Velkommen til Beckoz der skal levere spilforslag til den næstbedste danske fodboldrække – en liga han har mangeårig analyseerfaring med.

Beckoz slutter sig i ekspertpanelet til Mads BS der også tipper 1. division (men som vil have fokus på 2. division og Danmarksserie). Bemærk apropos Mads' sæsonoptakt

I øvrigt skal det rettelig være ”velkommen tilbage”, for Beckoz er en tidligere BetXpert-eksperttipper (diverse områder, inkl 1. division hvor han noterede sig for en tilbagebetaling på 109% for 93 tip) der nu – af private årsager – opererer under pseudonym. Han har de seneste mange år arbejdet med at dække den næstbedste danske række. Det gør han ikke længere på professionel basis (ud over at han nu er freelancer for BetXpert), men han følger stadig 1. division tæt.

Beckoz' første tip i denne ombæring var til weekendens kamp mellem Viborg og Nykøbing. Der skal nok komme flere i den kommende tid.

Gode kontakter og stor viden

Beckoz fortæller:

”Jeg arbejder som støtte/kontakt pædagog. Jeg har bred erfaring indenfor betting og beskæftiget mig med flere sportsgrene igennem årene. Fodbold og især 1. division har alle dage været mit hjertebarn, og jeg har arbejdet, med vekslende seriøsitet, med ligaen i ca 14 år.

Jeg har igennem de sidste mange år arbejdet ekstra tæt på ligaen og dækket alle holdene hver runde, hvilket har givet mig en bred viden og kontaktflade. Det har givet mig en god føling for, hvornår jeg spotter værdi, og endnu vigtigere hvor god værdien på den pågældende kamp er. Matchups, granskning af match reports (får holdet de point som de fortjener - godt/kontra dårligt spil eller har de været heldig med at få point (læs: spillet under niveau), stemning i trupperne (er der kurrer på tråden, eller andet der kan spille ind), overordnede styrkeforhold...”