For første gang nogensinde nåede omsætningen på det tyske sportsbettingmarked over 5 milliarder euro. Læs det og alle ugens øvrige bettingnyheder her...

En undersøgelse foretaget af Goldmedia har bekendtgjort, at omsætningen på det tyske sportsbettingmarked for første gang i historien rundede 5 milliarder euro - lige i underkanten af 40 milliarder danske kroner.

En del af årsagen til resultatet er naturligvis EM-slutrunden i fodbold, der blev spillet i sommeren 2016. Der var flere kampe end normalt, og ifølge direktøren for Goldmedia generede slutrunden alene omkring 150 millioner euro ekstra i omsætningen.

I alt steg omsætningen fra 4,8 milliarder euro til 5,1 milliarder euro. Kun 0,2 milliarder af disse er placeret hos en statsejet bookmaker, mens de sidste 4,9 miliarder euro er sat hos online bookmakere, der officielt ikke har en licens i landet. 

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 12 

21/3 Stor fremgang for 888 i 2016

888 oplevede stor fremgang i 2016, hvor omsætningen hos bookmakeren steg til 520,8 millioner dollars svarende til en stigning på 13 % sammenlignet med året før. Sportbook-delen hos 888 oplevede en massiv fremgang på 51 % til en omsætning på 51,9 millioner dollars. Det er dog stadig casino-delen, der er 888's største aktiv med en stigning på 21 % og en omsætning på 279 millioner dollars.

Læs mere

  

21/3 Det australske parlament lukker ned for Poker og in-play sportsbetting

Det australske parlament har med en opdatering af den australske spillelov lukket en række smuthuller i loven, der betyder, at det nu ikke er lovligt at udbyde online poker samt in-play funktioner i sportsbetting. Dette medfører sandsynligvis en række tilbagetrækninger fra det australske marked, hvor bl.a. 888poker og Vera & John har lukket ned, mens sportsbetting-operatører som Ladbrokes og William Hill skal lukke ned for deres in-play-tjenester.

Læs mere

23/3 Betting-gigant scorede kæmpe overskud i 2016

GVC Holding, der blandt andet står bag Scandic Bookmakers Sportingbet, PartyPoker, har fremlagt et overskud for 2016 på 98,3 millioner euro. Det har været et travlt og succesfuldt år for GVC, der i februar overtog bwin*.party i en megahandel. GVC meddeler desuden, at de er på rette kurs mod deres målsætning om et overskud på 125 millioner euro for 2017.

Læs mere

24/3 Bookmakerne flygter fra Polen

Den 1. april træder nye regler i kraft på det polske marked, og det er regler, der er for stramme for mange bookmakere. Pinnacle, Bet365* og William Hill har alle sagt farvel til det polske marked indenfor de sidste måneder, som af en anden bookmaker blev beskrevet som "meget restriktivt".

Læs mere