18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cykelløb kalender 2024: Årets største cykelløb

Tags: Cykling
Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre

Cykelløb 2024

Grand Tours i 2024

Når man hører tale om cykelsportens Grand Tours, så er det som nævnt Tour de France, Giro d’Italia samt Vuelta a España, som der refereres til. Disse løb skiller sig ud ved at være de eneste, som strækker sig over tre uger.

Tour de France er naturligvis creme de la creme, når det kommer til cykelløb. Det bliver bare ikke større end sommerens tre ugers rundtur i det franske. Det er dermed også løbet, som får klart mest dækning i medierne.

Man må dog ikke glemme de to øvrige Grand Tours – Giro d’Italia og Vuelta a España. Mulighederne er muligvis ikke helt så talrige som under Touren, men man finder stadig godt med markeder, når det kommer til odds på cykling.

Cykelløbene i Holland, Italien, Belgien og France

Foruden de tre Grand Tours har vi naturligvis også cykelsportens fem monumenter. Disse er: Milano-Sanremo, Flandern Rundt, Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège og Lombardiet Rundt.

WorldTour-kalenderen 2024

Sidst men bestemt ikke mindst er der naturligvis også resten af WorldTour-kalenderen for både herrer og kvinder. I Danmark har vi også PostNord Danmark Rundt, mens sæsonen også byder på EM og VM Cykling.

Relaterede artikler

Feedback