Her får du BetXperts optakt med odds til Dortmund – Man City. I optakten finder du udover odds også trupnyt og bud på startopstillinger.

Det er blevet tid til returopgør i Champions League kvartfinaler. Her får du BetXperts optakt til Dortmund – Manchester City. Det første opgør endte med 2-1 til Pep Guardiolas mandskab, hvorfor Thomas Delaney og kompagni har noget, de skal have indhentet.

I optakten finder du et overblik over markedets bedste odds på Dortmund – Manchester City samt trupnyt og bud på startopstillinger.

Få et 100-kroners freebet til CL og/eller EL hos Cashpoint* 

  • Gå til Cashpoint.dk og log ind/opret konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 100 kroner på Champions League og/eller Europa League (singlevæddemål eller multikupon)
  • Modtag herefter et freebet på 100 kroner til en valgfri sportsbegivenheden
  • Freebettet skal omsættes én gang
  • Ingen krav om minimumsodds
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Få dit 100-kroners freebet her

Borussia Dortmund – Manchester City: De bedste odds

Herunder får du et overblik over de bedste odds på Borussia Dortmund – Manchester City. Kvartfinaleopgøret spilles onsdag aften klokken 21.00 og kan følge på TV3 Sport og Viaplay. 

Odds på Dortmund - Manchester City (1X2) Højeste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 5,10
Uafgjort 4,30
Manchester City 1,70
Asian handicap-odds på Dortmund Manchester City Højeste odds Bookmaker
Borussia Dortmund (+1) 1,78
Manchester City (-1) 2,17
Over/under-odds på Dortmund - Manchester City Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,58
Under 2,5 mål 2,55
Over 3,5 mål 2,47
Under 3,5 mål 1,62
Over 4,5 mål 4,40
Under 4,5 mål 1,25
Odds på, om begge hold scorer i Dortmund - Manchester City Højeste odds Bookmaker
Ja 1,62
Nej 2,45
Odds på videre kvalifikation Højeste odds Bookmaker
Borussia Dortmund 6,25
Manchester City 1,16
Målscorerodds (Borussia Dortmund) Højeste odds Bookmaker
Erling Braut Håland scorer 2,40
Marco Reus scorer 4,50
Thorgan Hazard scorer 5,50
Giovanni Reyna scorer 6,00
Raphaël Guerreiro scorer 11,00
Målscorerodds (Manchester City) Højeste odds Bookmaker
Kevin De Bruyne scorer 3,15
Phil Foden scorer 3,05
Ilkay Gündoğan scorer 3,50
Riyad Mahrez scorer 2,98
João Cancelo scorer 10,00

OBS: Odds er fra mandag den 12. april klokken 16.06.

Bookmakernes Dortmund – Man City odds fortæller os, at englænderne skal være forholdsvis store favoritter i opgøret. Dette selvom Dortmund bestemt er en stor klub, og at de har verdensstjerner i form af særligt Erling Braut Håland og Jadon Sancho. De var tilmed ganske få minutter fra at få 1-1 med hjem fra Etihad Stadium i sidste uge. 

Markedets højeste odds på en Borussia Dortmund-sejr er i skrivende stund 5,10 hos Unibet*. Højeste pris for en Manchester City-sejr er odds 1,70 hos Cashpoint*. Tror du mere på krydset, kan du få odds 4,30 hos Onside Betting*.

Borussia Dortmund – få minutter fra drømmeresultatet

Skæbnen var en smule hård ved Dortmund i sidste uge. Her måtte de nøjes med et 1-2-nederalg på Etihad Stadium i det første opgør, efter at de ellers havde fået udlignet i det 84. minut. En meget sen scoring af Phil Foden sikrede dog ”The Citizens” sejren på 2-1. Målt på statistikker var det såmænd fortjent nok, at hjemmeholdet vandt kampen. 

Nu gælder det så returopgøret på hjemmebane, hvor man er tvunget til sejr, hvis man vil i semifinalerne. Dette mod et Manchester City-mandskab, som nærmest aldrig taber i disse tider. Dog led de et overraskende tab på 1-2 hjemme mod Leeds i weekenden. Endda i en kamp, hvor de spillede 11 mod ti i 45 minutter. 

Det var dermed ikke den optimale optakt til dette vigtige opgør. Nogle vil imidlertid nok mene, at nederlaget til Leeds skyldtes manglende motivation fra Manchester City-spillerne. Holdet har næsten så godt som vundet Premier League, og man har samtidig gang i tre andre turneringer, som man også gerne vil vinde. 

Dortmund var selv ude i en hård kamp på udebane mod VfB Stuttgart. På mål af Jude Bellingham, Marco Reus og slutteligt Ansgar Knauff lykkedes det dog til sidst at vinde med 3-2. 

Man må håbe for Dortmund, at Erling Braut Håland blot gemte på et par mål til kampen mod Man City. 

Hvis du tror på, at Dortmund med Håland i spidsen kan slå Manchester City, får du lige nu odds 5,10 hos Unibet*

Manchester City – hvad gik der galt?

Som allerede nævnt i afsnittet om Dortmund så tabte Manchester City med 1-2 på hjemmebane til Leeds i weekenden. Dette endda efter, at Leeds blev reduceret til ti mand i første halvlegs sidste minut. Her var stillingen 1-0 til Leeds. 

Der var dermed lagt i kakkelovnen til, at Manchester City skulle lægge Leeds under et kæmpe pres efter pausen, score til 1-1, score til 2-1 og eventuelt også 3-1 og 4-1. Tingene går dog ikke altid, som præsten prædiker. City fik godt nok udlignet ved Ferran Torres efter 75 minutters spil, men Stuart Dallas ville det anderledes. Med sit andet mål i kampen sørgede han for Leeds-sejren i de døende sekunder, og dermed var overraskelsen en realitet. 

Så hvad gik der galt for Manchester City? Var de blot uheldige? Manglende motivation? Var Leeds for gode på dagen? Måske en kombination af dem alle. De kan i hvert fald ikke udelukkende sige, det skyldtes, at de sparede spillere. Startopstillingen rummede de fleste idealstartere, men var dog uden navne som Kevin De Bruyne og Ilkay Gündoğan. 

Føler du dig overbevist om, at nederlaget til Leeds var en enlig svale, og at Manchester City godt kan vinde mod Dortmund, får du lige nu odds 1,70 hos Cashpoint* på ”The Citizens”. 

Trupnyt og startopstillinger til Dortmund – Manchester City

BetXperts optakt til Dortmund – Manchester City rummer foruden odds også den seneste trupnyt samt bud på startopstillinger.

Borussia Dortmund
Tyskerne må til kampen undvære følgende fem spillere:

Jadon Sancho (wing-angriber – fast)
Axel Witsel (defensiv midtbane – fast – været ude længe)
Yuossoufa Moukoko (angreb – reserve/indskifter – ude resten af sæsonen)
Dan-Axel Zagadou (centerforsvarer – reserve)
Marcel Schmelzer (venstreback – reserve)

Bud på startopstilling (4-1-2-2-1):
Hitz; Guerreiro, Hummels, Akanji, Morey; Can; Dahoud, Bellingham; Reyna, Reus; Haaland

Det bliver med al sandsynlighed Erling Braut Håland, som skal trylle målene frem for Dortmund, hvis de skal besejre Manchester City. Du kan i skrivende stund få odds 2,40 hos Betfair* på, at nordmanden kommer på måltavlen. 

Ellers kunne der ligge et frækt bud i venstrebacken Raphaël Guerreiro. Ham kan du få odds 11,00 på hos Tipwin*. Her ligger store dele af markedet langt under i blandt andet 5-komma-noget. Her er tale om en målfarlig back, som har scoret tre gange i 22 Bundesliga-kampe. Det er også blevet til et enkelt Champions Leauge-mål i sæsonen. Det kom i 1-1-kampen hjemme mod Lazio. 

Manchester City
Pep Guardiola har to tvivlsomme spillere til opgøret:

Sergio ”Kun” Agüero (angreb – fast, når klar – meget skadet)
Aymeric Laporte (centerforsvar – fast/reserve)

Bud på startopstilling (4-3-3):
Ederson; Cancelo, R. Días, Stones, Walker; Gündoğan, Rodrigo, De Bruyne; Foden, B. Silva, Mahrez 

Tyske Ilkay Gündoğan har været flittigt scorende i indeværende sæson. Han står noteret for 12 mål i 24 Premier Leauge-kampe samt tre mål i otte Champions League-opgør. Du kan få odds 3,50 hos Betfair* på, at han her scorer mod sine landsmænd. 

Er du mere til belgiske vafler, end du er til tyske pølser, kan du overveje et spil på Kevin De Bruyne. Ham får du p.t. odds 3,15 på hos Tipwin*