18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gruppe H

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Danmark spiller i gruppe H i EM kval, og der er ingen tvivl om, hvem der er favorit i EM kval odds til at vinde gruppen og sikre sig en plads ved fodbold EM 2024.

De danske fodboldfans glemmer ikke den 12. juni 2021, hvor Christian Eriksens kollaps chokerede både den danske og finske lejr. Det er helt fantastisk at se Christian Eriksen igen være midtbanedirigent på Kasper Hjulmands hold og vi kan se frem til nogle gode kampe; særligt mod Finland, som vi har et særligt stækt bånd med efter EM-kampen i Parken.

Danmark er storfavorit til at tage førstepladsen, mens vores nordiske brødre fra Finland har gode chancer for at slutte to'er. Finland kiksede sin VM-kvalifikation, men har siden leveret stabilt i Nations League. 

Slovenien med superkeeperen Jan Oblak og angriberen Benjamin Sesko kan også presse sig på til en Top 2, og Nordirland er heller ikke uden chancer.

Denne pulje er den første ud af tre med seks deltagere, men de to sidste hold i rækken, nemlig Kasakhstan og især San Marino vurderes til at få det mere end svært.

Gruppe H Odds

Vinder af gruppen

Kvalificere sig til slutrunden

Kommentarer

Feedback