Onsdag spilles der storkamp på Anfield, når Liverpool får besøg af Real Madrid i returkampen i Champions League-kvartfinalen. BetXpert har fundet de bedste odds til kampen.

Da Real Madrid og Liverpool mødtes på Estadio Alfredo Di Stéfano i sidste uge, sikrede Real Madrid sig et fremragende udgangspunkt inden onsdagens returmøde, da det her blev til en sejr på 3-1 på to mål af Vinícius Júnior og et enkelt af Marco Asensio.


Liverpools mål i første kvartfinalekamp mod Real Madrid blev sat ind af Mohamed Salah, og et udebanemål er selvfølgelig altid vigtigt i en knockoutkamp, men med de mange skader i Liverpools defensiv in mente samt mødet med et stærkt Real-hold, bliver det svært for dem at holde buret rent hjemme på Anfield.

Få et 100-kroners freebet til CL og/eller EL hos Cashpoint* 

  • Gå til Cashpoint.dk og log ind/opret konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 100 kroner på Champions League og/eller Europa League (singlevæddemål eller multikupon)
  • Modtag herefter et freebet på 100 kroner til en valgfri sportsbegivenheden
  • Freebettet skal omsættes én gang
  • Ingen krav om minimumsodds
  • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Få dit 100-kroners freebet her

Odds på Liverpool - Real Madrid

Nedenfor finder du de højeste odds på Liverpool - Real Madrid, der spiller returkamp i Champions League-kvartfinalen onsdag. Der er kickoff klokken 21.00 på Anfield, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Uafgjort 4,30
Real Madrid 3,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,65
Under 2,5 mål 2,49
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,65
Nej 2,52
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,02
Diogo Jota scorer 2,55
Sadio Mané scorer 2,85
Roberto Firmino scorer 3,35
Vinícius Júnior scorer 4,50
Thiago scorer 8,60
Georginio Wijnaldum scorer 9,00
Luka Modric scorer 9,60
Trent Alexander-Arnold scorer 10,00
Toni Kroos scorer 10,50
Andy Robertson scorer 15,00

Odds på Liverpool - Real Madrid er senest opdateret mandag den 12. april klokken 14.37.

Bookmakerne tror mest på en Liverpool-sejr i onsdagens returmøde på Anfield, men for at gå videre til Champions League-semifinalen skal Liverpool vinde minimum 2-0. Scorer Real Madrid bare en gang, skal Liverpool score minimum tre gange for at få kampen ud i forlænget spilletid. Derfor må det formodes, at Liverpool satser offensivt fra start af. I defensiven mangler man stadig folk som Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joël Matip. 

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab kommer til kampen med en frisk 2-1-sejr hjemme mod Aston Villa. Her kom The Reds ellers bagud med 1-0 efter 43 minutters spil, hvor Ollie Watkins sparkede Villa foran. Kort efter fik Liverpool annulleret et mål grundet offside. I anden halvleg headede Mohamed Salah udligningen i mål, mens Trent Alexander-Arnold sikrede tre vitale point for de regerende mestre, da han i det 91. minut flot sparkede bolden over i det lange hjørne. Liverpool ligger blot nummer seks i Premier League, men de har stadig gode muligheder for top-4. De har tre point op til West Ham og fire point op til Leicester. De to hold ligger henholdsvis nummer fire og tre i den bedste engelske række. 

Real Madrid havde i weekenden besøg af FC Barcelona til historiens 246. El Clásico, og lørdagens møde blev til El Clásico-sejr nummer 98 for Real Madrid. Zinedine Zidanes tropper sejrede med 2-1 i en regnfuld affære. Karim Benzema bragte Real Madrid foran, da han elegant satte bolden i nettet med hælen. Et kvarter senere scorede Toni Kroos direkte på frispark, men her var Real heldige med et par Barcelona-afretninger, inden bolden havnede i netmaskerne. I anden halvleg reducerede Óscar Mingueza, men Barcelona formåede ikke at få udlignet, selvom de i de sidste sekunder var tæt på. Her bragede Ilaix Moriba bolden på overliggeren. 

Det er ottende møde mellem de to hold i Champions League, og i de indbyrdes opgør er Real Madrid bedst med fire sejre. Liverpool vandt ellers klubbernes tre første kampe mod hinanden, men siden da har Real Madrid siddet fuldstændig på det og vundet samtlige kampe mod Liverpool - det med en flot målscore på 10-2 samlet. Bookmakerne tror dog som nævnt på, at Liverpool bryder den negative stime i onsdagens kvartfinale. Det bliver interessant at se, om de kan gøre det. De møder et Real Madrid-hold i storform, der ikke har tabt siden 30. januar, så det er noget af en udfordring, der venter.

Senest Real Madrid gæstede Anfield vandt de med 3-0. Dengang scorede Cristiano Ronaldo til 1-0, mens Karim Benzema scorede til både 2-0 og 3-0. 

Bud på startopstillinger

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mané

Real Madrid: Courtois - Lucas Vázquez, Nacho, Éder Militão, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Vinícius Júnior, Benzema, Asensio

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored

Real Madrid er fortsat uden store spillere som Sergio Ramos og Raphaël Varane, mens det også må formodes, at Dani Carvajal og Eden Hazard er ude til opgøret.

Liverpool er som nævnt uden Virgil van Dijk, Joël Matip og Joe Gomez, men også Jordan Henderson er ude med en skade. 

Den samlede vinder af opgøret skal møde vinderen af kvartfinalen mellem Chelsea og FC Porto.