Chelsea og Porto spiller tirsdag returmøde i Champions League-kvartfinalen. BetXpert har fundet udvalgte odds på kampen. 

I denne uge finder vi navnene på de fire semifinalehold i årets Champions League-turnering. Chelsea ligner et af de hold, da de sejrede med 2-0 i første kamp, der blev spillet på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán og dermed har The Blues et fremragende udgangspunkt forud for returkampen, der i øvrigt spilles på samme bane i Sevilla.


I første kvartfinalemøde mellem Porto og Chelsea i sidste uge sejrede Chelsea med 2-0 på mål af Mason Mount og Ben Chilwell, og dermed har Thomas Tuchels mandskab et ganske fremragende udgangspunkt inden tirsdagens returopgør. Bookmakerne tror da også på endnu en Chelsea-sejr tirsdag aften. 

Odds på Chelsea - Porto

Herunder finder du de bedste odds på Chelsea - Porto i Champions League-kvartfinalens andet opgør. Der er kickoff tirsdag aften klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Chelsea 1,86
Uafgjort 4,00
Porto 4,75
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,90
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,95
Nej 1,95
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Olivier Giroud scorer 2,43
Tammy Abraham scorer 2,55
Timo Werner scorer 2,80
Moussa Marega scorer 4,00
Mason Mount scorer 4,10
Sérgio Oliveira scorer 4,33
Luis Díaz scorer 4,33
Hakim Ziyech scorer 4,60
Callum Hudson-Odoi scorer 4,90
Otavio scorer 7,50
Ben Chilwell scorer 11,00
Reece James scorer 11,00
Kurt Zouma scorer 11,00
Chancel Mbemba scorer 21,00

Odds er senest opdateret mandag den 12. april klokken 11.38.


Som oddstabellen ovenfor viser, så tror bookmakerne på endnu en Chelsea-sejr i tirsdagens returkamp i Champions League-kvartfinalen. 

Chelsea fik et forrygende udgangspunkt i sidste uge med 2-0-sejren, der godt kunne være endt med en Porto-scoring. Portugiserne havde de fleste chancer i opgøret, men skarpheden manglede. 

Den skarphed havde Chelsea til gengæld. Mason Mount og Ben Chilwell kom på tavlen for London-holdet, der dermed står med rigtig gode muligheder for avancement til Champions League-semifinalen. Senest Chelsea nåede så langt i Champions League, var tilbage i 2013/2014-sæsonen. Dengang tabte man samlet med 3-1 til Atlético Madrid i semifinalen. 

Porto har ikke været i en Champions League-semifinale, siden dengang de vandt turneringen i 2003/2004. Det sker formentlig heller ikke denne gang, men man skal som bekendt aldrig sige aldrig i fodbold.  

I weekenden vandt begge mandskaber i deres hjemlige turnering. Chelsea besøgte Crystal Palace, og det blev til en stensikker 4-1-sejr, og Chelsea er i den grad stadig med i kampen om top-4 i Premier League. I øjeblikket ligger The Blues nummer fem i ligaen, men der er kun et point op til West Ham på fjerdepladsen og to point op til Leicester på tredjepladsen.

FC Porto sejrede med 2-0 ude mod Tondela i weekenden, og lige pludselig er mesterskabskampen i den grad åben i Portugal, hvor topholdet Sporting blot har hentet to point i deres seneste to kampe. Det betyder, at der nu kun er seks point mellem Sporting og Porto med otte spillerunder tilbage. 

Bud på startopstillinger

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Zouma, Rüdiger - James, Jorginho, Kovačić, Alonso - Mount, Havertz, Pulišić

FC Porto: Marchesín - Manafá, Pepe, Mbemba, Zaidu - Corona, Sérgio Oliveira, Uribe, Otávio - Marega, Taremi

Ovenstående bud på startformationer er fra UEFA.

Danske Andreas Christensen startede inde i første opgør, men det er uvist, om danskeren starter her. Han var ikke med i weekendens sejr mod Crystal Palace, da han pådrog sig en skade under træning.

FC Porto har Sérgio Oliveira og Mehdi Taremi tilbage til returkampen. Begge spillere var ude med karantæne i første kamp.  

Den samlede vinder af opgøret skal møde enten Real Madrid eller Liverpool i semifinalen.