Australien er tæt på at bandlyse bettingreklamer under sportsbegivenheder. Læs mere om det og ugens øvrige bettingnyheder i nyhedsopsamlingen...

Det har været diskuteret et stykke tid, og nu ser det ud til at det bliver en realitet.

I Australien er de nemlig klar til at forbyde gamblingreklamer under sportskampe. Det vil sige, at fra en kamp fløjtes i gang til den fløjtes af, må der ikke være én eneste reklame for gambling.

Det er dog ikke en nyhed, der vækker glæde alle steder i Australien. Blandt andet frygter man, at det vil svække medierettighedernes værdi, hvilket til syvende og sidst kommer til at koste sportsklubberne, da deres produkt vil være mindre værd.

Blandt andet er Rugby League sponsoreret af en bookmaker, og interessen i at sponsorere en liga, hvis man ikke kan blive promoveret, må antages at være ret lille fra bookmakerens side.


Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 16

17/4 Nevada-guvernør: Der blev ikke lobby-arbejdet for legalisering af DFS

Oakland Raiders flytter til Las Vegas og i forbindelse med den flytning, publicerede ESPN en historie, hvori de blandt andet beskrev, at Jerry Jones, der er Dallas Cowboys' ejer, forsøgte at arbejde for at det skulle ske. I en samtale med Nevadas guvenør, Sandoval, skulle han angiveligt have bedt om en tjeneste: nemlig at guvernøren ville arbejde for at legalisere daglige fantasy spil, da han er en tidlig investor af Draft Kings. Sandovals talsperson afviser dog, at den samtale nogensinde fandt sted.

Læs mere

21/4 Over 1 millioner gambler hos Danske Spil* - hver uge

Som en del af deres FunFactFriday på Twitter har Danske Spil* oplyst, at hver uge er der mere end 1 million, der spiller på et af deres spil. Spillelysten er ikke ny, da Danske Spil* også er kommet frem til, at i 1949 spillede mere end en halv million med på tips om ugen. 

Læs mere

21/4 Markante modstandere af nye regler i Australien

Ikke alle er lige tilfredse med, at Australien vil indføre bandlysning af bettingreklamer under sportskampe. Ifølge en rapport fra Australien vil der blive demonstreret mod regelændringen, blandt andet fra Cricket Australia og Rugby League, der får mange penge fra bookmakerne.

Læs mere

21/4 Bet365* erkender fejl i limiteringssag

En britisk kunde fik spillet sin Bet365-konto op på 54.000 pund, før hun blev limiteret voldsomt. Ligeledes ville bookmakeren heller ikke tillade, at hun måtte hæve beløbet, hvilket straks førte til, at hun klagede over sagen. Men på grund af en lang periode inaktivitet, begyndte Bet365* at varsle om en kommende straf på 5 % hver 14. dag, medmindre hun loggede ind og hævede pengene. Bet365* erkender 5 %-straffen er en fejl, men de 54.000 pund er stadig fastfrosset indtil IBAS har behandlet sagen. Det ventes at ske inden for en måned.

Læs mere