Skatteministeriet vil indkalde Folketingets politikere til en drøftelse af spilleloven og mulige ændringer af den efter sommerferien ifølge DR Nyheder. 

De seneste par uger har flere danske medier haft fokus på spillebranchens og dens metoder. Det har fået Spillemyndigheden til igangsætte en undersøgelse af bookmakernes brug af limits. Datatilsynet vil undersøge spiludbyderes brug af ip-adresser til at tracke forskellige kunder med samme adresse, og de vil også undersøge videregivelsen af personlige oplysninger mellem selskaber med samme ejer.

Og nu vil politikerne også undersøge spilleloven efter sommerferien. Det skriver DR Nyheder. Her varsler Socialdemokratier, at de forventer, at der kommer lovstramninger indenfor spilleområdet. 

"Det er behov for at stramme kursen over for spiludbyderne, siger Jesper Petersen, skatteordfører for Socialdemokratiet, til DR Nyheder. 

"Vi vil gerne øge kravene til deres markedsføring, bonusser og opsøgende kundekontakt. Det skal selvfølgelig gælde både for Danske Spil* og de andre spillefirmaer. Jeg forventer, at vi ender med lovstramninger på spillemarkedet i en eller anden form," fortsætter Jesper Petersen. 

Hos Dansk Folkeparti er man kritisk overfor spiludbydernes tilbud om bonusser til kunder registreret i ROFUS (Registeret Over Frivilligt Udelukkede Spillere). 

"Skal man for eksempel reklamere over for folk, der i forvejen prøver at komme ud af ludomani? Jeg synes, det er ganske usympatisk, at man tilbyder penge til folk, som prøver på ikke at spille," siger Dennis Flydtkjær, skatteordfører hos Dansk Folkeparti, til DR Nyheder.

1. maj 2017 var der 10.490 udelukkede personer i ROFUS, viser tal fra Spillemyndigheden.