Fire danske hold skal i aktion i europæiske kampe torsdag. FC Midtjylland er et af disse, og de får på MCH Arena besøg af Ludogorets. BetXpert bringer her udvalgte odds på FCM - Ludogorets.

FC Midtjylland er for andet år i træk at finde i et europæisk gruppespil. I fjor kvalificerede de sig til Champions League-gruppespillet for første gang i klubbens historie, og på vejen dertil slog de blandt andre torsdagens modstander fra den bulgarske by Razgrad. 


Da de to hold mødtes i Champions League-kvalifikationen i 20/21-sæsonen, vandt FCM med 1-0 på et mål sat ind af Júnior Brumado. Sidste år spillede man kun ét opgør grundet pandemien. 

Odds på FC Midtjylland - Ludogorets

Nedenfor kan du se de bedste odds på FC Midtjylland - Ludogorets. Der er kampstart torsdag aften klokken 18.45 på MCH Arena, og du kan se med direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play med det rette abonnement.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,83
Uafgjort 4,00
Ludogorets 4,85
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 2,05
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,86
Nej 2,10
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Júnior Brumado scorer 2,65
Gustav Isaksen scorer 3,25
Pieros Sotiriou scorer 3,60
Awer Mabil scorer 3,60
Evander scorer 3,60
Pione Sisto scorer 3,70

Odds på FCM - Ludogorets er senest opdateret onsdag den 15. september klokken 10.45.

Spil på FCM - Ludogorets hos Bet365

FC Midtjylland er ifølge bookmakerne pæne favoritter til at vinde torsdagens Europa League-kamp. Du kan få odds 1,83 på FCM-sejr hos NordicBet*, mens en sejr til de bulgarske gæster giver odds 4,85 hos 888sport*. Uafgjort kan du få odds 4,00 på hos Bet365*

BetXperts fodboldekspert Weberen har et spilforslag til kampen, og han tror på under 2,5 mål i opgøret. Du kan læse alle spilforslag og tips fra BetXperts eksperter her.

FCM - Ludogorets: Under 2,5 mål - odds 2,05 hos Onside Betting*

BetXperts fodboldekspert Weberen tror ikke, at netmaskerne kommer til at blafre så meget i kampen mellem FC Midtjylland og Ludogorets. Eksperten begrunder det blandt andet med, at første kamp i et europæisk gruppespil ofte er præget af nerver, og at de to hold lige skal se hinanden an. Læs Weberens spilforslag til FCM - Ludogorets i fuld længde her

Både FC Midtjylland og Ludogorets er startet fint ud i deres respektive hjemlige ligaer. FCM indtager 2.-pladsen i Superligaen efter otte spillerunder, og de er blot to point efter FCK, som de møder på søndag i Parken. 

I weekenden sejrede FCM med 2-0 over FC Nordsjælland, og begge mål blev sat ind i anden halvleg af de to talenter Gustav Isaksen og Victor Lind. Det var i øvrigt anden sæsonscoring i Superligaen for begges vedkommende. 

Ludogorets har fået en endnu bedre start med fem sejre ud af fem mulige, men de er også ganske suveræne i den bulgarske række, og de fleste af modstanderne her er af ringere kvalitet, end dem FCM møder i Superligaen. Klubben har vundet mesterskabet ti gange, og disse er alle vundet på stribe fra 2011/2012 frem til nu. 

De topper tabellen efter fem runder og har en imponerende målscore på 16-2. I weekenden vandt de 2-0 hjemme mod Cherno More Varna på mål af Elvis Manu og Kiril Despodov. Manu er øjeblikkelig topscorer for Ludogorets i ligaen med tre mål, men det bliver formentlig den tidligere FCK-spiller Pieros Sotiriou, der starter inde på bekostning af ham i kampen mod FCM. Sotiriou har også haft en fin sæson indtil videre, og han har været den mest målfarlige Ludogorets-spiller i europæiske kampe i indeværende sæson. 

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland: Olafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr - Isaksen, Brumado, Sisto

Ludogorets: Kahlina - Ikoko, Plastun, Verdon, Nedyalkov - Badji, Goncalves - Despodov, Yankov, Tekpetey - Sotiriou

FC Midtjylland er stadig uden Jonas Lössl, så det bliver formentlig islandske Elías Ólafsson, der kommer til at vogte buret i torsdagens kamp, ligesom han også gjorde det mod Nordsjælland i weekenden. Derudover er nyerhvervelsen Marrony tvivlsom, og han har stadig ikke debuteret for sin nye klub. 

Hos Ludogorets er man ifølge Transfermarkt uden Cauly og Wanderson.

Da de to hold mødtes i august sidste år, blev Júnior Brumado matchvinder med sit mål i det 77. minut. FCM dominerede kampen, og det var fuldt fortjent, at de vandt. Om de vinder over Ludogorets, og om Júnior Brumado scorer mod dem igen, kan du se fra torsdag aften klokken 18.45. 

Du kan læse mere om Europa League her, hvor BetXpert blandt andet har interviewet Peter Arnholdt om FC Midtjyllands tre nye brasilianske spillere. Arnholdt bor til dagligt i Brasilien, og han følger brasiliansk fodbold tæt og står bag Brasserbloggen.