Danmark vandt med hele 11 mål over et decimeret makedonsk landshold i den sidste kamp ved mellemrunden, og nu er det tid til en semifinale mod Sverige, hvor danskerne er klare favoritter til at booke en plads i finalen. Nye kunder kan hos LeoVegas* få odds 5 på dansk sejr over Sverige fredag aften.

Det danske herrelandshold startede usikkert ud i mellemrundens sidste kamp mod et decimeret makedonsk landshold, der var uden den store stjerne Kiril Lazarov. Med en pausestilling på 12-12 var der meget at forbedre, og det blev der da også i anden halvleg. Da kampen sluttede, stod der 31-20 på scoreboardet, men egentlig var sejren uden betydning. 


Danmark havde nemlig allerede kvalificeret sig til semifinalen som 1'er i deres gruppe i mellemrunden, da Tjekkiet og Slovakiet tidligere samme dag spillede uafgjort. 

Og nu er det så tid ti en semifinale mod vores svenske naboer i en kamp, hvor Danmark er udpeget som klare favoritter af bookmakerne. 

Semifinalen mellem Sverige og Danmark spilles klokken 20:30 i den kroatiske hovedstad Zagreb, og kampen vises på TV2. 

LeoVegas*: Få odds 5 på dansk sejr over Sverige

Tror du på, at Danmark kvalificerer sig til EM-finalen i herrehåndbold? Har du ikke en konto hos LeoVegas*, kan du få hele odds 5 på dansk sejr mod Sverige. 

Sådan gør du:

  • Klik her og gå til LeoVegas og opret en konto.
  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Vælg dansk sejr over Sverige på 1X2-markedet og aktiver dit oddsboost.
  • Placer dit singlevæddemål med en maksindsats på 50 kr. INDEN kampstart. 
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst. 
  • Regler og vilkår gælder.