De fleste af de tunge drenge holder fri denne uge, hvor ATP-kalenderen kun byder på en enkelt turnering. ATP 250 i Winston Salem, som sidste år blev vundet af Pablo Carreno-Busta. Turneringen, som sidste år blev kåret til tourens bedste 250-turnering, har et 48 mand stort felt, hvilket betyder, at de 16 seedede spillere alle sidder over i 1. runde.

Sædvanen tro er der ingen af de helt store navne i feltet. De få, der ikke døjer med skader, holder typisk pause i ugen op til en Grand Slam, og sådan er det også i år. Det betyder dog ikke, at vi ikke får klassespillere i aktion. Amerikanerne tropper gerne op her, og i år stiller blandt andre Isner, Johnson og Young til start, mens Spanien igen sender sidste års to finalister, Carreno-Busta og Bautista-Agut samt rutinerede Verdasco. Cuevas og Simon er også med i feltet.

John Isner er bookmakernes favorit til 7,50, mens Bautista-Agut ligger lige efter i 8,00. Forsvarende mester, Carren-Busta er i 12,00, hvilket også gør sig gældende for Steve Johnson. Alle fire odds kan fås hos Nordicbet* og Betsafe.

Lodtrækningen - den øverste halvdel

Lodtrækningen har maget det således, at førsteseedede Roberto Bautista-Agut har fået den på papiret klart letteste lodtrækning af favoritterne. Han står til at møde Lajovic, Vesely, Lorenzi (hvis seedningerne holder), før han kan se frem til en semifinale mod John Isner. Der er dog ikke meget, der tyder på, at en spiller som Lorenzi skal klare sig specielt godt her. Turneringen passer ham ikke særligt godt, og formen er tilmed ikke noget at skrive hjem om. I stedet kunne vi sagtens se en Dolgopolov, Sugita eller Fritz komme igennem den del af lodtrækningen til et kvartfinaleopgør mod Bautista-Agut, som forsvarer en finaleplads i turneringen fra 2016.

John Isner spillede blændende i den forgangne uge i Cincinnati, hvor han nåede semifinalen, og han har fremragende meritter fra Winston Salem, som han vandt i både 2011 og 2012. Jeg tvivler dog meget stærkt på, at han vil bruge kræfter denne uge med US Open på trapperne, og han har da også kun spillet i Winston Salem i 2014, hvor han trak sig inden kvartfinalen, siden sin titel i 2012. Han er naturligvis turneringens amerikanske trækplaster, men det giver ingen mening for mig, hvis Isner tager en lang uge med fem kampe, lige inden han skal spille sin favoritturnering i New York. Isner er en spiller, der godt kan falde på fysikken i Grand Slam-turneringerne, og efter min mening har han bygget formen perfekt op til at peake ved US Open. Ingen grund til at risikere for meget i denne uge. Derfor kan der bestemt være en god fidus i at holde øje med oddsene på Isners modstander/modstandere.

Isners lodtrækning er ellers på papiret utroligt let. De sværeste hurdler inden en semifinale er umiddelbart Cuevas og Coric, og ingen af de to rammer topniveau pt. Efter min vurdering er både Bedene og Young farligere spillere til at nå en semifinale i denne del af lodtrækningen.

Lodtrækningen - den nederste halvdel

Her ser feltet noget stærkere ud, synes jeg. Det er her, vi finder den forsvarende mester, Carreno-Busta, som skal igennem spillere som Chung, Simon, Verdasco, Johnson, Troicki og Gulbis, før han kan stå i en ny finale. Anderson var egentlig seedet 4 og dermed til at gå i semifinalen i den nederste halvdel, men han er "skadet" og har trukket sig fra turneringen. Mon ikke han kommer tilbage i næste uge for 100% styrke...

Jeg synes, stortalentet Chung er begyndt at finde lidt form igen, og det er altid spændende, hvad veteranerne Simon og Verdasco disker op med, men derudover ligger det på papiret ret meget til Johnson og Carreno-Busta, som vi må formode vil anstrenge sig temmelig meget for ikke at miste sine 250 ranglistepoint. Selv om der er mange point på spil næste uge i New York, så er Carreno-Busta ikke en spiller, der kan forvente at score så mange point på et hurtigt underlag i en Grand Slam-turnering.

Jeg har en lille fidus til gode gamle Lu, som netop har vundet de obligatoriske challengers hjemme i Asien. Ikke at det nødvendigvis betyder alverden, for Lu har altid haft svært ved at tage det næste skridt op, når modstanden bliver hårdere, men han har faktisk ganske gode meritter i Winston Salem, og man vinder trods alt ikke to challengers i træk, hvis ikke niveauet er nogenlunde. Han har en svær mulig anden runde mod Johnson, men det vil i så fald være Johnsons første kamp i turneringen, og det kan sagtens blive Johnsons nemesis, at han ikke har meget kamptræning i benene. Han har således tabt de seneste tre hard court-kampe (og de eneste siden Wimbledon), mens Lu som nævnt har masser af hard court i benene + han vil have slået Tursunov i første runde. Lu kan spilles til odds 34,00 hos Nrdicbet og Betsafe, og selv om jeg ikke giver ham mange chancer for at gå hele vejen, så er det et udmærket tradingobjekt, hvis man tror, Johnson får problemer i denne uge.