BetXpert kører på den store klinge på cykelfronten hvor Jesper Sørensen (ramte odds 8 i dagens Fleche Wallone) og Jacob Nordestgaard nu får selskab af endnu en ekspert: Søren Knudstorp.

Søren er kun 18 år, men har allerede er par års erfaring som ekspert på en anden spilleside (spilxperten) hvor han 2010-13, under navnet soer8957, fik en tilbagebetaling på 116,81% for 179 tips.

Det er også under navnet soer8957 vi kender ham her på BetXpert hvor han har været bruger siden maj 2010. Men nu skriver han altså eksperttips under sit borgerlige navn: Søren Knudstorp.


Se hans første eksperttip på BetXpert her:

Contador vinder Tour de France til odds 3,5 hos Betsafe

Se tip-analysen

Søren bor på Sjælland og bliver student til sommer:

”Ved siden af fester og venner (og skolen, håber vi!), bruger jeg rigtig meget tid på min store passion: sport. Jeg har altid været meget sportsinteresseret, men det er nok især i den sidste håndfuld år, at det virkelig har taget fat. Min yndlingssport, som du sikkert har gættet, er dog cykling, og mit første cykelsportsøjeblik kom, da jeg ikke var ældre end 5 år, da Laurent Jalabert vandt 2 etaper og bjergtrøjen i Tour de France 2001. Hvad angår betting, så er jeg først rigtig blevet seriøs med det for 2 år siden, men har spillet i ny og næ i længere tid”.

Links til BetXperts to andre dygtige cykeleksperter:

Jesper Sørensen (ramte odds 8 med et top3-spil til Fleche Wallone denne onsdag)

Jacob Nordestgaard