BetXpert udlodder 10 Guld+ gavekortskoder til holdet.dk*'s managerspil for kvindernes VM i håndbold, der starter fredag den 1. december: VM Håndbold Manager 2017.

Værterne fra Tyskland indleder VM i håndbold fredag den 1. december klokken 19, når de i Leipzig Arena med plads til 6.500 tilskuere tager imod Cameroun.

Det danske landshold spiller deres første kamp lørdag aften mod Montenegro, mens de regerende verdensmestre og storfavoritter fra Norge starter ud mod Ungarn på samme tidspunkt. 

Du har mulighed for at vinde en gratis Guld+ gavekortskode til holdet.dk*'s managerspil til dette års verdensmesterskab i håndbold for kvinder. 

Første runde til VM Håndbold Manager 2017 starter, når åbningskampen indledes, og der er i alt ni runder i hele spillet. På grund af varierende starttidspunkter kan der nogle gange være ganske kort tid til at foretage udskiftninger mellem de forskellige runder. De sidste kampe i nogle runder starter først 20:30, mens den første kamp i runden efter allerede starter 12.

Sådan deltager du 

  • Alt, du skal gøre, er, at skrive dit BetXpert-brugernavn i tråden.
  • Deadline for deltagelse er torsdag den 30. november klokken 14.00.
  • Herefter trækkes der lod blandt alle deltagere. 
  • De ti vindere meldes i tråden og modtager en privatbesked her på BetXpert med en gratis Guld+ gavekortskode til VM Håndbold Manager 2017. 
  • Man kan kun deltage en gang i konkurrencen.