En rapport anbefaler den svenske regering at vinke farvel til Svenska Spel og spillemonopolet. Læs det og alle ugens øvrige bettingnyheder her...

Sverige bør vinke farvel til deres statsejede bettingmonopol og invitere internationale operatører til at ansøge om licenser. Det vil en rapport angiveligt anbefale til den svenske regering, der har igangsat undersøgelsen.

Ifølge rapporten bliver det også anbefalet, at bookmakerne skal betale 18 % i skat af deres bruttoindtægter, hvis de vil have fingrene i en svensk spillelicens.

Der er dog intet vindue på disse ændringer endnu. Det næste valg kommer sandsynligvis først til september 2018, hvorfor eventuelle ændringer til lovgivningen skal være på plads her.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 13 

27/3 Australien strammer reglerne for gambling

Det australske senat har fremsat forslag om restriktioner inden for betting og poker, der kan få bookmakerne til at flygte fra det australske marked. Restriktionerne går ud på, at alle australske spillere kun må benytte bookmakere med australsk licens. Effekten af lovforslaget har allerede haft sin effekt, da flere store pokerklienter har forladt markeder, heriblandt 888Poker og PokerStars.

Læs mere

28/3 Ladbrokes Coral offentliggør første regnskab

Ladbrokes Coral har offentliggjort deres første regnskab efter sammensmeltninger af de to selskaber i november. CEO Jim Hullen er begejstret over resultater, der viser en stigning i omsætningen på 11 % samt en stigning i bruttoresultatet efter skat på 22 %. Dette er set i forhold til selskabernes samlede tal sidste år.

Læs mere

29/3 Kina går hårdt efter illegale gamblingoperatører

Kina vil gå hårdt efter at straffe operatører, der sigter efter at udbyde betting til kinesere. Tidligere har man arresteret et par sydkoreanske casino-agenter. Håbet er at eliminere illegal betting før efterårets store Communist Party Congress.

Læs mere

31/3 Bookmakerne skal betale afgift til sport i Rusland

Vladimir Putin har underskrevet en ny lov, der gør, at de russiske bookmakere fremover skal betale 5 % af deres udbytte hvert kvartal til sport i Rusland. Loven åbner også op for, at bookmakerne må reklamere vidt og bredt i Rusland, blandt andet på stadion og spillertøj.

Læs mere