Velkommen til Mani/Mathias Nielsen der er vores nye mand med harpiksfedtede fingre. Se fynboens første eksperttip her:

Onsdag 18:30   Århus Håndbold - GOG: Over 28,5 udemål

Det er store håndboldsko der skal fyldes ud når ens forgænger var et imperium, men fynske Mathias Nielsen glæder sig til at udfylde rollen som BetXperts håndboldekspert efter Roman Empire abdicerede tidligere på året.

Mathias har fået tjansen efter en kvalifikation bestående af brugertip (se dem her) samt en månedslang dialog med tipredaktøren.

Lidt om Mathias, med hans egne ord:

Jeg er 29 år gammel og bor i en lille flække på Midtfyn der hedder Gislev. Her bor jeg sammen med min kæreste og vores to skønne unger. Til dagligt arbejder jeg som IT-supporter.

Jeg har aldrig selv spillet håndbold, men altid haft en passion for selve spillet. Er især fascineret af intensiteten, og sjældent er en kamp kedelig eftersom der altid kommer mål, i modsætning til fodbold.

Jeg holder meget af håndboldklubben GOG og har fulgt dem i både op- og nedture. Jeg er meget imponeret af det ungdomsarbejde der bliver lavet i klubben, og ikke mindst at de unge får muligheden for at vise sig frem.
Tager gerne i Gudme-Hallen, så tit jeg nu har mulighed for det, men mange kampe bliver nu også set hjemmefra sofaen. Ved ikke om jeg decideret har en ynglingspiller, men en spiller som Magnus Landin er jeg meget imponeret af.

Jeg har bettet de seneste 12 år. De første mange år bettede jeg på alt lige fra svømning til amerikansk fodbold. Har dog de senere år koncentreret mig mere om håndbolddelen eftersom det er der min interesse primært ligger.

Jeg bruger rigtig meget tid foran fjernsynet, men samtidig følger jeg også diverse medier på tæt hold. Håndboldbetting har udviklet sig meget de seneste år, og der er kommet mange flere spilvalgmuligheder.

Jeg vil ikke sige jeg benytter mig af nogen bestemt bettingstategi, andet end jeg selvfølgelig kun spiller på det jeg ser værdi i. Desuden sætter jeg en stor ære i at kunne dele/diskutere min viden med alle jer dygtigere bettere.