BetXpert opruster på håndboldfronten hvor Roman Empire får selskab af Matias Mortensen der specialiserer sig i svenske tips.


Under navnet Malou13 imponerede Matias som brugertipper med en tilbagebetaling på 122% for 54 tips hvoraf 39 gik hjem.

 

Og nu er han altså at finde i ekspertpanelet (se hans side her) hvor han indgår i et dream team sammen med Roman Empire (110% efter 846 tips). Mens Roman primært tager sig af dansk håndbold, med afstikkere til Tyskland, Champions League og landsholdsbold, vil Matias fokusere på svensk håndbold, men der kan også falde et dansk spilforslag af hér og dér.

 

Se Matias Mortensens debut-eksperttip her:
Tirsdag 8/4 19:00 HK Drott-IF Guif 2 1,55

Matias er 31 år og bor i København. Han har altid interesseret sig for håndbold, har aldrig selv spillet på højt niveau, men har dog været dommer i de lavere rækker. Og så har han en række kontakter, herunder i Sverige, der kommer ham til gode når han skriver analyser.

”Håndboldinteresseren og økonomistudier har ledet fokus mod bettingverdenen, hvor jeg efter bedste evne forsøger at kombinere mine to interesser i troen på at kunne tjene penge. Jeg tager udgangspunkt i statistik og psykiske tendenser og har et relativt informativt netværk vedrørende trupstatus i både ind- og udland,” fortæller Matias.