Flere storhold har skuffet i dette års Champions League, og enkelte af dem kan have udspillet deres rolle, når en hyperspændende femte runde er afviklet. Rundens kampe byder på flere direkte opgør om videre kvalifikation. BetXpert har her samlet de bedste tilbud til femte runde i Champions League. 

Når Champions League-hymnen tirsdag igen bølger ud af højttalerne på Europas største stadions, er der flere hold, der skal have mere end lidt medvind for at holde sig i live i Europas fineste klubturnering. Fire hold har allerede kvalificeret sig til forårets knock out-kampe, men har stadig en førsteplads i puljen at spille for.

Hverken Manchester City, Bayern München, Paris SG eller Tottenham kan indhentes af holdene på tredjepladsen i deres respektive grupper, mens Manchester United, Besiktas og Barcelona med seks point ned til nummer tre er så godt som videre. Med en høst på 0 point over to ellers velspillede kampe mod Guardiolas Manchester City er Napoli i store problemer i gruppe F, hvor de med tre point for fire kampe har seks point op til Shaktar Donetsk, som tirsdag lægger vejen forbi Stadio San Paolo.

Også i gruppe E er der drama for alle pengene, når førerholdet Liverpool skal en tur til Sevilla, som blot ligger et enkelt point bag dem på andenpladsen, mens Spartak Moskva halser efter med yderligere to point færre. I gruppe C ligger Roma, Chelsea, Atletico Madrid og Qarabag så tæt, at alt potentielt kan være helt åbent inden sjette og sidste runde, og det er også tilfældet i gruppe G, hvor Besiktas ganske vist ser ud til at have booket billet til playoff, men fire point skiller Porto og Monaco på henholdsvis anden- og fjerdepladsen med Leipzig lige imellem. 

Tre hold har endnu ikke skrabet et eneste point sammen, mens hele 10 hold endnu ikke har prøvet at smage sejrens sødme - herunder måske lidt overraskende Atletico Madrid, Dortmund og Monaco.

Bookmakerne er som sædvanligt ude med flere tilbud på Champions League, og vi har her samlet de bedste tilbud til femte runde af gruppespillet i Champions League. 

NordicBet: Spil for 100 kr. og få 100 kr. gratis livespil

NordicBet har et Champions League-tilbud, der gælder for alle seks runder af gruppespillet. Her kan man i hver runde optjene et gratis livebet på 100 kroner ved at spille for 100 kroner på Champions League.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet her.
 • Spil for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på kampene i femte gruppespilsrunde i Champions League.
 • Herefter vil du modtage et 100 kroners livebet. Det kan bruges på kampene i femte runde af Champions League-gruppespillet. 
 • I forbindelse med deltagelse i kampagnen modtager man også en casinobonus på 50 kroner. 
 • Regler og vilkår gælder.

Betfair Sportsbook: Få odds 12 på Barcelona over Juventus (kun for nye kunder)

Betfair* er ude med et tilbud på storopgøret mellem Barcelona - Juventus, der kun gælder for nye kunder. Her man score hele odds 12,00 på, at Barcelona vinder over Juventus. Det normale odds på det væddemål er 2,50. 

Sådan gør du:

 • Klik her og opret en konto hos Betfair Sportsbook.
 • VIGTIGT: Brug promokoden ZFBJXA ved oprettelse.
 • Spil på at Barcelona vinder over Juventus  på kampodds-markedet til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet.
 • Regler og vilkår gælder.

Betfair Sportsbook: Spil for 200 kr. og få et 100 kr. gratis spil

Også Betfair* har et tilbud, der gælder i de forskellige Champions League-runder. Her kan man få et gratis spil på 100 kroner, som kan bruges på et hvilket som helst fodboldmarked om onsdagen, hvis man har spillet for mindst 200 kroner på tirsdagens kampe i gruppespillet i Champions League. 

Sådan gør du:

Unibet: Forudsig første scoringsminut i tre kampe

Bettime er navnet på Unibets Champions League-konkurrence, der finder sted under hele gruppespillet i Champions League. Her skal man gætte det første scoringsminut i tre udvalgte kampe, og i hver runde er der præmier for 100.000 kroner, mens der er 10.000 kroner på højkant til den spiller, der har den laveste minutdifference efter alle seks gruppespilsrunder. I femte runde skal der gættes det første scoringsminut i Sevilla - Liverpool, Dortmund - Tottenham og Juventus-Barcelona.

Sådan gør du:

 • Tilmeld dig kampagnen her.
 • Du kan kun sætte uret én gang pr. runde.
 • Du skal vælge minuttet til første scoring for enten 1. eller 2. halvleg for alle tre kampe pr. runde.
 • Man kan kun sætte uret for én runde af gangen.
 • Der vil være 6 runder i konkurrencen (alle gruppespilsrunderne).
 • Regler og vilkår gælder. 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

Artiklen vil løbende blive opdateret med andre tilbud fra bookmakerne til femte gruppespilsrunde i Champions League, hvis der kommer flere tilbud og kampagner fra bookmakerne.