Tjen 1200 kr. til julegavekontoen med Danske Spils adventsgave: "Rød 16" er tilbage fire søndage i advent - nu som "Sort 24" - med dobbelt op på rouletten i happy hour...

Du kender det måske op til jul... Du vil gerne købe bismarckbolsjer til dine nevøer til juleaften, men du har ikke råd. Hvad gør du?

Du spiller selvfølgelig Danske Spil´s Sort 24 kampagne, og tjener lidt ekstra klejner.

Dobbelt op på sort 24 i Happy Hour

Hvorom alting er: Danske Spil "Sort 24" har massiv ekstraværdi - lige knap 300 kr. pr søndag.

Om du vinder eller ej, er et spørgsmål om held, men sandsynligheden for underskud er under 20% per dag, og 10% samlet for de fire dage. Med andre ord 90% chance for overskud.

Det er kun de fire søndage i advent, kun mellem kl. 20 og 21, kun dit første ram per dag, og kun på Danske Spils dansksprogede live-roulette. Den optimale indsats er som altid 10 kroner på autoplay!

Kampagnen har tidligere kørt som Rød 16, hvor den var voldsom populær. Enkelte gange for 5 kr/spin, men i år har Danske Spil altså skruet lidt op igen.

Sådan gør du

  • Stil vækkeuret hver søndag i advent så du er klar til kl. 20.
  • Gå ind på Danske Spils live-roulette med dansk dealer. Kan også spilles via mobil.
  • Sats 10 kr. på nr. 24. Gentag indsatsen (fx autoplay) indtil du vinder ml. kl. 20 og 21.
  • Kryds fingre for at du rammer inden kl. 21.00
  • Modtag din ekstra gevinst (op til 350 kr) kontant mandag

Du kan max vinde 350 kr -for en indsats på 10 kr - i løbet af timen. Disse 10 kr kan i år godt deles op i f.eks. to gange af 5 kr, hvis du ikke har råd til mere, men vi anbefaler én gange 10 kr.. Du kan godt vinde flere søndage, men max en gang pr. dag, op til 350 kr ekstra. Kun spil på den danske live-roulette er gældende, og tilbuddet gælder kun kl. 20-21 i happy hour.

Du kan fx indsætte 750 kr som startkapital. I snit vil den ramme hvert 37. spin, og der er matematisk 50% chance for at ramme inden ca. 25 spins, men man også være uheldig ikke at ramme efter 75 spins. (15% risiko).

Bemærk også at softwaren tidligere år har haft problemer, hvilket dog er fikset. Husk at du evt. kan tabe dine penge en dag, hvis den ikke rammer. Held og lykke!