Kampagnehistorie: Fodboldsæsonen nærmer sig sin afslutning. Det markerer Nordicbet ved at tilbyde freebets til de tre vigtige finaler i FA Cup-turneringen, Champions League og Europa League.

Fodboldeuropa går en spændende periode i møde. Nok er de fleste ligaer så småt ved at være afgjort, men alle de prestigefyldte klubturneringer mangler fortsat at finde en vinder.

Nordicbet markerer de tre største pokalturneringer - Europa League, FA Cup og Champions League - ved at servere et tilbud til finalerne, der spilles i den kommende periode. Onsdag den 16. maj står Europa League-finalen på programmet, mens lørdag den 19. maj står i FA Cup-finalens tegn. Champions League-finalen spilles den 26. maj.

Kampagnen kræver tilmelding samt et prematch-indskud på mindst 100 kroner. Opfylder du disse krav giver Nordicbet et freebet, der kan bruges live under finalen til en værdi af 100 kroner. Du bestemmer selv, om du kun vil udnytte tilbuddet til én af finalerne eller alle tre.

Ligeledes vil alle, der er tilmeldt kampagnen og opfylder kravene, være med i en lodtrækning om 2 freebets til en værdi af 2.500 kroner. Denne lodtrækning finder sted efter hver finale, hvorfor der altså i alt er hele 6 freebets til en værdi af 2.500 kroner stykket på højkant.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Sådan optjener du freebets til finalerne

  • Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet.
  • Sæt et prematch-spil på mindst 100 kr. til mindst odds 1,50 på Europa League-finalen, FA Cup-finalen og/eller Champions League-finalen.
  • Du vil herefter modtage et 100 kr. live-freebet til den specifikke kamp samt deltage i lodtrækningen om 2x2.500 kroners freebet til hver finale.
  • Gevinsten (ikke indskuddet) fra freebettet skal omsættes tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. 
  • Du kan benytte dig af tilbuddet til alle tre finaler.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Nordicbet og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league