Danmark har i alt fire hold med i Europa League og Conference League. I denne artikel ser vi lidt på odds og muligheder for avancement for de danske hold. 

Danmark har rekordmange hold med i europæiske gruppespil i denne sæson. Hele fire hold, F.C. København, Brøndby IF, FC Midtjylland og Randers FC, har fundet vej til Europa League og Conference League. Her i denne artikel giver BetXpert dig et overblik over de bedste odds på de danske holds færd i Europa.

De mange danske hold skal selvsagt ikke mindst ses i lyset af, at der nu er hele tre europæiske klubturneringer. 

Europa League og Conference League begynder torsdag den 16. september. Alle fire danske hold skal i aktion den dag, hvilket de skal på alle kampdage for de to turneringer. 

Odds på Brøndby IF i Europa League – det ser svært ud

Herunder får du markedets bedste odds på Brøndbys chancer og muligheder i Europa League. Du kan følge Brøndbys kampe på TV 2 Sport X og/eller via TV 2 Play og abonnementet Favorit + Sport.

Odds på Brøndby IF i Europa League 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF vinder Gruppe A 12,00
Brøndby IF kommer i top-2 i Gruppe A 4,00
Brøndby IF kommer IKKE i top-2 i Gruppe A 1,20
Brøndby IF bliver nummer 3 i Gruppe A 4,00
Brøndby IF bliver nummer 4 i Gruppe A 1,65
Brøndby IF vinder alle 3 hjemmekampe i Gruppe A 25,00
Brøndby IF taber alle 3 hjemmekampe i Gruppe A 7,50
Brøndby IF taber ingen af deres hjemmekampe i Gruppe A 4,75
Brøndby IF taber mindst én hjemmekamp i Gruppe A 1,15
Brøndby IF vinder Europa League 2021/2022 151,00

OBS: Odds på Brøndbys sæson i Europa League er fra fredag den 10. september klokken 11.35.
Sådan finder du spillene hos Danske Spil*: Forside --> Fodbold ---> International --> Europa League --> Scroll ned under kampoddsene.

Spil på Brøndbys EL-sæson hos Danske Spil

Brøndby er havnet i Gruppe A sammen med Lyon, Rangers FC og Sparta Prag. Det er et selskab, hvor danmarksmestrene må finde sig i at være klare underdogs med hensyn til videre avancement. 

Som vi her på BetXpert skriver i vores store Europa League optakt med odds, gennemgang af grupperne og beskrivelse af turneringsstrukturen samt præmiepengene, så er det måske ikke helt urealistisk at forvente alt mellem tre til fem blå-gule point i dette gruppespil. Én ting er dog, hvad der er realistisk og forventeligt; noget andet er, om Brøndby kan overraske ved at skrabe endnu flere point sammen. 

Odds på FC Midtjylland i Europa League - avancement forude?

Herunder får du et overblik over bookmakernes bedste odds på FC Midtjyllands sæson i Europa League. Du kan følge FCM's kampe på TV 2 Sport X og/eller via TV 2 Play og abonnementet Favorit + Sport.

Odds på FCM i Europa League 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland vinder Gruppe F 4,50
FC Midtjylland ender i top-2 i Gruppe F 1,90
FC Midtjylland ender IKKE i top-2 i Gruppe F 2,30
FC Midtjylland bliver nummer 3 i Gruppe F 3,50
FC Midtjylland bliver nummer 4 i Gruppe F 6,50
FC Midtjylland vinder alle 3 gruppekampe 10,00
FC Midtjylland taber ingen af de 3 hjemmekampe i Gruppe F 2,50
FC Midtjylland taber mindst én af de tre hjemmekampe i Gruppe F 1,48
FC Midtjylland vinder Europa League 2021/2022 101,00

OBS: Odds på FC Midtjyllands sæson i Europa League er fra fredag den 10. september klokken 11.58.
Sådan finder du spillene hos Danske Spil*: Forside --> Fodbold ---> International --> Europa League --> Scroll nedunder kampoddsene

Odds på FCM i Europa Leage hos Mr Green

FC Midtjylland er havnet i Gruppe F sammen med SC Braga, Røde Stjerne og Ludogorets. Det er en gruppe, hvor de danske vicemestre bestemt skal have rigtig gode muligheder for at avancere til knockout-fasen. 

Ludogorets slog midtjyderne så sent som i sidste sæsons kvalifikation til Champions League. Siden da har bulgarerne mistet angriberen Claudio Keseru. Han scorede 139 mål og lagde op til 44 af slagsen i sine 243 kampe for Ludogorets. Det er helt sikkert en stor svækkelse af Ludogorets-mandskabet. 

Portugisiske Braga har en kort, men god historik mod danske hold. De har mødt ét dansk hold før, hvilket var i kvalifikationen til Europa League i 2019/2020-sæsonen. Her satte de Brøndby eftertrykkeligt på plads med en 4-2-sejr på Vestegnen og efterfølgende en 3-1-sejr på hjemmebane. Forhåbentlig kan FC Midtjylland ændre lidt på Bragas "stime" mod danske hold. 

Du kan læse mere om gruppen og holdene i BetXperts store Europa League-optakt. Du finder den via hyperlinket oppe i Brøndby-afsnittet eller på forsiden. 

Odds på Randers FC i Conference League - hvad kan vi forvente?

Her får du de bedste odds på Randers FC's eventyr i Conference League 2021/2022. Du kan følge holdets kampe på TV 2 Sport X og/eller via TV 2 Play og abonnementet Favorit + Sport.

Odds på Randers FC i Conference League 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
Randers FC vinder Gruppe D 8,00
Randers FC bliver nummer 2 i Gruppe D 4,25
Randers FC bliver nummer 3 i Gruppe D 2,60
Randers FC bliver nummer 4 i Gruppe D 2,80
Randers FC ender i top-2 i Gruppe D 2,90
Randers FC ender IKKE i top-2 i Gruppe D 1,35
Randers FC vinder Conference League 2021/2022 200,00

OBS: Odds på Randers FC's sæson i Conference League er fra fredag den 10. september klokken 12.52.
Sådan finder du spillene hos Danske Spil*: Forside --> Fodbold ---> International --> Conference League --> Scroll nedunder kampoddsene

Spil på Randers' sæson i Europa hos Danske Spil

Randers FC's Gruppe D i Conference League består foruden kronjyderne af AZ Alkmaar, CFR Cluj og FK Jablonec. 

Randers og tjekkiske Jablonec er vurderet cirka lige stærke og levnes ikke store chancer for at avancere fra gruppespillet. Alkmaar er udråbt til gruppefavoritter. Herefter kommer Cluj, som har masser af erfaring med at spille europæisk fodbold. 

Hvis Randers FC også skal spille europæisk fodbold efter jul, så kræves det, at holdet slutter i top-2. Ifølge bookmakernes odds herpå så skal Thomas Thomasbergs mandskab skabe en mindre overraskelse, hvis det skal gå i opfyldelse. 

Det skal ikke mindst blive spændende at se, om "Hestene" både kan præstere i Superligaen og i Europa, eller om de to store turneringer bliver en tand for meget for truppen. 

Odds på FC København i Conference League - bør blive en smal sag

Herunder får du de bedste odds på FC Københavs gang i Conference League 2021/2022. Du kan følge FCK's kampe på TV 2 Sport X og/eller via TV 2 Play og abonnementet Favorit + Sport.

Odds på FCK i Conference League 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
FCK vinder Gruppe F 1,60
FCK bliver nummer 2 i Gruppe F 3,35
FCK bliver nummer 3 i Gruppe F 6,50
FCK bliver nummer 4 i Gruppe F 35,00
FCK ender i top-2 i Gruppe F 1,13
FCK ender IKKE i top-2 i Gruppe F 5,00
FCK vinder Conference League 2021/2022 51,00

OBS: Odds på FCK's sæson i Conference League er fra fredag den 10. september klokken 12.19.
Sådan finder du spillene hos Danske Spil*: Forside --> Fodbold ---> International --> Conference League --> Scroll nedunder kampoddsene

Odds på FCK's Conf. League-sæson hos Danske Spil

F.C. København er i Gruppe F sammen med PAOK Thessaloniki, Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps. 

Jess Thorups mandskab var seeded hele vejen gennem kvalifikationen til gruppespillet, og da der skulle trækkes lod til grupperne, var københavnerne i seedningslag 1. Derfor er det ikke helt unaturligt, at det danske hold er favoritter til at vinde denne Gruppe F i Conference League. 

Det må dog forventes, at særligt græske PAOK har i sinde at sætte en kæp i hjulet for FCK. Holdet blev nummer to i den hjemlige turnering i fjor, og det råder over et par prominente navne. Her tænkes der på den tidligere Dortmund- og Manchester United-spiller Shinji Kagawa, lejesvenden fra Parma Jasmin Kurtic og den tidligere Torino- og Napoli-spiller Omar El Kaddouri. 

FCK, PAOK og Slovan Bratislava bør alle være i stand til at få seks point ud af de to indbyrdes opgør mod Red Imps. Samtidig med det skal de hvidklædte fra Parken også have rigtig fine muligheder for point i de fire kampe mod gruppens to øvrige hold.