18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM kval Gruppe A - Gruppen med Norge og Spanien

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Gruppe A i EM kval bliver spændende, og Spanien er favoritter til at vinde gruppen og sikre sig en plads til EM 2024. Norge har endnu en chance for at kvalificere sig efter mange år på sidelinjen. Med hensyn til EM kval odds er disse to lande de stærkeste kandidater, men kan det blive endnu en skuffende kvalifikation for vores naboer mod nord?

Spanien er en af de helt store fodboldnationer på det europæiske kontinent, og 'La Roja' har vundet EM-trofæet hele tre gange, senest i 2012, hvor Italien blev besejret i finalen med hele 4-0. Spanien med unge Gavi og Pedri som frontfigurer er storfavorit i denne pulje, hvor de øvrige modstanderne er Skotland, Norge, Georgien og Cypern.

Norge med Premier League-stjernerne Martin Ødegaard og Erling Haaland er ifølge bookmakerne favorit til at gøre Spanien følgeskab til slutrunden. Skotland ligger til at spille tredjeviolin, og så bliver det spændende at se, hvad Georgien med Napolis brandvarme offensive profil Khvicha Kvaratskhelia kan byde ind med.

Cypern har stadig sin første slutrunde til gode, og det vil være en historisk overraskelse, hvis de kan overraske gruppefavoritterne.

EM kval gruppe A Odds

Vinder af gruppen

Kvalificere sig til slutrunden

Kommentarer

Feedback