Her får du BetXperts optakt med odds til PSG – Bayern München. I optakten finder du foruden odds også trupnyt og bud på startopstillinger.

I sidste uge vandt Paris Saint-Germain med 3-2 over Bayern München i holdenes første møde i Champions League-kvartfinalen. Nu mødes de i Paris i returopgøret, hvor der venter Bayern München en meget svær opgave. Her i BetXperts optakt til PSG – Bayern München får du et overblik over de bedste odds samt seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Det første opgør i München bød på hele fem mål og et hav af skud og chancer – særligt til tyskerne. Det var dog franskmændene, som på effektiv vis kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. 

Paris Saint-Germain – Bayern München: Odds på afgørelsen

BetXpert har fundet markedets allerbedste odds på Paris Saint-Germain – Bayern München. Champions League-kvartfinalen spilles tirsdag aften klokken 21.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Odds på PSG - Bayern München (1X2) Højeste odds Bookmaker
Paris Saint-Germain 3,20
Uafgjort 4,15
Bayern München 2,20

Asian handicap-odds på PSG - Bayern München Højeste odds Bookmaker
Paris Saint-Germain (+0,50) 1,80
Bayern München (-0,50) 2,16
Over/under-odds på PSG - Bayern München Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,41
Under 2,5 mål 3,30
Over 3,5 mål 2,00
Under 3,5 mål 1,92
Over 4,5 mål 3,20
Under 4,5 mål 1,39
Odds på, om begge hold scorer i PSG - Bayern München Højeste odds Bookmaker
Ja 1,40
Nej 3,30
Odds på videre kvalifikation Højeste odds Bookmaker
Paris Saint-Germain 1,36
Bayern München 3,35
Målscorerodds (Paris Saint-Germain) Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé scorer 2,30
Neymar scorer 2,63
Moise Kean scorer 2,88
Ángel Di María scorer 3,65
Presnel Kimpenbe scorer 30,00
Målscorerodds (Bayern München) Højeste odds Bookmaker
Eric Choupo-Moting scorer 2,60
Thomas Müller scorer 2,80
Leroy Sané scorer 3,30
Kingsley Coman scorer 3,80
David Alaba scorer 9,50

OBS: Odds er fra mandag den 12. april klokken 13.24.

Bookmakernes PSG – Bayern München odds viser os, at de igen har de tyske mestre som favoritter. Dette endda til trods for, at Paris Saint-Germain vandt med 3-2 i Tyskland i sidste uge. 

Højeste odds på en hjemmesejr er lige nu odds 3,20 hos 888sport*. Dette alt imens du får odds 2,20 hos Cashpoint* på en Bayern München-sejr. Tror du mere på krydset, er der odds 4,15 at hente hos Onside Betting*

Paris Saint-Germain – når de det?

Holdet fra Byernes By har rigeligt at se til for tiden. Én ting er, at de har en ordentlig mundfuld i form af Bayern München i denne Champions League-kvartfinale. 

Noget andet er, at de for en sjælden gangs skyld er i fare for ikke at vinde Ligue 1. Paris Saint-Germain er efter 32 kampe tre point efter Lille, som indtager 1.-pladsen. Der resterer seks spillerunder. 

Slutteligt venter der en Coupe de France-kvartfinale den 21. april mod Angers. 

Lige nu gælder det dog Champions League-kvartfinalen mod Bayern München tirsdag aften. PSG fik rigeligt at se til i det første opgør, hvor de vandt med 3-2. Til tider var der nærmest tale om det rene skydetelt og belejring i og omkring PSG-feltet.

Mauricio Pochettinos mandskab fik imidlertid reddet stormen af, og via uhyre effektivt angrebsspil fik de en meget brugbar 3-2-sejr hevet i land. 

I weekenden fik holdet tilmed en god optakt til denne kamp. Her vandt man nemlig med 4-1 ude mod Strasbourg. 

Hvis du tror på, at pariserne kan vinde over Bayern München igen, er der odds 3,20 at hente hos 888sport*

Bayern München – gjorde mange ting rigtigt

Mange, der så det første opgør mellem PSG og Bayern München, vil nok mene, at tyskerne gjorde mange ting rigtigt. Holdet kom igennem PSG’s forvar på kanterne, producerede masser af chancer og skød på alt, hvad der rørte sig. 

Dog taber man sjældent med 2-3 i kamp, hvor man har gjort alt rigtigt. Således heller ikke i dette tilfælde. Der var nemlig hår i Bayern-suppen. Det var ikke meget, at PSG var over midterlinjen, men når de var, blev de farlige. Dette skyldtes skidt forsvarsspil af Bayern München. Og selvfølgelig også klasse af PSG-angriberne. Det kan man ikke fornægte. 

Skal Bayern München gøre sig realistiske forhåbninger om at gå videre i Champions League, må de ikke være lige så ringe i forsvaret igen. Til det er PSG’s offensiv for stærk. 

Med 1-1 i weekenden hjemme mod Union Berlin var det imidlertid ikke den optimale optakt for Bayern München. De tyske mestre stillede dog med en række reserver i det opgør. 

Hvis du tror på, at Bayern München kan vinde i Paris, hvilket potentielt set kan bringe dem i semifinalen, får du lige nu odds 2,20 hos Cashpoint*

Trupnyt og startopstillinger til PSG – Bayern München

Du får som nævnt ikke kun et belejligt odds overblik i denne optakt til PSG – Bayern München. Her får du trupnyt og bud på startopstillinger.

Paris Saint-Germain
Mauricio Pochettino må klare sig uden følgende to spillere:

Marquinhos (centerforsvarer – anfører – fast)
Juan Bernat (venstreback – reserve)

Herudover er følgende tre spillere tvivlsomme:

Keylor Navas (målmand – fast)
Layvin Kurzawa (venstreback – primært fast)
Mauro Icardi (angreb – reserve)

Det er et hårdt slag for PSG-defensiven, at de må undvære Marquinhos i midterforsvaret. Vi så i sidste uge, hvordan forsvaret blev mere usikkert, efter han måtte udgå med en skade. Begge Bayern Münchens mål blev da også først scoret, efter at Marquinhos måtte udgå.

Til gengæld er Leandro Paredes (central/defensiv midtbane – primært fast) med igen, efter at han afsonede karantæne i det første opgør. Det ventes det også, at Marco Verratti (central/defensiv midtbane – fast) er, efter at han har været ude grundet en positiv coronatest. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Navas; Diallo, Kimpembe, Danilo Pereira, Florenzi; Gueye, Paredes; Neymar, Verratti, Di María; Mbappé

Kylian Mbappé viste sin utrolige skarhed i det første opgør, hvor han scorede til både 0-1 og 2-3. Tror du på, at han kan gøre det onde ved Bayern München igen, får du odds 2,30 på ham som målscorer hos bwin*

Er du mere til den brasilianske stjerne og troldmand Neymar, kan du få odds 2,63 ligeledes hos bwin*. Bookmakeren har generelt lagt sig godt i spidsen med målscorerodds til denne kamp. 

Bayern München
Gæsterne fra Bayern München må undvære følgende spillere:

Robert Lewandowski (angreb – fast – topscorer)
Serge Gnabry (wing-angriber – fast – COVID-19)
Corentin Tolisso (midtbane – fast/indskifter – været ude længe)

Leon Goretzka (central midtbane – fast) måtte udgå af det første opgør. Han er tvivlsom til denne kamp. Det ventes dog, at han nok får en plads på bænken. 

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
Neuer; Davies, Hernández, Boateng, Pavard; Alaba, Kimmich; Coman, Müller, Sané; Choupo-Moting

Bayern München har noget, de skal have rettet op på, hvis de vil videre til Champions Leagues semifinaler. Hertil skal de bruge nogle mål. Eric Choupo-Moting scorede i sidste uge. Kan han gøre kunsten efter tirsdag aften, er der odds 2,60 på ham hos Betfair*

Leroy Sané kom godt nok ikke måltavlen i sidste uge, men han viste sin hurtig og farlighed på så mange andre måder. Et mål af tyskeren fås lige nu til odds 3,30 hos bwin*.