Med en sejr på 26-25 over Tyskland har Nikolaj Jacobsens tropper spillet sig snublende nær en semifinaleplads ved Håndbold-EM for herrer. Det kræver blot et enkelt point mod Makedonien, der fik ørerne i maskinen mod Spanien søndag. Nye kunder kan hos LeoVegas* få odds 5 på dansk sejr over Makedonien onsdag.

Med undtagelse af en enkelt svipser mod Tjekkiet har det danske herrelandshold leveret de på forhånd ventede resultater ved EM i håndbold i Kroatien. Efter sejren i gyserkampen mod Tyskland søndag ligger Danmark godt til og kan booke en plads i EM-semifinalen ved at få minimum et point mod Makedonien i den sidste puljekamp onsdag. 

Det vil betyde en kamp mod nummer 1 eller 2 fra det andet mellemspil, og som det ser ud lige nu, bliver det Frankrig og enten Sverige eller værterne fra Kroatien. Den helt store profil mod Tyskland var Hans Lindberg, der scorede ni gange, mens Mikkel Hansen tegnede sig for fem scoringer og dermed stadig er dansk topscorer ved slutrunden.

Søndag løb Makedonien ind i en øretæve på hele 31-20 mod Spanien, og for at gøre ondt være måtte makedonernes største stjerne, Kiril Lazarov, allerede efter 10 minutter lade sig udskiftet med en skade i baglåret, og landstræner Raul Gonzalez kalder det ifølge TV2 højst sandsynligt, at han er ude resten af turneringen.

LeoVegas*: Få odds 5 på dansk sejr over Makedonien

Tror du på Mikkel Hansen og co. i den sidste gruppekamp mod Makedonien? Har du ikke en konto hos LeoVegas*, kan du få hele odds 5 på dansk sejr mod det decimerede makedonske hold.

Sådan gør du:

  • Klik her og gå til LeoVegas og opret en konto.
  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Vælg dansk sejr over Makedonien på 1X2-markedet og aktiver dit oddsboost.
  • Placer dit singlevæddemål med en maksindsats på 50 kr. INDEN kampstart. 
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst. 
  • Regler og vilkår gælder.