For første gang siden 2015 har ekspertpanelet oplevet to underskudsmåneder i træk. Men vi rejste os dengang, og det gør vi også denne gang.

To underskudsmåneder i træk. Det skete sidst i juli og august 2015, dvs tre og et halvt år siden, men nu står BetXperts ekspertpanel altså i situationen igen efter en grum begyndelse på 2019 med røde tal i både januar og februar.

Især februar var fæl med et samlet underskud på 23,81 enheder. Og det ville have set endnu værre ud hvis gamle kæmper som tennismand Asger Hess-Olesen og vinterkongen Nicolai Kristensen ikke havde taget fra med fine tal i sort.

Ekspertpanelets 200 spilforslag gav en tilbagebetaling på 88%. Av. Negativ varians spiller naturligvis ind, men hver ekspert skal også kigge indad og overveje om noget kan forbedres.

Fransk tristesse

Det gælder således for månedens dårligste ekspert med et underskud på 7,71 enheder: Ligue 1-mand Jens Bøye. Jep, undertegnede.

Sjovt nok tror jeg aldrig jeg har fulgt Ligue 1 tættere end jeg har gjort i 2019 hvor jeg hver uge er kommet med en optakt indeholdende en analyse af hver eneste ligakamp. Men måske er netop den dækning gået ud over tiden og energien til at fordybe sig ekstra dybt i den konkrete kamp? Det er muligt. Lige som det er muligt at andre ting har spillet ind.

Det er jeg i færd med at kigge på, samtidig med at jeg som coach hjælper de andre eksperter. Meget kan man sige om underskud, men det skærper i hvert fald sanserne...

I øvrigt er det en (fattig) trøst at jeg og ekspertpanelet har fået en pæn start på marts måned.

Brugertippere overgik eksperter

Februar var heldigvis ikke bare depression i ekspertpanelet. Vi kørte også en brugertipkonkurrence der inspirerede en del brugere til at vise hvad de kunne. Og i modsætning til eksperterne formåede de faktisk at score samlet overskud.

28 brugertippere leverede i alt 120 spilforslag med samlet balance på +1,57 enheder. Dvs en tilbagebetaling på 101,3%. Ikke alverden, men huleme bedre end eksperterne...

Og hvem ved, måske finder nogle af disse brugertippere deres vej ind i ekspertpanelet. Vi har i hvert fald en række aspirantkvalifikationer kørende.

Ny håndboldekspert

Een af disse kvalifikationer blev faktisk, uafhængigt af brugertip-konkurrencen, afgjort i februar hvor vi besluttede os for at hive Mani/Mathias Nielsen ind som ny håndboldekspert. Læs mere her

Og husk: Har man en ekspert i maven, inden for håndbold (vi har brug for flere hænder) eller andet, så skal man endelig kontakte os på [email protected]

MMA i marts

En ny måned er oprunden, og marts byder blandt meget andet på et interessant MMA-stævne i København, Cage Warriors 103, med Main Card-deltagelse af Mark O. Madsen, Nicolas Dalby, Søren Bak og Mark Burnell.

BetXperts MMA-eksperter er i gang med at skrive en optakt til stævnet, så hold øje med sitet de næste par dage. OPDATERING: Her er optakten!