Her får du BetXperts optakt med odds til Slovan Bratislava – FCK. Her er tale om første spillerunde af den nye turnering UEFA Conference League. 

Nu er det lige oppe over, at UEFA’s nye satsning begynder. Her er selvfølgelig tale om Conference League, som har deltagelse af to danske hold. I denne optakt kigger vi på opgøret mellem Slovan Bratislave og F.C. København. Det danske hold er inde i en formidabel stime og bør have rigtig gode muligheder for at point i Slovakiet.

Nederst i optakten finder du seneste trupnyt samt bud på de to holds startopstillinger.

Odds på Slovan Bratislava – FC København: Løverne er favoritter

Herunder har BetXpert opstillet markedets bedste odds på Slovan Bratislava – FC København. Conference League-opgøret spilles torsdag klokken 18.45 og kan følges på TV 2 Sport samt TV 2 Play via abonnement Favorit + Sport. 

Odds på Slovan Bratislava - FCK (1X2) Højeste odds Bookmaker
Slovan Bratislava 4,80
Uafgjort 3,60
F.C. København 1,80
Odds på Slovan Bratislava - FCK (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Slovan Bratislava (+1 Asian handicap) 1,62
F.C. København (-1 Asian handicap) 2,50
Odds på Slovan Bratislava - FCK (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,13
Under 2,5 mål 1,83
Odds på Slovan Bratislava - FCK (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,83
Odds på Slovan Bratislava - FCK (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Ezekiel Henty scorer 4,10
Aleksandar Cavric scorer 4,80
Jonas Wind scorer 2,70
Pep Biel scorer 4,60
William Bøving scorer 5,00
Jens Stage scorer 5,50
Kevin Diks scorer 5,50

OBS: Odds på Slovan Bratislava – FC København er fra onsdag den 15. september klokken 16.27.

Markedets Slovan Bratislava - FC København odds viser os, at vi meget vel kan forvente at se et dansk hold være det bedste af de to. De er i hvert fald gjort til favoritter til at vinde denne førsterundeskamp i Conference League. 

Du får således odds 4,80 på Slovan Bratislava hos Danske Spil*, mens der er odds 1,80 at hente på FCK hos ComeOn*. Er du mere til en pointdeling, er der odds 3,60 som det højeste hos Mr Green*

BetXpert har i skrivende stund ikke noget officielt tip ude på kampen, men du kan altid holde øje med vores ekspert tips.

Slovan Bratislava – de slovakiske mestre

Mange danske fodboldfans kender helt sikkert til navnet og klubben Slovan Bratislava, men så ophører kendskabet nok også her. 

Holdet er en magtfaktor hjemme i Slovakiet, hvor de har vundet det nationale mesterskab de seneste tre sæsoner. I europæisk sammenhæng har de imidlertid ikke præsteret det store i nyere tid. Klubben har været i Europa League-gruppespillet i 2011/2012, 2014/2015 og senest i 2019/2020. Dette uden at gå videre til knockout-fasen en eneste gang. 

I 2019 blev det til fire point i gruppen, der også talte SC Braga, Wolverhampton Wanderers og Beşiktaş. Det rakte til en 3.-plads. De to deltagelser før dette resulterede i klare sidstepladser med henholdsvis ét og nul point.  

Holdet råder over den slovakiske landsholdsspiller Vladimir Weiss, men er ellers fattig på prominente navne. Den 31-årige offensivspiller ventes dog ude med en skade til dette opgør. 

Slovan Bratislava har fået en god optakt til opgøret mod FC København. Slovakkerne er nemlig ubesejrede i deres seneste fem kampe, alle turneringer inkluderet. I weekenden blev det til 1-1 ude mod Dunajska Streda. 

FC København – toget kører videre derudad

Jess Thorups mandskab har endnu til gode at tabe en kamp i denne sæson. Holdet er nu oppe på 14 kampe uden nederlag. Hertil kommer, at de seneste otte kampe alle er vundet. I weekenden gik det ud over Randers FC, som blev besejret med 2-0 i Kronjylland. 

Det var FCK’s anden kamp, efter at stjerneskuddet Mohamed Daramy tog til Ajax Amsterdam. Inden opgøret mod Randers FC var FCK nemlig en tur til Vejle, som blev besejret med 4-0. Ergo kan man endnu ikke tale om, at ”Løverne” har mistet den øjeblikkelige magi ved salget af den 19-årige landsholdsspiller.

Der er da heller ikke meget, som tyder på, at F.C. København ikke skulle få point ud af anstrengelserne denne torsdag aften. Selv med Daramy væk indeholder truppen stadig masser af spillere, som har ramt formen i denne sæson. Her tænkes der selvsagt på spanske Pep Biel, som godt nok tog sig en scoringspause i weekenden, men ellers har været ustoppelig. 

Jonas Wind, Jens Stage, Zeca, Nicolai Boilesen, Davit Khocholava, Kevin Diks med flere toppræsterer også i de fleste kampe for tiden.

Hvis FCK vil gå efter 1.-pladsen i gruppen, så skal der point på kontoen i denne kamp. Også helst tre af slagsen. I BetXperts optakt til Conference League kan du læse mere om, hvorfor 1.-pladsen er meget vigtig i forhold til 2.-pladsen. 

Slovan Bratislava – FCK: trupnyt

Du får også den seneste trupnyt til Conference League-opgøret Slovan Bratislava – FCK. Vi lægger naturligvis ud med hjemmeholdet.

Slovan Bratislava
Ifølge Transfermarkt har holdet fra Slovakiet følgende spillere ude med skade:

Myenty Abena (midterforsvar)
Vasil Bozhikov (midterforsvar)
Lucas Lovat (venstre back)
Dávid Holman (offensiv midtbane)
Vladimir Weiss (offensiv kant)

Abena, Holman og Weiss er alle faste spillere. 

Sådan stillede Slovan Bratislava op i weekenden (4-4-2):
Chovan; De Marco, Bozhikov, Kashia, Pauschek; Zmrhal, Kankava, de Kamps, Cavric; Henty, Green

F.C. København
Der er tvivl om Rasmus Falk og Ruben Gabrielsen, mens Luther Singh ikke når at komme med til Bratislava. Sydafrikaneren var strandet i sit hjemland på grund af problemer med et pas. Han er nu på københavnsk jord igen, men må altså se kampen hjemme fra sofaen. 

Bud på FCK’s startopstilling mod Slovan Bratislava (4-2-3-1):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Khocholava, Diks/Ankersen; Lerager, Zeca; Bøving, Biel, Stage; Wind

Bliver Rasmus Falk klar, tager han sig troligt af pladsen ved siden af Zeca på den centrale midtbane. Dette medmindre han kun er klar til eksempelvis 20 eller 30 minutter. 

William Bøving scorede senest mod Randers FC, hvorfor han meget vel kan få chancen igen. Særligt nu da Luther Singh ikke nåede hjem til Danmark i tide til at rejse med holdkammeraterne til Slovakiets hovedstad.