Sommervarmen svigter måske en smule, men ekspertpanelet hos BetXpert er glohedt. En tilbagebetalingsprocent på 120, siger de flotte resultater i juni.

Det danske sommervejr er ekstremt varieret: den ene dag er det varmt. Dagen efter tordner og regner det. Men hos BetXpert ser det anderledes stabilt ud - i al fald hvis man kigger på resultaterne for junimåned. 

Efter 117 tips er hele 71 af disse gået hjem, hvilket har resulteret i et flot overskud på 23,59 og en tilbagebetalingsprocent på 120. Det er ikke bare flotte tal: Det er de flotteste tal indtil videre i 2017.

I det hele taget har 2017-året vist nydelige tal. Kun januar har resulteret i et underskud, der måske gav analyseredaktør Jens Bøye lidt rynker i panden, men ellers har de fem resterende måneder resulteret i overskud.

Samlet set siger balancen for 2017 hele 46,28, mens tilbagebetalingsprocenten er på 104. Nydelige tal, men med en gennemsnitlig betvalue på 106,57 % er der fortsat plads til forbedring. 

Stærk kollektiv indsats 

Overskuddet i juni er i høj grad kommet i hus på baggrund af en kollektiv indsats. Der er ganske vist enkelte eksperter, der har hentet en pæn balance hjem, men overordnet set har 11 eksperter bidraget til det pæne overskud

Måneden føres an af tenniseksperten Asger Hess-Olesen, der efter 29 tips har en balance på 6,72 og en tilbagebetalingsprocent på 123 %.

Lige efter ham følger årets stærkeste ekspert, Loke Barrett, der har banket værdien ud i det ene tip efter det andet. Det er blevet til 12 tips i denne måned med en balance på 5,84 og en tbp på 149 til følge. Loke har i skrivende stund fire tips ude på forsiden

Få formstærke eksperttips i indbakken

Har du en bruger på BetXpert.com har du mulighed for at få direkte besked, når eksperterne smider analyser ud. Det kan ske ved at holde musen over dit brugernavn i højre hjørne af siden og vælge "Rediger brugerkonto" for dernæst at trykke på "Ekspert-mails".

Alternativt kan du bare klikke på linket her. Her kan du krydse alle de eksperter af, du vil, og når de smider et tip ud på forsiden, vil du modtage en mail i din indbakke.