moncayola, Dani Olmo, Carlos Soler, Dani Ceballos*, Mikel Merino*, Marco Asensio*.

Angribere: Javi Puado, Rafa Mir, Mikel Oyarzabal.

Argentina

Diego Maradonas hjemland vandt OL i fodbold i 2004 i Athen og i 2008 i Beijing, men har ikke formået at komme i top-3 ved de seneste to Olympiske Lege. Holdet fra 2008 bestod af spillere som Ezequiel Garay, Pablo Zabaleta, Fernando Gago, Éver Banega, Ezequiel Lavezzi, Juan Román Riquelme, Ángel Di María, Javier Mascherano, Lionel Messi, Sergio Agüero og Sergio Romero. En stjerneparade af gode spillere. 

Argentinas OL-hold i år er knap så profilrigt. Det er faktisk meget profilfattigt. I hvert fald hvis man kigger efter store, etablerede navne. Det kan selvfølgelig sagtens være, at der gemmer sig flere store fremtidige stjerner blandt truppens navne.

Spillerne kommer mestendels fra argentinske klubber krydret med lidt andet fra det amerikanske kontinent plus nogle respektable klubber i Europa. 

Argentinas trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Joaquin Blazquez, Lautaro Morales, Jeremias Ledesma*.

Forsvarsspillere: Hernan de la Fuente, Marcelo Herrera, Nehuen Perez, Leonel Mosevich, Facundo Medina, Francisco Ortega, Claudio Bravo.

Midtbanespillere: Fausto Vera, Santiago Colombatto, Tomas Belmonte, Martin Payero, Thiago Almada, Esequiel Barco.

Angribere: Carlos Valenzuela, Pedro de la Vega, Alexis Mac Allister, Agustin Urzi, Adolfo Gaich, Ezequiel Ponce.

Ægypten

Det forlyder, at landets største stjerne Mohamed Salah gjorde sit for at kunne komme med til OL, men Liverpool var altså ikke meget for det. 

I truppen finder du blandt andre Ahmed Hegazi, som tidligere har været i West Bromwich Albion. I dag hører han til i Al Ittihad i Saudi-Arabien, hvilket gør ham til den eneste spiller i truppen, som ikke spiller i hjemlandet til dagligt. 

Ægyptens trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Mohamed El Shenawy*, Mohamed Sobhy, Mahmoud Gad.

Forsvarsspillere: Ahmed Hegazi*, Mahmoud Hamdy, Mohamed Abdel Salam, Osama Galal, Ahmed Ramadan, Karim El-Eraky, Karim Fouad, Ahmed Abou El Fotouh.

Midtbanespillere: Akram Tawfik, Amar Hamdy, Nasser Maher, Emam Ashour.

Angribere: Ramadan Sobhi, Ibrahim Adel, Abdel Rahman Magdy, Taher Mohamed, Salah Mohsen, Nasser Mansi, Ahmed Yasser.

Australien

”The Socceroos” er udråbt til at blive kanonføde i Gruppe C, og de kommer da heller ikke med de store navne. Nogle kender måske Daniel Arzani fra Manchester City, men ellers er der ikke mange navne, som virker bekendte for den gængse danske fodboldfan. 

Australiens trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Tom Glover, Ashley Maynard-Brewer, Jordan Holmes.

Forsvarsspillere: Nathaniel Atkinson, Thomas Deng, Joel King, Kye Rowles, Harry Souttar, Jay Rich-Baghuelou.

Midtbanespillere: Keanu Baccus, Denis Genreau, Riley McGree, Connor Metcalfe, Dylan Pierias, Caleb Watts, Cameron Devlin, Marco Tillo.

Angribere: Daniel Arzani, Nicholas D’Agostino, Mitchell Duke*, Reno Piscopo, Lachlan Wales.

Odds på Gruppe D: Brasilien og Tyskland skal lægge arm

Gruppe D ved OL i fodbold 2020 har deltagelse af Brasilien, Tyskland, Elfenbenskysten og Saudi-Arabien. Brasilien er favoritter til at vinde puljen, men Tysklands unge talenter har helt sikkert ikke tænkt sig at give dem 1.-pladsen uden kamp. 

Vinderodds på Gruppe D ved OL i fodbold Højeste odds Bookmaker
Brasilien 1,85
Tyskland 2,88
Elfenbenskysten 11,00
Saudi-Arabien 21,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 20. juli klokken 16.41.

Odds på Brasilien hos Mr Green

Brasilien

Sambalandet fra Sydamerika er forsvarende OL-mestre, efter at de vandt på hjemmebane i Rio de Janeiro, som i øvrigt betyder Januarfloden, tilbage i 2016. Dengang bestod truppen af navne som Marquinhos, Renato Augusto, Luan, Rafinha, Gabriel, Neymar og Gabriel Jesus. 

Truppen anno 2020 tæller bestemt også store navne, men kan måske ikke helt klemme sig op på niveauet fra 2016. Det skal dog blive sjovt at følge 38-årige Dani Alves, som nu spiller i hjemlandet for São Paulo. 

Brasilien er ifølge bookmakernes odds på OL fodbold 2020 blandt favoritterne til at vinde turneringen. De må dog sande, at Spanien er de største favoritter. 

Brasiliens trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Brenno, Lucao, Santos*.

Forsvarsspillere: Nino, Ricardo Graca, Guilherme Arana, Gabriel Menino, Dani Alves*, Diego Carlos*, Abner Vinicius, Bruno Fuchs.

Midtbanespillere: Matheus Henrique, Bruno Guimarães, Douglas Luiz, Claudinho, Reinier.

Angribere: Gabriel Martinelli, Paulinho, Richarlison, Matheus Cunha, Antony, Malcom.

Tyskland

Da Brasilien vandt OL på hjemmebane i 2016, var det via en finalesejr over Tyskland. Nu får tyskerne dermed mulighed for at få en lille revanche, hvis de kan slå dem her i gruppespillet. 

Tyskland må dog tage kampen op mod Brasilien med en trup, som ikke rummer det ene store, etablerede navn efter det andet. Næsten alle spillerne er fra tyske Bundesliga-klubber, men her er altså tale om spillere, som endnu ikke er blevet store stjerner.

Tysklands trup til OL i fodbold 2020

Goalkeepers: Svend Brodersen, Florian Muller, Luca Plogmann.

Defenders: Benjamin Henrichs, Amos Pieper, David Raum, Jordan Torunarigha, Felix Uduokhai, Keven Schlotterbeck.

Midfielders: Nadiem Amiri*, Maximilian Arnold*, Ismail Jakobs, Eduard Lowen, Arne Maier, Anton Stach, Ragnar Ache.

Forwards: Max Kruse*, Marco Richter, Cedric Teuchert.

Elfenbenskysten

Afrikanerne håber velsagtens på, at de kan udklække den næste Didier Drogba under dette OL. De kommer da også med flere navne, som allerede har vist noget på Europas største scener. Der er således to Manchester United-spillere i truppen i skikkelse af Amad Diallo og Eric Bailly. 

Herudover også AC Milan-spilleren Franck Kessie og den tidligere Premier League-spiller Max Gradel. 

Elfenbenskystens trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Eliezer Ira Tape, Maxime Nagoli Oupoh, Nicolas Tie.

Forsvarsspillere: Kouao Koffi, Zie Ouattara, Wilfried Singo, Eric Bailly*, Kouadio-Yves Dalila, Ismael Diallo, Silas Gnaka.

Midtbanespillere: Eboue Kouassi, Idrissa Doumbia, Franck Kessie*, Amad Diallo,Max Gradel*, Youssouf Dao.

Angribere: Chieck Timite, Christiane Kouame, Vakoun Issouf Bayo, Mory Keita, Kader Keita, Aboubacar Doumbia.

Saudi-Arabien

Saudi-Arabien kommer med et hold udelukkende bestående af spillere fra det saudiarabiske fodboldsystem.

Saudi-Arabiens trup til OL i fodbold 2020

Målmænd: Zaid Al-Bawardi, Mohammed Al Rubaie, Amin Bukhari.

Forsvarsspillere: Saud Abdulhamid, Abdulelah Al-Amri, Khalifah Al-Dawsari, Yasser Al-Shahrani*, Hamad Al-Yami, Abdullah Hassoun, Abdulbasit Hindi.

Midtbanespillere: Turki Al-Ammar, Salem Al-Dawsari*, Salman Al-Faraj*, Khalid Al-Ghannam, Ali Al-Hassan, Ayman Al-Khulaif, Sami Al-Najei, Nasser Al-Omran, Mukhtar Ali, Abdulrahman Ghareeb, Ayman Yahya.

Angribere: Abdullah Al-Hamdan.

Se eventuelt også alle OL-trupperne på FIFA's hjemmeside. Her står spillernes klubber også oplistet. Herudover fremgår alle navnene på trænerne og assistenttrænerne også.  

Spilforslag til OL i fodbold 2020

Frank Pilanta, tipredaktør her på BetXpert, har et spilforslag til OL-turneringen i fodbold. 

OL-topscorer: Richarlison (Brasilien) til odds 11,00 hos Unibet*

Frank skriver følgende til BetXpert-redaktionen om sine tanker vedrørende spillet:

"Der er masser af mål og talent i den brasilianske OL-trup, men fokus vil være på Everton-stjernen Richarlison, der skal træde i karakter som den mest erfarne angriber på det brasilianske landshold. Han skal vise vejen for stjerneskud som Antony, Paulinho og Matheus Cunha."

Richarlison er 24 år gammel og har spillet 32 A-landsholdskampe med ti mål til følge. 

Tidligere vindere af OL i fodbold

Herunder kan du se en liste over vinderen af de seneste ti OL-turneringer i fodbold. Argentina er det eneste land, som har vundet to gange i perioden. 

2016 (Rio de Janeiro): Brasilien
2012 (London): Mexico
2008 (Beijing): Argentina
2004 (Athen): Argentina
2000 (Sydney): Cameroun
1996 (Atlanta): Nigeria
1992 (Barcelona): Spanien
1988 (Seoul): Sovjetunionen
1984 (Los Angeles): Frankrig
1980 (Moskva): Tjekkoslovakiet

Kommentarer

Feedback