Vi er nået til sidste runde i gruppespillet og det ser vanskeligt ud for både FC København og franske Bordeaux. Begge hold skal ud og jagte sejren for at turde håbe på at gå videre til Europa League-slutspillet, men fodboldekspert Frank Pilantra forventer nu alligevel en målfattig affære i Parken.

Det startede ellers meget lovende for FC København, der indledte deres march mod succes i Europa League med at få 1-1 hjemme mod gruppevinderne Zenit og derefter hentede en flot 2-1-sejr i Bordeaux.

Men FCK'erne har haft meget svært ved at komme frem til chancer og havde vel knap nok ét skud på mål i de to skuffende præstationer mod tjekkiske Slavia Prag.

Senest indkasserede FC København et 0-1-nederlag i Rusland mod Zenit, og Ståle Solbakkens tropper står nu med fem point og skal besejre Bordeaux for at kunne overhale Slavia Prag, der samtidig tager imod Zenit på hjemmebane. Zenit har allerede sikret sig førstepladsen i gruppen, så motivationen mod Slavia Prag kan være mangelfuld. Og så ser det svært ud for FCK at gå videre fra gruppen.

Stillingen i Europa League Gruppe C:
1. Zenit 11 point (målscore: +3)
2. Slavia Prag 7 point (målscore -1)
3. FC København 5 point (målscore -1)
4. Bordeaux 4 point (målscore -1)

FCK er tandløse på den internationale scene

FC København har scoret nogle gode transferkroner på Andreas Cornelius, der først blev solgt til Premier League-klubben Cardiff, inden turen gik tilbage til FCK. Herefter var det italienske Atalanta, der hentede den danske angriber. FCK kvalificerede sig til Europa League-gruppespillet ved at eliminere netop Atalanta og endda efter 'Corner' brændte fra 11-meterpletten i straffesparkskonkurrencen.

Nu vender 'Corner' tilbage til Parken og prøverat få gang i scoringerne i Bordeaux-trøjen.

Efter en frygtelig sæsonstart er Bordeaux nu ubesejrede i deres seneste syv kampe, og de rykket frem på 12. pladsen i den franske Ligue 1.

Modsat har FC København vist stor stabilitet i Superligaen, hvor de har lagt sig i front og nu har tre point ned til det forsvarende mesterhold FC Midtjylland. Efter storspil fra profiler som Robert Skov, Viktor Fischer og Dame N'Doye har FCK scoret 46 mål og hentet 14 sejre i de 19 spillerunder i Superligaen.

Og FC København er da også gjort til favoritter hos bookmakerne.

FC København - Bordeaux

FC København har haft anderledes svært ved at komme frem til målchancer i Europa League-kampene, hvilket kunne skyldes en mere forsigtig, resultatorienteret taktik fra Ståle Solbakken. Og så er modstanderne selvfølgelig også af en lidt anden kvalitet, end hvad de normalt møder i Superligaen.

FCK - Bordeaux: Under 2,5 mål til odds 1,76 hos Betsafe

Underholdningsværdi er ikke topprioritet for Ståle Solbakken, der udelukkende er fokuseret på at hente de tre point - og samtidig må den norske manager håbe på, at Zenit tager point fra Slavia Prag.

Vi kan få en livlig kamp, hvis begge lejre tør spille frit og gå efter miraklet, men FCK vil sandsynligvis satse ud fra en sikker defensiv og søge at blive spildominerende ved tålmodigt at sætte sig på midtbanen og holde fokus på organisationen.

FCK'erne ser ud til fortsat at må undvære
Viktor Fischer.

Hold øje med spilforslag til Europa League-kampene fra vores ekspertpanel.