BetXpert opruster på fodboldfronten med en ekspert der tager sig af Sverige (Allsvenskan etc) og Norge (Tippeligaen etc) samt har øje for det øvrige Norden (Finland fx). Og måske også kommer med et dansk tip i ny og næ.


Sverige/Norge er et område der har ligget stille her på BetXpert i lang tid, og vi er derfor vældigt fornøjede over at kunne byde velkommen tilbage til John Hansen der også var ekspert (med ansvar for svensk fodbold) hos os i 2008-2010.

I mellemtiden er han kommet med tips på private fora, og han har holdt fast i den skandinaviske interesse der også kan ses i hans forum-profilnavn: Scandinavia (siden juni 2007).

Som man kan se, sluttede John af i 2010 med en tung række af missede tips der bragte ham fra et nydeligt plus på balancen til et lille minus. Så han starter altså med røde tal, og både vi og han forstår sagtens hvis læserne gerne lige vil se ham an før de stikker ud på hans tips.

Comeback-tip: Spil mod norsk danskerklub
Men John er altså i sving igen på BetXpert, og vi ser frem til en række indsigtsfulde analyser og meget gerne en masse debat i forum om nordisk fodbold.

Johns comeback-tip er fra den norske Tippeliga hvor Patrick Olsen og Strømsgodset (der har David Nielsen som assistenttræner) besøger Viking: 19:00 Viking-Strømsgodset 1 2,40


Og lad os så give ordet til John selv:
Mit navn er John Hansen jeg er 46 år, bor i Jylland og har for nogle år siden været ekspert i bl.a. Svensk og Skotsk fodbold. Jeg har været med i det her game siden de fremmeste bookmakere bl.a. hed KESAK og Jestfine og spille udbuddet blev sendt med luftpost fra udlandet og hvor spændingen steg når der var ”dong” bold på landets eneste kanal.

Jeg har fulgt med på sidelinjen på Betxpert og er stor tilhænger af det nye koncept hvor argumenter for og imod et spil stilles skarpt op og hvor der ikke skal bruges timer på en lang ”stil”. Det giver i mine øjne bedre overblik for brugeren og som ekspert bedre mulighed for at få sendt ”alle” relevante spil afsted til brugerne i forhold til den tid man har til rådighed for denne tjans. Mit udgangspunkt bliver derfor også flere analyser men mindre skrivearbejde.

Jeg har denne gang et stort arbejdsområde: Norden bredt og det vil sige jeg vil komme med spil fra de nordiske lande dækkende de bedste ligaer, men også spil fra de næstbedste rækker når jeg finder et egnet spil.

Jeg holder meget af Norden som helhed og hvad vi står for på disse breddegrader, men her handler det om fodbold og der har jeg fulgt nordisk bold gennem mange år mere eller mindre intenst, nordisk bold er en noget overset vare på stort set alle spillesider og det hænger muligvis sammen med at spille navnene ofte ikke klinger af ”Messi” eller ”Ronaldo” og spillet på banen heller ikke henriver millioner af fans, men som spilleobjekt er det faktisk en fin vare.

Spiludbuddet er stort og den i mine øjne helt store fordel, grundet de vejrlige betingelser på vore breddegrader spilles der bold hvor mange andre ligaer ligger stille (også ofte på hverdage) og derfor er nordisk bold et super supplement til de store ligaer, for den der gerne vil investere året rundt og nu om dage hvor 100 + kanaler nærmest er blevet hvermandseje er der også mulighed for at følge med på skærmen til nogle af kampene i specielt Norge og Sverige.

Jeg starter med et lille minus grundet en slem afslutning sidst jeg var ekspert, men det skulle gerne hurtigt tilbage i sort igen via en række gode valuebet investeringer på den nordiske ”slagmark”.