En ny rapport siger, at mindst én spiller fra hver professionel startopstilling vil blive kontaktet af en matchfixer i løbet af sin karriere. Læs alle ugens bettingnyheder...

En ny rapport konkluderer, at hver niende professionelle fodboldspiller oplever at blive kontaktet af en matchfixer i løbet af deres karriere. Det er spillerforeningen FIFPro, der står bag undersøgelsen, skriver Ekstra Bladet.

Undersøgelsen omfatter 13.876 spillere, hvoraf 355 er danskere. Blandt de 355 danskere afslører 12 af dem, at de er blevet kontaktet af matchfixere i løbet af deres karriere.

Rapporten konkluderer også, at 45 % af alle spillerne tjener mindre end 7.000 kroner om måneden, at 41 % har oplevet problemer med lønudbetalingen, at de generelt lever under usikre ansættelsesforhold samt, at den gennemsnitlige længde på en kontrakt er under to år.

Der er dermed masser af incitament for at blive fristet af en matchfixer.

Læs mere

Andre nyheder fra uge 48

28/11 Ladbrokes Coral overvejer bud på australske Tabcorp

Ladbrokes Coral, der blev til tidligere i november, som følge af en fusion mellem Ladbrokes og Coral, overvejer af afgive et bud på den australske bookmaker Tabcorp til en værdi af mere end 2 mia. pund. Nyheden kommer i en tid, hvor Tabcorp overvejer en fusion med en anden australsk bookmaker, Tatts Group, til en værdi af 11,3 mia. australske $.

Læs mere

28/11 Illegale immigranter anholdt i forbindelse med illegal gambling

Mere end 1.000 kinesiske illegale immigranter er blevet anholdt ved en razzia i Filippinerne som følge af deres involvering i illegal online gambling. De anholdte arbejdede som agenter eller operatører for et call center uden at have den rette tilladelse til at arbejde i landet.

Læs mere

30/11 Tre ud af fire børn udsættes af gambling-reklamer

En ny undersøgelse viser, at tre ud af fire britiske børn i alderen mellem 11-15 bliver udsat for bettingreklamer i tv. Undersøgelsen viser også, at kun 1 % af alle børn i aldersgruppen begynder at gamble for første gang som følge af reklamerne. 

Læs mere (betalingsside)

2/12 Seks tennisspillere arresteret i matchfixing-sag

De spanske myndigheder har arresteret 34 personer, der er involveret i en matchfixing-sag. Blandt de 34 personer finder man seks tennisspillere, der ikke er identificeret, men som angiveligt er mellem nummer 800 og 1.200 på verdensranglisten. Sagen drejer sig om de lavere turneringer.

Læs mere