Torsdag aften spiller Brøndby første kamp i et europæisk gruppespil siden 05/06-sæsonen, hvor de var i UEFA Cup-gruppespillet. BetXpert bringer her udvalgte odds på Brøndby - Sparta Prag.

Det er 16 år siden, at Brøndby senest var i et europæisk gruppespil. Dengang var de med i UEFA Cup-gruppespillet, og her blev de nummer fire i en gruppe med Palermo, Espanyol, Lokomotiv Moskva og Maccabi Petah Tikva.


Brøndby er i Gruppe A sammen med Rangers, Lyon og Sparta Prag, så det er ikke ligefrem en nem gruppe, de blågule er havnet i. Første kamp er altså nu på torsdag mod Sparta Prag på hjemmebane, og det er umiddelbart den kamp i gruppen, hvor der er de bedste muligheder for at hente en sejr for Niels Frederiksens mandskab.

Odds på Brøndby - Sparta Prag

Herunder finder du de bedste odds på Brøndby - Sparta Prag i Europa League. Der er kampstart torsdag klokken 21.00 på Brøndby Stadion, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport X.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby 2,80
Uafgjort 3,50
Sparta Prag 2,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,95
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,10
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 2,63
Vaclav Drchal scorer 2,87
Matej Pulkrab scorer 3,15
Andrija Pavlovic scorer 3,20
Adam Hlozek scorer 3,35
Simon Hedlund scorer 3,50

Odds på Brøndby - Sparta Prag er senest opdateret tirsdag den 14. september klokken 10.32.

Spil på Brøndby - Sparta Prag hos 888sport

Selvom torsdagens hjemmekamp mod de tjekkiske vicemestre måske er den bedste chance for at hente en sejr i Europa League-gruppespil for Brøndby, så har bookmakerne større tiltro til de tjekkiske gæster. Du kan få odds 2,80 på Brøndby-sejr hos Danske Spil*, mens Sparta Prag-sejr giver odds 2,60 hos Unibet*. En pointdeling giver odds 3,50 hos Onside Betting*. Du kan læse om danske bettingsider og bookmakerbonusser her. 

Brøndby har ikke just fået en god start på Superligaen, hvor de ligger nummer 8 efter otte spillerunder. I forrige runde vandt de ellers 2-0 over FC Midtjylland på hjemmebane, men i fredagens superligakamp fik de kun 1-1 hjemme mod Silkeborg. Dermed er Brøndby hele 12 point efter FCK, der topper tabellen.

Sparta Prag har fået en væsentlig bedre sæsonstart i den hjemlige liga. Her indtager hovedstadsklubben andenpladsen i turneringen efter syv spillerunder. I weekenden led de dog første nederlag i ligaen i indeværende sæson, da de ude tabte med 2-3 til topholdet Viktoria Plzen. 

Det er første gang nogensinde, at Brøndby og Sparta Prag skal møde hinanden. Både Brøndby og Sparta Prag har prøvet at stå i en europæisk semifinale før. For Brøndbys vedkommende i 90/91-sæsonen, hvor de var få minutter fra finalen. Rudi Völler scorede sejrsmålet for Roma i det 87. minut og sendte Brøndby ud. De blågule er den eneste danske klub, der har prøvet at nå så langt i en europæisk turnering. 

Sparta Prag var i en europæisk semifinale i 72/73-sæsonen. Det var i UEFA Cup Winners' Cup, og her tabte de med samlet 0-2 til de senere vindere fra AC Milan. I 15/16-sæsonen var Sparta Prag i kvartfinalen i Europa League, men her var Villarreal for stor en udfordring for tjekkerne, og det blev til et samlet 3-6-nederlag. 

Bud på startopstillinger

Brøndby: Hermansen - Bruus, Maxsø, Tshiembe, Mensah - Cappis, Radosevic, Frendrup, Greve - Uhre, Hedlund

Sparta Prag: Nita - Wiesner, Stetina, Panak, Hancko - Moberg Karlsson, Pavelka, Sacek, Soucek, Pesek - Hlozek 

Således stillede de to mandskaber op i weekendens ligaopgør. Brøndby er uden Rasmus Wikström, der er skadet og ude resten af året. Derudover er Blas Riveros ikke helt kampklar endnu. I slutningen af august meldte Niels Frederiksen til 3point, at Riveros nok ville være klar til kamp om cirka fire uger. 

De tjekkiske gæster må undvære den danske back Casper Højer samt Ladislav Krejčí, mens anfører Bořek Dočkal og Lukáš Juliš er tvivlsomme. Sparta Prag spiller for det meste 4-2-3-1, men spørgsmålet er, om de vil gribe kampen defensivt an fra start og spille 4-5-1, ligesom de gjorde det i weekenden, hvor de dog som nævnt tabte med 2-3 til Viktoria Plzen.