VM i håndbold for kvinder står for døren, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen skal forsøge at guide de danske kvinder videre til playoff-kampene fra en overkommelig pulje. Hos bwin* kan du få dine penge retur som freebet, hvis du spiller en trippel på slutrunden og taber på én af dine kampe.

Der er Norge, og så er der alle de andre. Når VM i håndbold for kvinder fløjtes i gang den 1. december, er Thorir Hergeirssons regerende norske verdensmestre store favoritter til igen at løbe med guldet. De danske piger er spået gode chancer for at gå videre fra gruppespillet, men når ifølge bookmakerne ikke meget længere end første eller anden playoff-runde.

Danmarks første kamp er 2. december, hvor Line Jørgensen og co. skal forsøge at leve op til favoritværdigheden mod Montenegro. Tror du på dansk sejr? Hos bwin* kan du under slutrunden få dine penge retur som et freebet, hvis du spiller en trippel og kun taber på én af kampene.

Sådan gør du:

  1. Klik her og tilmeld dig kampagnen hos bwin.
  2. Lav en kupon med tre væddemål (prematch eller live) på VM i kvindehåndbold.
  3. Det placerede væddemål skal være for mindst 50 kr., og hvert af de tre odds skal minimum være 1,50.
  4. Alle de valgte kampe skal placeres og afgøres samme dag.
  5. Hvis du vinder beholder du dine gevinster. Hvis kun ét af dine tre valg taber, refunderer bwin* din indsats som et FreeBet (op til 100 kr.).
  6. Kampagnen løber fra 1. december til og med den 17. december. 
  7. Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.