Australian Open bryder deres aftale med William Hill efter, at en række matchfixing-sager har sat tennissporten under pres. Læs alle ugens bettingnyheder...

Tidligere på året indgik William Hill og Australian Open et sponsorat. Aftalen blev en stor succes for William Hill, der meldte om en forøgelse på 20.000 væddemål på den første dag under tennisturneringen.

Men nu har man valgt at stoppe sponsoratet fra Australian Opens side. Tennissporten har været ramt af flere matchfixing-skandaler i årets løb, og skønt William Hill ikke har været involveret i disse, har man ikke ønsket at fortsætte samarbejdet.

Således vil William Hill ikke få noget eksponering under Australian Open. Da aftalen blev indgået i starten af 2016, blev den også kritiseret fra nær og fjern, hvor blandt andre Novak Djokovic var ude med riven.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 49

5/12 Seks tennisspillere anholdt for matchfixing

Seks tennisspillere er hen over weekenden blevet anholdt for matchfixing. Tennisspillerne bliver undersøgt for medvirken for at have fixet kampe i lavere rangerende turneringer i Portugal og Spanien. The Associated Press erfarer, at spillerne sammen med et matchfixing-netværk skulle have tjent omkring 500.000 dollars. Ingen navne er endnu blevet offentliggjort, men spillerne skulle være placeret mellem nr. 800 og 1200 på verdensranglisten.

Læs mere

6/12 Unibet* Group bliver til Kindred Group

Unibet* Group har skiftet navn til Kindred Group for at undgå, at der sker en forveksling mellem Unibet* Group og bookmakeren Unibet*. Navneændringen er et forsøg på at skabe klarhed for kunder, medarbejdere og investorer og give en ny identitet for selskabet.

Læs mere

7/12 Betsson opkøber RaceBets

Betsson har opkøbt RaceBets, som har specialiseret sig i spil på hestesport og ønsker at integrere dette hos deres øvrige brands. Opkøbet har en værdi af 40 mio euro og forventes fuldt integreret hos til Betssons teknologiske platform senest i 3. kvartal af 2017.

Læs mere (betalingsside)

8/12 LeoVegas* snart klar med sportsbetting i Danmark

LeoVegas* kører allerede som casinoside i Danmark, men næste skridt er at åbne for sportsbetting. Det fortæller LeoVegas* Groups administrerende direktør, Gustaf Hagman, til EGR Intel. LeoVegas* har erfaring fra andre regulerede markeder såsom Storbritannien og Malta.

Læs mere (betalingsside)

8/12 Paddy Power Betfair* sikrer sig fodbolddata-aftale

Paddy Power Betfair* har indgået en aftale med Football DataCo, der gør, at de kan fortsætte med at tilbyde visualiseringer på deres live-fodboldmarkeder. Football DataCo leverer nemlig informationer om målscorer, gule kort og så videre. For nyligt blev disse informationer gjort licenspligtige. 

Læs mere (betalingsside)