BetXperts egen underholdningsekspert, Skilled-highroller, spåede før Vild med Dans gik i gang, at Sarah Mafoud havde gode chancer. Odds 13,5 kom i hus...

Før Vild med Dans gik i gang var bookmakernes favoritter navne som Mille Dinesen, Julie Berthelsen og Laura Bach. 

Ikke ret mange havde tiltro til bokseren Sarah Mafoud, der faktisk endte med at vinde konkurrencen. Men én af dem der havde, var BetXperts egen Skilled-highroller, der i starten af september udlagde en analyse på netop dette udfald.

Her vurderede han, at der var fin værdi i odds 20 på hende som vinder, mens Mille Dinesen og Laura Bech blev tilføjet spillet som DnB-kandidater. Dermed ramte han et effektivt odds på 13,50! 

Ekspertisen udi Vild med Dans kommer næppe som nogen overraskelse, hvis man har fulgt med på siden. Highroller har løbende leveret større optakter til konkurrencen runde for runde, og generelt er han skarp på underholdnings- og specialmarkeder.

Tipper med matematisk tilgang

Der er ingen tvivl om, at Skilled-highroller er en bettor, der har en stærk matematisk tilgang og generelt er en meget skarp teoretisk profil. Således har han også tidligere forfattet artiklen "Spilgeni eller blind abe? Tjek om du kan stole på din TBP".

Ligeledes er han i øjeblikket aktuel med artiklen, der kigger lidt nærmere på Danske Spils kampagne, der hedder sort 24. Her argumenterer han for den massive værdi, der kan scores i den kampagne. 

Vil du være sikker på at ramme Highrollers kommende tips, kan du følge ham via hans ekspertprofil. Så får du en mail, hver gang han smider et tip ud.

I skrivende stund har han leveret 32 analyser i sin tid som ekspert. 16 af disse er gået hjem, hvilket har skabt et overskud på 14,3 enheder og en tilbagebetalingsprocent på 142 %. Det er dog naturligvis en lille mængde.