Der er ikke så frygteligt meget at spille om i størstedelen af kampene i denne grupperunde, men det kan måske udnyttes til at finde gode værdispil. Fodboldekspert Frank Pilantra giver spilforslag og oddsoverblik over sidste runde i Champions League-gruppespillet.

Valencia er uofficielle verdensmester i uafgjort

Vi skal have afviklet et ret 'ligegyldigt' opgør på Mestalla. Manchester United er videre, og Valencia er allerede elimineret.

Samtidig er der sorte skyer over begge klubber, der har skuffet fælt i deres hjemlige ligaer. Valencia med danske Daniel Wass har ikke kunnet finde vindermelodien, og hele ni af deres 15 kampe i La Liga er endt uafgjort.

Det er derfor kun blevet til en 15. plads for Valencia, der næppe kan finde topmotivationen frem mod Manchester United.

Valencia - Manchester United

Hos Manchester United ser det ikke meget bedre ud. Det blev ganske vist til en 4-1-sejr over Fulham, men der er frygteligt langt op til Liverpool og Manchester City, der er stukket af i toppen af Premier League-tabellen. Af de seneste fem kampe har Manchester United spillet uafgjort tre gange.

Med en sejr over Valencia kan Manchester United håbe på at overhale Juventus (der spiller mod Young Boys) og dermed snuppe gruppens førsteplads.

Får vi mon en pointdeling i Valencia, og er der værdi i odds 3,50 hos Betfair Sportsbook?

Valencia - Manchester United: Under 3,5 kort til odds 2,20 hos Danske Spil*

Der er udsigt til en rolig affære i Valencia, hvor begge hold forventes at komme med en afslappet indstilling. Både Valencia-træner Marcelino og José Mourinho i United-lejren vil meget gerne have afviklet de 90 minutter uden at få spillere på skadeslisten.

Da kampen er uden betydning for begge mandskaber er der gode chancer for at få en kortfattig kamp.

Se spilforslag fra Thomas Schyth her

Tirsdagskampe

Meget er allerede afgjort i flere af grupperne, og flere af storklubberne har sikret videre kvalifikation. Men sådan ser det langt fra ud i den tætte Gruppe C, hvor alt er åbent.

Vi kan lige tage et blik på stillingen i denne gruppe:
1. Napoli 9 point (målscore +3)
2. PSG 8 point (målscore +5)
3. Liverpool 6 point (målscore +1)
4. Røde Stjerne 4 point (målscore -9)

PSG er storfavoritter mod Røde Stjerne, der har udspillet deres rolle og ikke længere kan gå videre fra gruppen. Den franske mesterklub kan dog nøjes med uafgjort og Røde Stjerne overraskede ved at besejre Liverpool med 2-0, så måske vi alligevel får en lige kamp i Beograd.

Hovedfokus er naturligvis rettet mod Anfield og det direkte opgør om kvalifikationen.

Nedtur for Napoli: Liverpool napper sejren

Selvom Napoli går ind til denne sidste runde i gruppespillet som førerhold i Gruppe B, så kan det meget nemt ende med, at den italienske klub ender med sorteper.

Napoli har ellers imponeret i deres gruppekampe, hvor de fortsat er ubesejrede  efter 2 x uafgjort mod PSG og en fornem 1-0-hjemmesejr over Liverpool.

Men nederlag på Anfield vil kunne sende Napoli ud, og Liverpool-manager Jürgen Klopp har fået gang i Mohamed Salah, der med hattrick i weekendens kamp mod Bournemouth kom op på 10 sæsonmål i Premier League.

Liverpool - SSC Napoli

Liverpool - Napoli 1 til odds 1,65 hos Unibet

Der er pres på Liverpool, der skal frem og jagte sejren. Det lykkedes dog Klopp at sende Liverpool helt til Champions League-finalen sidste gang, hvor de høstede værdifuld erfaring undervejs.

Liverpool indtager en flot førsteplads i Premier League. De har forbedret trupbredden, så selvom profiler som Salah, Henderson og Firmino kæmper for at ramme topniveauet, så har de formået at hente sejrene til at sende dem til tops.

Napoli har en giftig offensiv med Mertens og Insigne, men vil sandsynligvis komme under stort pres, hvor den defensive organisation bliver testet af Liverpools overfaldsfodbold.

Ingen gaver fra Barcelona

Lionel Messi kan tage en stille dag på kontoret, for Barcelona har allerede sikret sig førstepladsen med hele seks point ned til både Tottenham og Inter, der kæmper om at følge med katalanerne videre fra gruppen.

Inter tager samtidig imod gruppens bundprop PSV, der blot har fået et enkelt point, og der er lagt op til tre point til Inter i det opgør. Så Tottenham står i den grad med ryggen mod muren. De skal sandsynligvis besejre Barcelona og samtidig håbe på, at PSV får bremset Inter-offensiven.

Vi var nok mange, der gerne vil se Christian Eriksen spille på Camp Nou i Barcelona-trøjen, men det lader til, at den danske playmaker har svært ved at tage sidste skridt op i den absolutte Champions League-elite. Christian Eriksen blev matchvinder med scoringen til 1-0 mod Inter, og måske en pragtpræstation i dette opgør vil forny katalanernes interesse for danskeren.

Barcelona - Tottenham

Barcelona - Tottenham 1 til odds 2,13 hos Nordicbet

Med en 4-2-sejr på Wembley og en helt fantastisk præstation fra Lionel Messi viste Barcelona, at der er klasseforskel.

Tottenham skal ud og kæmpe for at undgå exit, og Barcelona kan måske vælge at spare enkelte af stjernerne for at have friske ben til weekendens ligakamp mod Levante, men Barcelona er så godt kørende, at de fortsat er solide favoritter mod Spurs.

Hold øje med yderligere spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.